FK Partizan

1. Insajder: Pravila igre se zvao. Odlično odrađen.

2. ne mogu da se setim.znam da se sistem pominjao i da su se pominjale utakmice gde se to ispostovalo.

3. Иначе, какав љигав маркетиншки потез швабоа да овакву ствар стави у књигу.

Где су кодекси, ово је пословна тајна!

4. Lotare pizdo. Jebaćete Tole!

5. Хахаха, Бјековић одговорио. Каже да Матеус сад покушава да се оправда што је изгубио од Рада. :)

6. A cigani se pomamili, u fazonu "evo dokaza, evo dokaza". Samo kad su oni nama cisti, lako cemo za sve ostalo.

7. Ко се брате помамио кад смо и ми рекли да је то измишљање топле воде? Цела лига намештена мили, само је питање ко тренутно има веће криминалце у УО.

8. Hahahaha...ajde bre liga nameštena ko antena za prvi program

9. neko je pominjao ćurkovića, u to ime evo:

http://www.youtube.com/watch?v=IA7AN16bMJ0

najjači video materijal na internetu

10. Psino, nisam rekao za gane na Vukajliji, vidi samo komentare na tu vest bilo gde.

11. Џерико тебрекс, ако си уопште читао коментаре на разним спорталима или било каквим порталима онда до јаја...мене убије трансфер кад покушам.

12. A najjače je Mateus: "Igrao sam jednu nameštenu utakmicu dok sam bio u Partizanu, ali nisam znao da je nameštena"....e moj sine, da si samo jednu igrao lolololo

13. gledam ovu temu za prepucavanja i razmišljam nešto, džoni jebote ti si novi tole lolololo

14. Pičko špijunska!

15. Znao sam ja da treba s komša Džonjem da se družim. On je i u kraju mnoge stvari "namestio"...

16. Evo ovu zvezdinu zvezdu sa'vatali i osudili, eto cemu ih uce u Ljutice Bogdana, u fazonu "plate nema - snadji se sam" :D

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:482676-As-Bivsi-fudbaler-Zvezde-osudjen-na-devet-godina-zatvora

Morao sam link iz Novosti, samo tu ima i slika ove vedete. Kazu ljudi spakov'o Ronalda protiv Barselone, bogami je ocito toliko vest u pakovanju da mu bilo zao da prestane sa tim nakon fudbalske penzije.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.