FK Partizan

1. главни, ај кажи дино

2. Hromozom je u pravu, kurac ce u zadnjem kolu Vojvodina da mrsi muda, to samo bezumni optimista moze da ocekuje. Pa kad Rad otvoreno daje bodove, a navodno se bori za opstanak, sta dalje reci.

3. JEBAĆEMO STEVOJNOOOO
    SILOVANJE STEVOJNEEEEE

STEVOJNO KARA CIGANE LUDAKEEEE!

4. E sad ovaj je pičketina što brani 1-0 protiv Vojvodine ovih i onih a Stanoje je bio car kad je to isto radio.
    Da me ne razume neko pogrešno nije Nikolić Stanoju ni do kolena, nisu ni za poređenje al Stanoje uzimao titule baš tako što je branio 1-0 ili 2-1 protiv Borca, Slobode, Jagodine, nije on nikad igrao na 3-4-5 prema 0. Nije se zaletao kao magare neko mirno staloženo privodio utakmice kraju. Samo tad protiv nas nisu baš svirali penal metar van šesnesterca u 90-om minutu, imali su neko poštovanje prema nama a sad nam poništavaju čiste golove i jebu nas raznoraznim nepostojećim penalima. Drugo što Marko Nikolić nije Stanojev kalibar i definitivno ali da budemo realni nema ni njegove igrače baš. Opet imamo realno najbolji tim ali to nismo iskoristili i trener treba da snosi neke posledice ali ja nisam za smenu, nikako. Da vidimo šta ume pa da sudimo. Čovek je 3 meseca tek trener.
    Mi smo samo u Kruševcu realno nadigrani, ostale bodove smo izgubili na i više nego očigledne sudijske greške.
    Stanoja videti nećemo pa treba pokušati napraviti trenera za duge staze a na ovim livadama nema mnogo kvalitetnih kandidata pa ne bih ja tako lako terao Nikolića jer je izgubio 4 boda sudijskim greškama.

5. Slazem se u svemu, osim u pominjanja Stanoja u kontekstu dobrog trenera, ili trenera koji zna sta radi. Opet, ovaj Nikolic ispada jebeni Venger u odnosu na Vuka Rasovica, i to treba imati na umu. Sve dok je u klubu kriminalac Djuric, sigurnije je da trener bude Nikolic, nego da se eksperimentise sa ko zna kime.

6. Narocito posle opomene koju smo dobili u Pazaru da se prvenstvo nameta, morala se stvar uzeti u svoje ruke!

vi ste dobili dvostruku poruku, što prevazilazi grobarsku inteligenciju
    tako da, u tom smislu, to e nepravda

naime u prrvom kolu jeseni
    dobili ste poruku da je sve regularno - da se namešta za vas - klasika, vi navikli, dakle sve je ok, samo se zabranjeni nešto bune, al kog boli kurac

i onda, sasvim suprotno u prvom kolu proleća (zvezdinog, tradicija jbg)
    dobili ste poruku da je tole bajka završena
    i da ste opet ružna debela služavka a ne princeza

onda ste postali borci za pravdu
    tako gej, tako grobarski

7. Станоје је одличан тренер и велики мотиватор. Николић је само ово друго.

8. Bio sam na utakmici. I ispred stadiona takođe. Kada su se parkirali preblizu vozači autobusa iz Novog Sada.

3,5 sata od ns do bg,konstantna zaustavljanja.4 sata do ns iz bg.svako se prijavio i dobio broj busa u koji ce da udje.krenuli u isto vreme.

9. Ma bre pa i sve da su svi navijači zadržani na autoputu ekipa ima rok od 15 ili 20 minuta da izađe na teren ako to ne uradi utakmica se ne igra i registruje se rezultatom 3-0. Boli nekog kurčina što se par stotina mongoloida nije organizovalo na vreme i nije stiglo na utakmicu.

10. vi ste dobili dvostruku poruku, što prevazilazi grobarsku inteligenciju

Koja ironija, Direktor prica o necemu sto prevazilazi inteligenciju...

Ma bre pa i sve da su svi navijači zadržani na autoputu ekipa ima rok od 15 ili 20 minuta da izađe na teren ako to ne uradi utakmica se ne igra i registruje se rezultatom 3-0. Boli nekog kurčina što se par stotina mongoloida nije organizovalo na vreme i nije stiglo na utakmicu.

To sto igraci nisu izasli na teren samo je dokaz da su unapred osmislili odstupnicu za poraz. Prvo i osnovno, KAKO I ZASTO se igraci U KARANTINU informisu o kretanju navijaca? Sta igrace boli kurac gde su navijaci i da li je na njihovom autobusu busna prednja leva guma? Dosli su sa kompleksom da su slabiji, umesto da je uprava ubedila igrace da su jaki i sposobni da se nose (kao sto i jesu bili) sa protivnikom, oni su odlucili da igraju jeftine demagoske igre, pa im se obilo o glavu.

11. dak ste vi realni
    al realno?

kurva pravi udruzenje za zastitu morala???????????

sikter fukaro grobarska

12. 3,5 sata od ns do bg,konstantna zaustavljanja.4 sata do ns iz bg.svako se prijavio i dobio broj busa u koji ce da udje.krenuli u isto vreme.

Kada god da ste krenuli, ja nisam ušao na stadion u Novom Sadu pre 60 minuta nikad. Koga briga. Utakmica je trebala službenim rezultatom 3:0 da bude upisana. Inače u Novom Sadu kada sam išao na tekme bio sam već oko 12 najkasnije svaki put.

Inače i ja bih ostavio Festera na klupi još. Nije čovek bio dugo, a relano jednu utakmicu je izgubio samo od kada je trener Partizana. Ostalo su mu uzeli 4 boda na prevaru. Ojačati ekipu malo i pored njihovog nameštanja ih olupati i to je to.

13. Ali mora malo da se poradi i na ovim njuškama:

http://www.sportske.net/text_images/201112/jovicic72245020111226231613.jpg
    http://www.novosti.rs/upload/images/2011//13/12n/sp-grubor.jpg
    http://www.sportklub.rs/vesti/45897/djura.jpg

Ne vredi sa njima više. Nisu oni kvalitet. Uzimali su titule jer je Zvezda u kanalu i to jako ozbiljnom.

14. Kada god da ste krenuli, ja nisam ušao na stadion u Novom Sadu pre 60 minuta nikad. Koga briga. Utakmica je trebala službenim rezultatom 3:0 da bude upisana. Inače u Novom Sadu kada sam išao na tekme bio sam već oko 12 najkasnije svaki put.

kakvih 60 minuta?o cemu pricas?

15. kakvih 60 minuta?o cemu pricas?

Masu utakmica u Novom Sadu sam tek na poluvremenu ušao. Jednom je su čak sve i jednom od nas tražili da skidamo patike....nevera bila. Nismo naravno, ali bilo sranje, pa opet onda smirela, pa ope pretres. Tada sam ušao u 60. minutu utakmice.

16. i ja sam ovde zakasnio 15 minuta,a krenuli 4 sata ranije pre tekme.bus broj 17.bilo 50+ buseva.bez razloga 2 sata cekicanje na auto putu.posle tekme 4 autobusa koje sam video sjebana,polupana stakla.povratak nazad preko nekog kurca,4 sata put.znalo se koliko ce buseva biti i kolika ce masa ljudi doci,pa su organizovali k'o invalidi.uostalom,necu da ulazim u neku teoriju zavere,al da je bilo cekanja na auto putu bez razloga-jeste,da su neki busevi bili sjebani-jesu.

17. 4 autobusa koje sam video sjebana,polupana stakla

Moguće da su to oni autobusi koje su parkirali greškom blizu nas. Mi smo videli neke buseve sa navijačima Vojvodine i krenuli ka njima, bilo je i lupanja, policija onda dotrčala i rasterala nas. Možda su to ti autobusi,
    Ma dobro, samo kažem da je to potpuno normalno. Dešavalo se sve i svašta. Da vidiš kada je Bački Jarak bio u prvoj ligi. Otišlo tamo nas 80. Jebote putovali smo godinu dana do onde, a onda kada smo najzad stigli, prebili nas panduri bez razloga :)

18. takve stvari se desavaju,murijaci su uglavnom klosari.mada,prica mi drugar kako im navareni navijaci pevaju po citav dan dok ih pratis "sipu,sipu ti ogavni tipu" :D da popizdis,kaze tuko bi ih ko konje,ne zato sto te vredjaju,vec sto su dosadni.stvarno je bilo cekanja na auto putu.ako je i nekog bilo pre tekme,to su ovi koji su individualno dosli,al njih je bilo mnogo manje nego mi sto smo busom dosli.

19. Jebiga gostovanje je uvek "kinder suprajz". Svašta može da se desi. A plus što svakakvi ljudi idu, mnogo pušteni s lanca, mnogo pijani i drogirani, klinci razni.
    Nisam odavno išao na gostovanje neko. Mogao bih, ali kraj je ove godine skoro. Biće prilike sledeće. Niš, Kragujevac i Novi Sad recimo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.