Имају муда, то мора да им се призна, да нападну са играчем мање, а ово би био најбољи гол првенства да је ушло, овај шут милинковић савића јебем га у презиме, дабогда се оженио ана маријом хаџимарковић, она додала његово презиме, па му се дете звало хаџимарковић милинковић савић.
Sta bre osteceni, cuvaju rezultat protiv gostujuce ekipe koja igra 70 minuta sa igracem manje. Da li je faul poceo van kaznenog ili u njemu, skroz je nebitno, i treba da sisaju kurac kad igraju kao pickice.
Је л' био или не? Рачунам да је џерико објективан, па да је заслужено, пошто сам видео и ја да су прерано почели да се бране а имали играча више. После ми црче стрим, па сад не могу да једем говна о пеналу, ал' верујем да је дискутабилан, у најмању руку што је свиран у надокнади.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Имају муда, то мора да им се призна, да нападну са играчем мање, а ово би био најбољи гол првенства да је ушло, овај шут милинковић савића јебем га у презиме, дабогда се оженио ана маријом хаџимарковић, она додала његово презиме, па му се дете звало хаџимарковић милинковић савић.
Kao što rekoh, 1:0 nije dovoljno, a ovde je 2:0 gotova utakmica.
Lazoviću glava u nebesima, nisi Ronaldinjo pa da iz sprdnje moš biti igračina, čoek ima veliku kurcobolju koliko mi se čini
Ne sviđa mi se kako igramo sada. Kao 1:0 do jaja. Ne valja to.
Kreteni, umalo da sagore sve. Ne umemo vec godinama da cuvamo 1-0, nista gluplje nego kad brane taj rezultat.
Ako se ovako nastavi uguraće nam još ovi indijanci gol.
Au
NALPE!
Шта се дешава, цркао ми стрим? Густо?
Ал вас јебе судија :S
Нема ни П од пенала
Evo kretena, pa cuvajte opet 1-0 i panicite, retardi. Cist penal.
Au šta im je svirao
Vani bilo jebem im sve
Ja ne mogu da verujem. Nema kola u kom nismo oštećeni, ali sada je već drastično.
PU MAMU TI JEBEM SUDIJA!!!
Sta bre osteceni, cuvaju rezultat protiv gostujuce ekipe koja igra 70 minuta sa igracem manje. Da li je faul poceo van kaznenog ili u njemu, skroz je nebitno, i treba da sisaju kurac kad igraju kao pickice.
Је л' био или не? Рачунам да је џерико објективан, па да је заслужено, пошто сам видео и ја да су прерано почели да се бране а имали играча више. После ми црче стрим, па сад не могу да једем говна о пеналу, ал' верујем да је дискутабилан, у најмању руку што је свиран у надокнади.
Nije bio penal.
Nije bio penal, van kaznenog prostora je napravljen faul, ali koga boli kurac lololo