FK Partizan

1. Како офсајд од противничког играча?

И како се беше звао онај што је играо за партизан пре 6-7 година, имао је презиме слично као овај ивеља?

2. Bitno da se moje dete od malih nogu uči pravim vrednostima.

Malopre izadjem sa klincem u setnju, i posto je opsednut voznjom trolejbusom, udjemo jednu stanicu da se vozimo. Sedne pored nekog matorca i matori ga pita "jel ti navijas za zvezdu?". Na moj mig castio je matorog ovom pesmicom
    https://www.youtube.com/watch?v=uXQe-DmqMn8

3. Što je koji kurac zabo prenos u 90 minutu???

4. opet kradja. postaje smesno

5. Jeri prijatelju, vidim ja da ćemo mi stvarno prijatelji biti... Zetonja mi se već sviđa.

6. Koji Bog mali axaxaxaxaxaxa

7. E pa nije ovo moj mali, ova mala je legendarna, Nea se zove, mislim da je vec u skolu krenula - ako primetimo da je ovaj snimak napravljen Nokijom 3310, onda je sigurno krenula u skolu, mozda vec i na fakultet.
    Nego sam ovaj snimak okacio zato sto je moj mali otprilike tu negde po godinama, pa je samim tim jebitacniji odgovor na uvredu pitanjem "jel navijas za zvezdu?"

8. Znam da nije tvoj Jeri. Poznajem zeta! Al zbog odgovora u basu sam ono gore postovao...

9. Pa zar je moguće da se ovako providno nameşta ciganima? Pa sad će ko zna koji put igrati pred praznim tribinama kod obrezanih. Tako providno da ja nemam reči...

10. A šta odlučeno da se igra pred praznim tribinama?

11. Inače nije samo to, da si video komedije u Ivanjici. Nije da je bila jedna kapitalna sudijska greška na štetu Partizana, već tri teške i dve, tri polu-teške. Uđe jednom igrač Javora u naš kazneni, a niko ne sme da mu priđe da ne padne lololo

12. Pa sad je vreme da nasi pokazu muda. Posto znaju da ih kradu, nek odigraju 5x bolje kako bi uzeli bodove.
    A cigani ce kiksnuti negde (u derbiju ce izgubiti sigurno) , ipak su to cigani.

I nek igraju pred praznim tribinama, nek igraju svuda pred praznim tribinama.. Interesuje me koji ce izgovor naci na kraju sezone i ko ce im biti kriv.. I kako to da sad odjednom Tole nije lopov?

E gani gani

13. I to što kažeš, ako mi igramo kao pičke uzeće, a ako ne budemo igrali kao pičke neće. Derbi, pod uslovom da bude regularan, mora da se dobije. Ako izgubimo regularan Derbi onda jebiga, neka uzmu i ovakvu titulu iako je neće slaviti jer ne treba njima plaćena titula lololo

14. Nemojte to, čim niste prvi što ste navikli odma teorije zavere. Ako ste gledali juče Zvezdu, a verujem da jeste znate da smo bolja ekipa trenutno i to je to. Tole će biti lopov sve dok ne umre.

15. Teorije zavere, Ćoki platio mudžama po 9 evara da bacaju bombe na teren.

16. Svejedno, ionako ćemo vas karati, pošto vama ne treba "kupljena titula"

17. Boxere, a gde su transparenti i pesme na severu o Toletu lopovu?
    Jel vas mrzi da trenutno pevate to, ili je nesto drugo u pitanu?
    Pitam za ujnu

18. Brate ne stižemo od vas, sad vi pevate, ne znam dal si obavešten. Prejadno zar ne?

19. Boxere, a gde su transparenti i pesme na severu o Toletu lopovu?

Pošto vidim da nije Bohor odgovorio, pesme o toletu se pevaju gotovo na svakoj utakmici i dalje. Nisam pri vremenu da sad vadim gomilu snimaka sa jutjuba kako bih ukazao na poentu ali evo jednog sa tekme od pre koji dan. Obrati pažnju na deo 1:20 pa posle brišite link ukoliko smeta ili ne znam ni ja šta. Toliko.
    https://www.youtube.com/watch?v=GwstirL2MyU

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.