FK Partizan

1. Pa možda i jesu premirali Partizanove rivale, međutim to nije neregularno uopšte. Jebiga, daš im dodatni motiv. Čini mi se da je to normalno svuda. Premirati svoje rivale nije dozvoljeno :)

2. KOJI JE DRINČIĆ BOG. I VULIĆEVIĆ ISTO. ŠTETA ŠTO TAKVE GLAVE NEĆE IGRATI ZA REPREZENTACIJU...

3. Drinčić igra al za Crnu Goru. Kakvu bombu je šuknuo.

4. Usrali se cigani, kiksnuće protiv Rada.

5. De u prvih 15 minuta je trebalo da bude 2:0.
    Al ih je Lukač usr'o.

6. Hteo je da igra za Srbiju, al ga ovi naši kmetovi nisu zvali a lik kidao za Amkar.

7. Pa neka igra ovaj Kovačević iz Zvezde. Strašan je igrač :)

8. Комшије настављају да се срамоте! Гробари су са истока бацили читав арсенал пиротехнике на наше играче, сви су наши отрчали у свлачионицу, међутим једини је остао Мијаиловић, раширио кез, гледао у њих, смејао им се у лице и манекенски прошетао до тунела, док топовски удари падају по њему.

kakav smele jbt, zaeban je skroz

9. emontije
    26. април 2014. at 22:41 (Citiraj) (Одговори)

gledam danas utakmicu, penal za zvezdu, razmisljam sada milijas kada ga otkine ali odjednom maestro uzima loptu, i setim se onog pravog maestra koji isto kao i on zna sve sa loptom, zna sve osim da pobedi. drugi penal, kad opet razmisljam valjda su se opametili kad eto ti ga stari smeker dzoni. i onda razmisljam ima li ovaj tim trenera, pa onda ko ga je doveo, pa onda ajd d obro je imamo makar navijace oni su ok osim sto nekim danima ne navijaju za zvezdu, pa onda pogledam kako partizanovi igraci grizu za sedmu ejjj sedmu titulu i pitam se za kakav tim ja uopste navijam. ima li sve ovo smisla uopste. koji smo mi frankestajn od kluba sa naprednjacima, lopovima i kriminalcima u upravi, sa ozbiljnim kriminalcima na tribini koji imaju veze sa zvezdim kao ja sto imam veze sa njihovim dilovanjem gudre, sa nekim pokusajem od trenera koji ne moze ni zatvorenu titulu da osvoji, sa igracima koji placu kao devojcice posle utakmice umesto da urade bilo sta…a meni zdravlje odlazi sa takvima. ozbiljno razmisljam sta ce meni ova prica. sta kao za 5 god cemo imati dostojanstven klub? jer ovo sada je teska sramota vec decenij da ne kazem dve…

objasnio cigan

10. Или да унајмимо Тонија Пјулиса да води екипе са којима игра звезда, дамо му недељу дана да ради са сваком екипом, гол не би примили.

11. Zato što je sada napredan.

12. Ja ne znam da li je ikad zabelezen presedan da se neko abolira ZA VREME KRIVICNOG POSTUPKA. Znam da se pomiluju osudjenici, ali abolicija je daleko veci skandal - ne dozvoljavas da se istina sazna! Ali dobro, nije da smo ocekivali od radikala postenje.

13. Taj fazon, a opet nekako mislim da će doći on ponovo na red.

14. Evo i ovde link, ne sme vise da se zucne protiv kralja, hocu reci protiv partije, aman protiv njegovog prvopotpresednistva, pickoustog:
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/251690/Policijski-bilans-privedeno-76-osoba-grobari-pogrdno-skandirali-premijeru

15. hahaahha pickousti (ne volim da koristim ovu rec al moram) kompleksas klasican.

16. A priznajte da je ipak dobar osecaj biti sa prave strane, da ga ne bi prodali ni za 2 titule?

17. Ali meni nije jasno da su ovo pokušali.
    http://youtu.be/cTGXI5xZdho

Nezabeleženo u istoriji.

EDIT: Ovaj pretres na početku mislim.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.