FK Partizan

1. Ma Kamara je prosek. Ništa specijalno. Takvih ćeš uvek naći. Ako mu se ide, neka piči. Hvala na svemu do sada, jer bio je OK i puno sreće u budućnosti i u životu i u karijeri.
    Kažem vam, mislim da ekipa ostaje ovakva, bez pojačanja i to je to. Neka cepaju samo, bez straha i biće sve OK. Dobar trener, solidna ekipa i biće OK i ove sezone. Zabija će da kobjasni tu sam siguran. I gotivac je. Voli Gadafija. Nije neka pička preletačka.

2. Добар је био Камара прошле сезоне да се не зајебавамо, он и још пар играча су и вукли екипу. Просерава нам се нешто Маркец, управо оно што ја говорим, мало нахвалиш клинца он се одмах ускурчи. Мора мало то да се погура, направише од њега суперзвезду а уствари је још зелен. Рецимо ја највише очекујем од Ловреа, добар је фудбалер само да погоди праву форму. Бабовић је одличан, ако не и најбољи тренутно, зна да усере али бре има и резултата човек! Ем кове голове ем пише асистенције зна дечко леба да заради, ако без њега и Томића останемо јебали смо јежа...

3. Просерава нам се нешто Маркец

Klinac je i odjednom mu se sve desilo. Biće on OK ove sezone, a klinci imaju te periode. Samo ga ne prodati i daće on Partizanu mnogo.

Babović, Vukić, Ilić, Stojković, Tomić i Ivanov trebaju da preuzmu odgovornost i pokažu klincima, nauče ih malo. Sviđa mi se ovako ekipa. SPoj mladosti i iskustva. Tako treba da izgleda jedna dobra ekipa. MIslim da će to izači na dobro.

4. Само да их не распродају... Ако опет уигравамо екипу нема ништа од нас. Него си гледао што цигане напрцаше ови Белоруси?

5. Него си гледао што цигане напрцаше ови Белоруси?

Jesam. Loše su igrali. Ono njihovo standardno, odlični su prvo poluvreme, pa imaju Zvezdino proleće...tekma je 90 minuta, a igra se i jesen i proleće, tako da nisu odmakli od prošlih godina puno. Mislim da je kod njih problem u upravi. Znaš šta je Džajić za ovog Lukića. Ma idi bre. Bolje po njih je bilo i da nisu uzeli onaj kup, nego da su oterali bagru na vreme, ovako čeka ih ista sezona kao prošla.

Prvo poluvreme su ih stvarno razbili, ali ono što su radili drugo poluvreme....pa mi takve idiotluke ne pravimo na VOS-u kada se skupimo nedeljom na Adi. Čudna tekma. Krajnje čudna.

6. Ма сивило тотално, брука жива. Динамика је нула. Све нешто мучки, као на кулук да играју безвезе тотално. Мислим наша текма проти Валете је био ФУДБАЛ бре за оно. Ове ће да прођу али ако овако наставе на следећем степенику падају сигурно. Лепше су играли без ових клинаца јебем ли га...

7. Мислим наша текма проти Валете је био ФУДБАЛ бре за оно

Odigrali smo bolje. E sada, ne mogu da poredim protivnike i to, ali jesmo daleko bolje odigrali. Šta znam, to sam i očekivao od njih kada sam video ekipu. Ništa spec. Dobili krila jer su nas dobili, a objektivno nisu znali kud udaraju ni protiv nas. Više sreće nego govana, što ne umanjuje njihove pobede, samo su nerealno krenuli da razmišljaju o ovoj sezoni.
    Imamo bolji tim Treba pritisnuti od starta iz sve snage i uzeti šestu titulu kada nam već sami daju tu mogućnost.

8. Odo na spavanje. Sutra dobijamo protivnika i jedva čekam da vidim ko će to da bude.
    http://www.partizan.rs/wp-content/uploads/2012/07/novi_dres_4.jpg

9. Imamo bolji tim Treba pritisnuti od starta iz sve snage i uzeti šestu titulu kada nam već sami daju tu mogućnost.

Прошле године нас сјебаше у дербијима, сами смо себи криви. Једноставно нисмо имали воље за победу. Колико год смешно звучало презаситили смо се и кренули по систему "лако ћемо", а они орни за игру, ипак су нам дужни. Следеће сезоне имамо титулу само ако престанемо да их потцењујемо. Екипа им јесте за потцењивање, нису ништа посебно, али не смемо да им потценимо вољу за победом у дербију и жељу за пехарима. Јебига, да је остао Станоје сад бих био сигуран да идемо у ЛШ. Овако само имам поверења у Вермеза. Није страни тренер за наш менталитет, и зато сам срећан што су довели Вермеза и Тумбу. Такви смо какви смо... И Матеус је био лош у нашој лиги једино је био добар кад играмо у Европи, зна фудбал он али наш фудбал је нешто сасвим друго. Наш фудбал и лигу само са Хрватским могу да поредим, нема нигде више таквог фудбала. Чудан менталитет играча а кад погледаш све се на менталитет своди. Протеклих година нам је пад игре био проблем (Генк, Шамрок...) сад мислим да је то решено, да коначно схватају да текма траје 90 а не 75 или 80 минута. Ове сезоне мора барем Лига Европе да буде, ако ни то не буде онда оде све у курац...

ЕДИТ: Ај Џони... Лаку ноћ и даће бог да опет видимо Арсенал на ЈНА

10. Ал сте се испричали вас двојица јеботеее

11. Jony дечко не могу да се сложим за Меду , можда није бог зна шта али је један од најбољих у супер лиги е сад што се нигер утрипово да је неки суперстар нека иде онда у Турску или Катар кога нема без њега се може.А понављам Лазар Марковић је курац од играча и за пар година ће завршити у Шахтјору а онда у Кини ето већ му видим каријеру.ДАЈ БОЖЕ да сам погрешио и да ће бити нешто од њега али стварно је чист просек , па ја знам лика из Телеоптика , 1993 годиште који много више заслужује од Лакија место у првом тиму Партизана ал ето веза је радила , њега мало кењало на почетку и одма српски Меси...неће моћи.

12. Džoni ja kad sam reko da smo najebali mislio sam da će da nas nakanta neka ozbiljnija ekipa, recimo u grupi (ili LŠ ili LE, realno je da ove godine igramo barem grupe LE). Pozadi nam je promaja, video si koliko je lopti iza leđa odbrane prošlo protiv Valete. Da su Maltežani imali makar jednog Kežmana u špicu, a ne nekog jačeg kao što i imaju ozbiljne ekipe, nabušila bi nas Valeta ko svinja masan džak lolo. Mada je kul što smo makar efikasni, cigani recimo ne mogu da se pokupe s loptom, ima da ih bušimo i ove godine

13. Dobro ja opet računam da je prva utakmica iz priprema pa je tu pao onaj kiks kod gola, mada Volkov je tu sjebao. Štoperi su lepo izašli i uvalili ga u ofsajd.
    Naravno da nismo dovoljno jaki da se nosimo sa jačim ekipama i da će nas svaka jača ekipa napuniti, ali ja protivnike u sledećem kolu ne smatram jakim ekipama, nego ekipama u našem rangu i ispod njega. Njih ne smeš da se plašiš. E u sledećem kolu šta nam upadne, upalo je.

14. pa recimo jedan anderleht će glat da nam spakuje dvaput po tri komada, za razliku od pre dve godine kad smo im jebali kevu 150 minuta i onda se neobjašnjivo povukli poslednjih pola sata u briselu umesto da im stavimo još pet komada, ko što je i bilo realno

15. Ваистину Фокусе, нажалост али тако је... Немамо оног једног играча који ће да погура све, тад је то Клео, сад се нико не издваја на тај начин а то нам треба као 'леба.

16. ЛИМАСОЛ ИЛИ ЛИНФИЛД

Није лоше, уопште није лоше...

17. AEL!

Pu jebem vam mater evropsku....

18. Уопште није лоше, АЕЛ није ни близу зајебан. Добијамо их лаганезе 2х по 2:0...

19. Zajeban je AEL. Jes da su pigmeji, nema nikog višeg od 170, al imaju jebene Brazilce....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.