FK Partizan

1. Мени се некако више свиђа ова игра Партизана од кад је Грант дошао

Ne, tu se apsolutno slažemo. Brži, lepši i bolji fudbal igra Partizan, samo bi voleo da na Derbiju povuče ručnu i odigra povučenije, mada opet u pravu si još za jednu stvar, odlična tekma, puna šansi i dobre igre.

Са оним Рнићем сад Партизан не би ни прво коло квалификација за ЛШ прошо.

Neverovatno je ispao iz igre kod gola....i to mu nije prvi put. Mislim da neće on sledeće sezone igrati.

2. А тек оно кад је покушао да предрибла Лазовића па кад је Стојковић спасио.
    И у првом мечу је киксирао. Код другог гола...Броха бацио лопту у празно...Рнић био ближи њој неколико корака, а Касалица даде гол.

3. Jeste, ozbiljno kiksa. I pre kada je bio kiksao je mnogo, mada kad je krenuo igrao je beka i po meni lično tu je bio OK. Kiksevi su počeli kada su ga prebacili na štopera.

4. Zakasnio si, vama je Uskrs bio pre sedam dana.
    Zajebavam se, srecan praznik!

5. Umrla nam tema , jebi ga.

6. 'Ладно преносе текму на ТВ-у, а ја заборавио да гледам. Тек сад пребацим... ал' добро, у право време можда, јер је до сад 0:0.

7. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/213496/Partizan-pripremio-letnju-transfer-bombu--Vilotic-u-Humskoj Ово ће бити Звездино највеће појачање после Немање Рнића.

8. Чуо сам за Вилоту. Све оде у курац, маму им јебем лоповску. Поред тол'ких играча они само Звездине купе. Ае Клео, он је странац, али кад наш играч игра прво за једне, па за друге...

Чуо сам нешто да 'оће да врате Клеа или Тејга. Дакле, једног од њих двојице, а веће шансе су да ће то бити Клео. Ако буде уопште нешто од тога, то ће да ураде да скрену пажњу навијача са продаје Марковића. (: И Нађ преговара са Блекбурном око позајмице Вукчевића, а можда и Петровића.

Ево једног занимљивог текста о Партизану, који је писао неки, ваљда македонски, новинар. Ради се о утицају Рамаданија на Партизан.

http://www.facebook.com/notes/zoran-burevesnik-bozinovski/partizanov-tandem-snova-gazda-fali-potr%C4%8Dko-%C4%91ura/384423641592528

9. Гванжу је у зимском прелазном року хтео да позајми Клеа Партизану али Жура је одбио јер му Клео тада "није био потребан".

А што се тиче Тејга http://sportal.rs/news.php?news=72680 ко зна, могуће је.

Занимљивост http://www.sportal.rs/news.php?news=72670 А и овај Маркеш јебем га, ако је једну утакмицу одигра ове сезоне. Куј ве је мој, продавајте га!

10. Још једна у низу , још једна у низу , још једна у низуууууу....

11. Најбитнији задатак сезоне је испуњен, поново смо далеко супериорнији у домаћем првенству, што - колико да нам је лига јадна - није лако постићи.
    Е сад, циљ је улазак у Лигу Шампиона, што ће са оваквим тимом да буде осуђено на пропаст већ у првом колу. Дакле, 4-5 квалитетних појачања нам је неопходно уз ове клинце што стварно имају потенцијала, видело се данас.

12. Cestitam, franjevci. Zasluzili ste titulu. Ne mogu da kazem da niste namestali, ali ste bili bolji svakako, zahvaljujuci invalidima koji igraju na Marakani i od kojih me je sramota.

13. Е ћао Маркић. Јеси чуо новости ?

14. Па изгубили сте титулу , јеби га.

15. Ajde? Nemoj jebati? To sam znao posle prvog derbija. Kako da ne izgubimo kad igraju invalidi?

16. Ја сам то знао још од првог кола у сезони. Само што си ти тада још био увјерен да имате шанси.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.