FK Partizan

1. Oštećeni smo svako kolo i to za čiste penale, golove i sve živo i na kraju kada ni to ne pomaže, onda se sviraju nepostojeći penali. Kako god mi igrali, nepostojeći penal je nepostojeći penal.

2. Džeriko ne lupaj, penala ni u priči kako nismo oštećeni

3. Kontakt je poceo van kaznenog, FAUL je napravljen unutra.

4. A i nebitno je skroz da li je penal, ako vole da budu picke, onda neka se nauce da primaju kurac. Stoka glupa retardirana, jebo im pas mater.

5. Ацо није био пенал, ја као звездаш потврђујем.
    Јесам срећан што нисте узели 3 бода али сам више навијао да се то реши на фер и поштен начин ово је ипак зајебано

6. Ма океј, није био, био, није ми ни битно толико, поштено. Што каже џерико, небитан је пенал потпуно, игра је оно што мене нервира, и код звезде и код партизана.
    Звезда курвињски чува предност у последње 3 од 4 утакмице од 70. минута, партизан изгледа исто, гледао сам до 5 минута пред крај, само првих десет минута другог полувремена су играли онако како треба са играчем више, остало све као пичкурине најгоре, па ми не би било жао да овако усрано приме гол и да не навијам за звезду.

7. Поштен резултат. 1:1 и мршкући.

8. Kako god, zanima me šta će se dalje događati. Dobro, nadam se da će ovaj sudija da odmara malo u drugoj ligi. Posle ovoliko utakmica u kojima smo oštećeni, neko od njih bi morao malo oštrije da najebe.

9. JEBAĆEMO JAVORA! JEBAĆEMO ZVEZDU!

10. NAŠ JE KAZNENI 18 METARA!

11. Ima Bogdanovic obicaj da svira nepostojece penale.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ne6Vd1I5Jjc

12. Не знам јел неко приметио како је Вошина везна линија изувала у 88-ом минуту? Онакву пас-игру и соло технику нисам видео још откад је Партизан угостио Реал

13. Лол, ја као навијач Војводине кажем да није био пенал. У сваком случају, оштећени јесте, али сте играли језиво глупо већи део меча и могло је свашта да буде да је оно био гол а не пречка. Још са 10 играча...

14. И правило је да Срби, небитно у којој сфери друштва, најбоље делују под притиском и неправдом. А Војводина је овде била ниподаштавана и тлачена. Свака им част на малтене немогуће избореном ремију.

15. Šomi ovo je penal. Nije bitno gde je Kovačević.

16. ХАААААААААХАХАХАХАХА ЛЕПРИ

17. Marvele ajde ne lupaj molim te.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.