FK Partizan

1. Мислим да Ђурић и компанија треба да спакују кофере и да пале. Нису само 2 грешке направили, али то јесу две највеће грешке - отпуштање Станоја и недовођење нападача. Мислим да би Станоје и са овом екипом издоминир'о Звезду. Мали Марковић је супер игр'о док је он био тренер, а сад од једном нема везе. Имамо јачи тим дефинитивно, али се Звезда сад озбиљније појачала него у претходним прелазним роковима. Ако не буду продали пола тима за годину дана, можда и буде нешто од њих. Наши тимови имају тај проблем. Уместо да продају само најбољег играча за добре паре, њима то није доста, већ морају да продају и оне остале за по пола милиона евра.

2. Brate, sta se zalite? Uzeli ste titulu i malo vam? Ne valja vam uprava? Ocete da osvajate i LS pa vam smeta Djura?

3. E, interesuje me koliko prima jug, a koliko sever na JNA.

4. @Devetare i ostali

Koji vam je kurac sa takvim uletanjem na ovu temu i bespotrebnim prozivanjem. Ovo si mogao lepo da okačiš na našoj temi, to bi imalo smisla.

U POBEDI SE NE UZVISI, U PORAZU NE PONIZI!

5. Ајде болан ово је интернет. Нисам упао на југ у комплет циганској опреми болан :)

6. Pa baš zbog toga.
    Ovako je pederski.

7. Ocete da osvajate i LS pa vam smeta Djura?

'Оћу само да побеђујемо слабије. :Р Јеб'о те, чим је неки мало јачи противник, ми имамо проблеме. Не ваља проблеми. Не ваља то.

8. http://www.youtube.com/watch?v=2yBM7P_m5VM

Hrle reke navijača , reke tvojih sinova.. PFC !

AVRAM GO HOME !!

9. Je l` bio ko na derbiju? Malo sam se razočarao, navijanje u drugom poluvremenu loše. U prvom tu i tamo. Istok se slabo čuo. Još one tuče na jugu, sramota.

http://www.youtube.com/watch?v=-d0J06K5VLs

10. Одлуке Дисциплинске комисије ФСС
    Изречена суспензија присуства публике на стадиону ФК Партизан, покренут поступак и против ФК Црвена звезда

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије, на седници одржаној 12. априла 2012. године, донела је одлуку о суспензији присуства публике на утакмицама првог тима Фудбалског клуба Партизан, на стадиону Фудбалског клуба Партизан, до доношења коначне одлуке, а због недоличног понашања публике на куп утакмици, Партизан - Црвена звезда које се састојало у претераној употреби пиротехничких средстава која су убацивана на терен и која су могла изазвати теже повреде, као и због скандирања увреда и уласка навијача, у два наврата, у рестриктивни простор.

Покренут је дисциплински поступак и против Фудбалског клуба Црвена звезда, због употребе пиротехничких средстава од стране навијача Фудбалског клуба Црвена звезда.

11. Cisto da pozdravim dobre i postene franjevce i porucim:

Ma nista, zezamo se. Seva, sala, zabava.

12. Ovakav šamar nam je trebao, samo treba sad izvući pouku iz ovoga i biće ok.
    Rnić jako, jako loš, a nije bio ni Stojkovićev dan, uglavnom jedino kondicija igrača na zadovoljavajućem nivou.
    A navijanje, postalo smijurija najobčnija, msm i ona frka na početku što su udarali navijače Milana koji su došli u posjetu, nije to trebalo ali ajde nema veze, organizovanije naviju vulturesi, manijaci, pa čak i gromade iz Česme od grobara trenutno...ono je smiješno, ajde prvo poluvreme i nije toliko loše, a u drugom strava i užas.

13. organizovanije naviju vulturesi

Ako pod Vulturesima podrazumevaš i Lešinare,onda oni svakako imaju bolju organizaciju.

14. lololo

To je ta slika lololo

Inače sada se komotno može već reći da smo uzeli titulu, tako da čestitke igračima.
    Pred njima je ostala samo još jedna mala stvarčica ove sezone. Odmazda.

15. Партизан против слабих ривала има скоро стопроцентан учинак, а кад налети на јачег...не мож' гол да да.
    Код Звезде обрнуто. Против бункераша шансу не направи за 90 минута, а Партизану да 4 комада у два меча.

16. Код Звезде обрнуто. Против бункераша шансу не направи за 90 минута, а Партизану да 4 комада у два меча.

Zao što igraju povučeno i na kontra. Mislim da su protiv Partizana imali ukupno 3 minuta u dve utakmice sa više od tri igrača na našoj polovini.
    Sledeći Derbi, ako je pametan, Grant će da uspori igru, odigra laganicu sa dva zadnja vezna da pomognu našoj odbrani koja je daleko sporija od Zvezdinih napadača i krila, pa će lepo Vukić u 56. minutu da da gol, a Dijara u 82. a ako je glup, što je vrlo moguće, opet će da jurne, primi najmanje dva komada i onda dobije otkaz i upaljač u glavu.

17. Мени се некако више свиђа ова игра Партизана од кад је Грант дошао. Види се да има некаквог смисла што код Станојевића није био случај. Баш сам уживао у задњем дербију. Било је доста шанси са обе стране...Звезда добила 2:0, али Партизан је у првих 20 минута могао да води 3:0. Оно је била катастрофа са Станојевићем...човек није имао игру. У дербију туга...једна шанса...један гол. Лако је било добити Звезду са Вилотићем и Адијем у одбрани. Џабе ти што побеђујеш БСК, Јавор, Рад кад у Европи ништа не мож да урадиш. Ушао у ЛШ уз невероватну дозу среће и уз лудог Клеа. Замисли да је Грант сад тренер тиму са Мореиром, Клеом, Савићем и Крстајићем. Са оним Рнићем сад Партизан не би ни прво коло квалификација за ЛШ прошо.