U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma znam ja ovo, zna i Gazimudo što je najgore nego sam sebi skače u trbu. Jok, Tole je preko noći počeo da navlači za Zvedu, boli ga kurac baš. Nego dok je Tole išao Grobarima u prilog ćutali 5 godina, sad počeli da pljuju tog istog čoveka i oni da mu pevaju da je lopov. Sunce ti. Mada, Pljuju i Vučića a čovek im nabavio sponzora i dao 200 k više nego klubu za koji navija. Lepo.
https://www.youtube.com/watch?v=SmmpIuy3UlY
Pa secate se valjda da je i prosle godine u strahu Djura nalozio da se titula pokloni ganima, pa smo prokockali bodova i bodova...Vermez nije ni vodio klub, smenjivan je 4 meseca dok na kraju stvarno nije sutnut...i onda na derbiju igraci popizde i odluce da odjebu direktivu.
Ove godine Djura nema autoritet da bilo sta nalozi, jer je ionako u cabru, dakle sad je sve samo i iskljucivo na igracima. Naravno da gani nemaju bolju igru i "bolji tim" kako lupeta Boxer, covek bi jos pomislio da stvarno veruje u to. Gaziti sve do derbija, a derbiju pregaziti cigamalu kao plitak potok!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10151429_591321997632529_5717602224209652263_n.jpg
Ova sezona će biti najbolja jer otišli smo korak dalje u puštanju, pa jebanju.
Čovek bi se zapitao. Od početka prolećnog dela gledam sve utakmice bliznaca, i u prvom delu sam gledao većinu, ali nebitno. Ti i ja očigledno ne gledamo isti fuzbal. Ili JA gledam ostrašćenim očima Zvezdaša? Mrzi me da se raspravljam jer to obično nikad ne vodi nigde, ali majku mu, ako ja pored svega kažem biće egal igra u derbiju, iako je objektivno veća šansa na Zvezdinoj strani, a igra se u lavoru, nemojmo preterivati.
A ovo, vauuu! Od sad ću baš retko dolaziti ođe jer je zaista teško iz realnosti se prebaciti u "Alisinu zemlju čuda". Pozz
Ti se decko raspitaj, ako imas gde, pre nego sto dodjes da prodajes fore "Alisa u zemlji cuda". Naravno, ne kod svog prodavca kelerabe na Bajlonijevoj pijaci, raspitaj se u fudbalskim krugovima.
Napisao sam "zapitao", ne "raspitao".
Fala Bogu ti si eminentni predstavnik fudbalskog kruga, pa si tu mene da posavetuješ. A ja budala visio na Bajloniju džabe.
Kako god da se okrene i kako god predstavljali polupaćemo vas u Derbiju kao kante.
Meni smešno što će sa preko dvadeset kupljenih utakmica u sezoni, Sejo Kalač da još ispadne trener jer se do Derbija borio za titulu, Kovačević, Pečnik, Kelhar i razni poluproizvodi za FK Bežanija kao neki igrači, dobro, najdalje će otići u Azerbejdžan i na kraju Gospodin "Ne mogu duel sa komarcem da izdržim" Ninković neki igrač. Imaju ekipu koja je 4 puta slabija od naše i na Derbiju će da vide kolika je razlika. Naravno, moramo da odigramo mnogo dobro i da anuliramo suđenje.
Хвала Богу па ви имате играчине попут Луке, Шкулетића, Дринчића, Брашанца и светског првака у испијању вињака, капитена, д грејт Сашу Илића. Мада добро, што се капитена и локања вињака тиче ту смо егал лоло.
A nešto sam primetio, da na svaki post ovde mora jedan od vas da odgovori. Ali svaki. Prvi ste, vodite, što ne bi uživali?
Pokušavam da shvatim to, ali ne ide mi. Zar ste toliko bolesno ispucali sa mozgom od godina jebanja glupi cigani?
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/251026/Neredi-nedovoljni-za-suspenziju-Pazarci-cekaju-Zvezdu-na-punom-stadionu
Poduvace ga od Sunita, i to taman pred derbi!
Када дискутујете о Партизану, никада се нисам убацивао нити ћу, јер немам шта да коментаришем из простог разлога што имате лош тим и бићете јебани од стране Ракића у дербију. Али ми боде очи кад почнете као ваш врховни вођа, културолошки бумбар, да пишете неке ствари које немају везе са мозгом. Где ли нађе 20 намештених утакмица само. Али ево, нећу више да се убацујем, што очекујем исто и од вас на нашој теми. Цмок.
Glupi cigani, svake godine malo dobiju nade da se prime i da nam daju materijal posle bulju da im pomeramo.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=14&nav_id=836398
Mi CUTALI 5 GODINA? Pa mi mu pesme smislili (TOLE MOLIM TEEEEEEE , UCINI MI TOOOOOOO), imali smo cak i zastavu sa njegovim likom u fazonu AL KATOLE,al picka sad ladno okrenuo plocu. Valjda ste mu vise para dali.
A naravno da pevate Tole lopove cela 2 minuta na 6 utakmica, nego na forumu nesto ucutali.. Pre ste nakon svake tekme (vase ili nase) pominjali Toleta bar 5x..
Ako dobijete onda u fazonu : da im nije toleta ne bi ni ove ttitule videli
A kad izgubite, naravno: Tole govnar jebem mu mamu lopovsku grobarsku
Sad je odjednom tole kul lik i uopste nije bitan za odigravanje prvenstva. Da li je to zbog toga sto imate penal po tekmi, ili sto se Partizanu otimaju bodovi i dodeljuju crveni kartoni i za remplovanje, ne znam,al ne mogu da ne primetim tu vasu promenu. Stvarno ste uctivi ljudi. PRimetite svoju gresku i promenite misljenje,al pre svega ste principijelni i nikad niste podrzavali kradju, prevaru i sibicarenje.
A izgleda da su ovi skapirali da ih je cela srbija provalila za ovo sa Pazarom pa pustili ipak da se igra pred publikom.
Dobra vest za nas je da su i Danko i Lukac lakse povredjeni mada ce skoro sigurno propustiti tekmu protiv Jagodine (gde me iskreno strah nakon nasih zadnjih partija kuci..)
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/jsl-adam-marusic-postigao-najlepsi-gol-darko-lazovic-igrac-kola-175059.html
ALI "IGRAC KOLA" A KO JE BIO IGRAC PREDHODNOG KOLA? A ONOG TAMO?
Vidi Gazi, moram ti reći da prestaneš da lupaš gluposti. Iz prostog razloga što duže vreme ne čitaš postove koje pišu ostali članovi nego teraš svoju priču ko pokvarena ploča. Šta ti odgovara to i pišeš a ni malo nisi glup čak šta više bih rekao da si inteligentan momak.
5 godina smo pevali i pričali, peva se i priča i sada, mada sad vi više pričate o tome pitam se zašto. Valjda zaigrala mečka pred vašom kućom jebem ga. Mada serem, i onda kad bilo ko pomene da se namešta nešto vi bi odmah uskakali sa TOLE NAMESTIJO. Valjda ste se ograđivali. Kao što glavu dajem da 91 pominju više Grobari nego Delije. Tole je i dalje lopovčina kakvog svet nije video.
I ne znam čemu teorije zavere. Da se igra pred praznim tribinama bilo bi aha vidi pedere nameštaju kad se igra normalno aha izvalili vas da nameštate pa sad kao sramota ih. Niste još jebani a kukate. Ubeđeniji ste od nas da je titula naša. Ja u to prosto ne mogu da verujem, valjda da bi rekli posle AHA PA ZNALI SMO MI EJ PRIČAO SAM JA JOŠ U JANUARU DA JE NAMEŠTENO. Polako.
Bilo bi dobro da nisu povređeni uopšte. Samo bolestan neko može da se raduje povredi sportiste pa sve da igra za Zagreb.
Lepo si rekao ovo, vas u ovoj sezoni sad pred kraj treba samo da bude strah vaših partija, gledao sam vas sada zadnju, igrate negde tamo kao da ste ekipa sa sredine tabele. Čuvati 1:0 sa igračem više nije igra Partizana. Ako osvojimo prvenstvo ove godine biće zbog naših dobrih a vaših loših partija. I normalno Vučića i Toleta koji je okrenuo sad izgleda ćurak naopako.
Ovo obriši. Mislim da ne možemo to da postignemo ni 1000 godina samo to da izgovaramo :)
6. A nije ništa zaigralo. Vodite 3 boda, ne 30.
I ne znam čemu teorije zavere
Nema teorija, sasvim je sigurno da vas guraju kao kada je Pižon ono bio trener, pa i tada ste pukli. Ja sam siguran da ćemo opet pokušati da vam zapržimo čorbu i uzmemo titulu.
Glupost. Odigrali smo par fantastičnih partija i mi, a dešavalo se i vama u ovoj polusezoni da čuvate rezultat. Gledam i ja vaše tekme.
Što se tiče Toleta, Tole je čovek normalan, najveći problem je bio Lukić, a sa njim njegov drug Đurić, koji svoju nesposobnost nadoknađuju pržeći ljude na razne stvari. Namešteno prvenstvo....pa prošle godine sa Mitrom i lazarom smo makar troduplo imali bolju ekipu od vas. Od početka dominacije (6 titula) imali smo u svakom trenutku trii puta bolju ekipu. Ove godine....niste nešto, ali i mi smo smešni. Niste vi ni sada ništa bolji nego svake godine.
Moje mišljenje. Ne mora naravno da se slažeš.
EDIT: Ako do Derbija bude 3 boda i onda nas oderete na Derbiju, nema šta da kažemo.