FK Partizan

1. na prste bi se mogli nabrojati igraci oba kluba koji nisu kompletne seljacine.ilic je uvek bio faca,sportsmen.

2. Ali neuništivi momenat za sva vremena ja Predrag Luka koji peva: "Zašto ćutite, pičke ciganske" ahahahahaha

3. na prste bi se mogli nabrojati igraci oba kluba koji nisu kompletne seljacine.ilic je uvek bio faca,sportsmen.

Voli Sale Partizan mnogo. Inače jedan drugar moj je Saletov najbolji drug, tako da solidno znam Saleta. Ono prvi put kada je bio u Partizanu, nije baš imao uspeha na Derbijima i sećam se jednom kada je izgubio Partizan Derbi, zove me ovaj moj drugar i kaže: "E, ajmo do Saleteta da mu instaliraš menadžera, neće 10 dana da izađe iz kuće, poludeo je" lololo

Igr'o menadžera, samo išao na trening i ako je bila neka tekma.

4. predrag luka kombinacija egipcana,indijanca i nekog turmenistanca.
    falio je na derbiju lola smiljanic.

5. a pazi što raća i sale jedu semenke :D

6. GLE IVANOVA LEGENDU! nisam znao da je došao!

7. posvecen covek.to je super.nema bas takvih mnogo.treba da vrate ivica(nema veze sto ne igra).ilic ivic,duo koji podseca na bolji domaci dbalfu.tada je svaki tim ima nekog kultnog igraca,facu na terenu.

8. Jeste da je duo Ilic - Ivic voleo da izmrcvari loptu, ali zato smo tad imali posed tipa 80% na svakoj utakmici.

9. Ako Vojvodina uzme kup mozete da se pozdravite s titulom.

10. Sreca pa nece uzeti.

11. http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/251811/Vujosevic-Interesantno-da-Beograd-zeli-F4-bas-kada-Partizan-nece-biti-u-Evroligi

"U ovoj zemlji deo novinara nema hrabrosti da postavlja pitanja kada se pretresaju igrači Partizana i puštaju priče o navodnim prekidima utakmice i to od onih, koji su zaista prekidali mečeve", zaključio je Vujošević.

12. vosa uzima titulu.100 godina je kluba,ovi ih prosli put dobili.bla,bla.zna se kako to ide...

13. Kojić jebe sklupe jako!

14. http://youtu.be/WEmjhRAh6gQ

Ošuri!!

Naravno, u komšiluku sviran novi zvezdanaesterac.

15. Pa kako drugacije do titule, kad nece govna da im se skone da daju gol? Sramota kako se pojedini klubovi ponasaju prema njegovom prvosvestenstvu vucicu, oglusuju se o njegove zelje i zahteve za titulom!

16. Ja bih voleo da nam u svakom kolu do kraja sviraju po penal ili dva. Po mogucstvu da budu sto diskutabilniji. Ili da titulu osvojimo penalom protiv Vose u 90+7min, 12 metara van kaznemog proatora, sto neko vec rece.

17. pseto88
    Ja bih voleo da nam u svakom kolu do kraja sviraju po penal ili dva. Po mogucstvu da budu sto diskutabilniji. Ili da titulu osvojimo penalom protiv Vose u 90+7min, 12 metara van kaznemog proatora, sto neko vec rece.

Svidja mi se tvoj komentar - penal za zvezdu

18. Sramota kako se pojedini klubovi ponasaju prema njegovom prvosvestenstvu vucicu, oglusuju se o njegove zelje i zahteve za titulom!

Auuu

19. epski

Ćelavi prepotenko je trenerska prevara

p.s.
    znam da ste videli i na našoj temi, al dudarim jedan penal
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/252047/Trener-Rada-izvredjao-Marka-Nikolica-Celavi-prepotenko-je-trenerska-prevara

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.