FK Partizan

1. Ja nisam optimista,nekako nemam vere u ovu ekipu.Sto se tice Babovica,mislim da on moze mnogo vise,ima kvalitet ali nekako ne ume da iskoristi to sto poseduje.Nadam se da ce Lazar proigrati,ti klinci nekako mogu da pokrenu celu ekipu.Samo kad bi stekli samopouzdanje sve bi bilo bolje.

2. Inače spisak rivala Partizana u sledećoj rundi (jer stvarno je smešno i pomisliti da ćemo ispasti od ovih posle prve tekme koju smo ih usrali)

Šerif (Moldavija), Debrecin (Mađarska), Maribor (Slovenija), Ventspils (Letonija), Slovan Liberec (Češka), Slask (Poljska), HJK Helsinki (Finska), AEL Limasol (Kipar), Ekranes (Litvanija) i Ludogorec (Bugarska) ili timovi koji eliminišu nekog od pomenutih ekipa u drugoj rundi

OK ekipe. Niti jedna ne predstavlja problem, a ako ispadnemo od nekog od njih, onda da ga jebeš i ne treba da se nešto ložimo i tripujemo, kada su svarno smešni timovi.

3. Brate realno bi vam legao Ventspils. Kada smo mi mogli prošle godine da ih ošašavimo sa sedmicom onda ga jebi.
    Možda bi vam najmanje legli ovi iz Češke, Slovačke, a i Debrecin je čini mi se među nezgodnijim timovima. Kiprani takođe.

4. Вентспилс испада у овом колу, а са Чесима и Словацима мислим да не можемо да играмо у наредном колу...

5. Možda bi vam najmanje legli ovi iz Češke, Slovačke, a i Debrecin je čini mi se među nezgodnijim timovima. Kiprani takođe.

Pa jesu nezgodni ali opet ako ćemo njih da se plašimo onda jebiga. Neka dođe ko god hoće od tih timova. Ako ih ne prođemo onda smo banane.

6. Pa jesu nezgodni ali opet ako ćemo njih da se plašimo onda jebiga. Neka dođe ko god hoće od tih timova. Ako ih ne prođemo onda smo banane.

Ne kažem da treba nekoga da se plašite, ali opreznosti nikada dovoljno.

7. Узгред, можемо да играмо и са Шамроком ако сам добро разумео...

8. Ne kažem da treba nekoga da se plašite, ali opreznosti nikada dovoljno.

Slažem se sa tobom ali ispasti od bilo koje od tih ekipa je potpuni neuspeh. Tek tamo neke ekipe kao što je Anderleht ili tako nešto slično, koje su objektivno bolje, mogu da se računaju kao tim koji može da te izbaci, a ne ova grupa timova.

9. Slažem se sa tobom ali ispasti od bilo koje od tih ekipa je potpuni neuspeh. Tek tamo neke ekipe kao što je Anderleht ili tako nešto slično, koje su objektivno bolje, mogu da se računaju kao tim koji može da te izbaci, a ne ova grupa timova.

Totalno tačno, a sa druge strane imaš proseravanje koje Zvezda upravo radi u Belorusiji. Utakmica za kladionicu, vodimo 4:3 protiv ekipe koja je na prošlih ne znam koliko utakmica dala dva gola. Uvalimo im tri u prvom i sada je kao klanje sa njima.

10. Da, bacio sam pogled. Nemam pojma šta je ono na TV-u uopšte. Ono nije fudbalska utakmica.

11. Узгред, можемо да играмо и са Шамроком ако сам добро разумео...

Valjda ako izbace nekog od ovih. Mislim stojim kod izjave da ovi timovi sa kojima možemo da se sretnemo su smešni i ako ispadnemo i mi smo smešni.

12. A jel žreb sutra ono beše?

EDIT: Video sam. Jeste. Sutra ćemo znati protivnika.

13. Al su se cigani provukli mamu im njihovu , primili su tri gola u gostima protiv ove boranije. Što se tiče nas , mislim da u narednom kolu možemo lagano da se provučemo.

14. Толико је хваљен овај Марковић да је то страшно као српски Меси курац - палац а гола није дао од октобра.Ок разумем млад је и то али стварно је чист просек што се да приметити по његовој игри.Волков и Иванов су по мени најбољи играчи у овом тренутку.И јел зна неко где је Медо Камара ? Мрзи ме гуглати а видим да је испарио...он је био један од бољих у тиму.Углавном Партизан би требао да разгузи кога год да добије од ових баксуза али никад се не зна , као што неко рече опреза никад доста.

15. Богами Сласк је сам врх Пољског фудбала, не би ме изненадило да нас избаце ако нам падну.

16. Ja se plasim ovog Ludogoretsa bugarskog. Kupili ih neki milijarderi,ulozili kintu, sad hoce i rezultate..

17. Ludogorec, Slovan i AEL su timovi za rešpekt, ostalo je tu negdje u našem rangu.

18. duva nam pozadi samo tako, i nama i zvezdi, da se tako izrazim najebali smo

19. Nismo najebali, samo treba biti malo samouveren i drzak na terenu, a ne kao devojčice neke da igramo. Niko mi ne može reći da AEL ima bolju ekipu od nas. Ili ovi Bugari što su jurili Mifsuda da kupe. Treba da se opuste i da prebiju k'o mačke onog ko nam naleti u sledećem kolu. To već treba trener da odradi na psihološkom planu. Treba da u sledećoj utakmici pošalju poruku narednom rivalu.

20. Ма имамо солидну игру ту нема шта, тим нам није бољи од оног из ЛШ пре пар година али игра је ок, само да се још неки од нападача распуца. Лично, видим Забију као први избор. Слажем се са Џонијем да смо го курац ако од ових испаднемо. У одбрани нам треба још један искусан и јак штопер, прави правцати свипер. Добри су Остојић и бугарин али претерују са истрчавањима, не контам зашто. Са Крлетом и Савићем је било другачије, укопају се на 20 метара и праве бедем, ови су превише модернизовани, налик на Барселону и Пикеа и Пујола, али проблем је што ми немамо Ћавија и Иниесту па изгубимо лопту кад су нам штопери на пола терена и тад нас сјебу.

Што се тиче Камаре, дечко хоће да запали па му је Партизан у другом плану, било је већ речи о њему на теми. Тад споменусмо и Звонета, ево о чему се ради. Вероватно најбољег играча прошле сезоне дајемо за шишарке, то је оно што не ваља. Треба да форсирамо младе играче али без искуства нема ништа.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.