Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=09&nav_id=944916
Prvo sam pomislio VOTAFAK! Al onda jebiga, bolje da ide na pozajmicu negde gde će igrati nego da sedi na klupi. Em rasterećujemo budžet za tu jednu platu, em dobijamo igrača u formi za sledeću sezonu i NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA AJMO CRNO BELI OOOOOOO
Samo mi se ne sviđa mogućnost otkupa ugovora od strane kineskog drugoligaša.
Meni se cini da decko nije dobio pravu priliku, a evidentno je da je on sasvim solidan igrac za nasu ligu, klasa iznad Grbica i slicnih panjeva
Taj ako bude iole dobar ima da bude otkupljen.
Ja i dalje čekam da mi neko kaže ko je lik.
Komšo a Raćatonija što ne vole od ovog momenta hehehe....ko porodicu da im je pobio.
http://youtu.be/9CWpJenPIyI
http://i60.tinypic.com/jzwlee.jpg
Znaš šta mi je strašno? Gledam ove istorijske klipove i na svakom se negde pojavi Ninković. Leptejebo kolko je on dugo kod nas i kolko niko neće da ga kupi...
Od ovog gola Raća je toliko omražen među čergom da je to nadnaravno xD
Poslije toga ga nisu mogli smisliti u reprezentaciji iako je bio sasvim solidan na zadnjem.
Volio bih da mogu naći post gdje je nekog od vas Dvajt popišao i razotkrio sav mizerluk i besmisao navijanja za FK Partizan.
EDIT: Kurajbera najvjerovatnije.
Znajući šta vi smatrate popišavanjem verujem da je stvarno nešto dobro.
Štrašno pišanje je to bilo.
Nadam se da nije vickasto u delije sever stilu, jer onda ne smem ni da zamislim koliko je to moćno popišavanje.
Znaš šta mi je strašno? Gledam ove istorijske klipove i na svakom se negde pojavi Ninković. Leptejebo kolko je on dugo kod nas i kolko niko neće da ga kupi...
da su ga uvaljali bila bi frka zato sto mladi igraci odlaze iz lige.
Tako nekako..isto ko za Lazovića u Zvezdi, kad smo mogli da ga uvaljamo z 3,4 mil svi su kukali kako je mlad i kako trrba da se sačeka da mu cena poraste na 1423 miliona, sad kad je ostao i ne možemo da izvučemo 200k opet ne valja..dečko sebi upropastio karijeru zbog Zvezde, duguje mu se pola miliona koje videti neće..Ninković je bar uzeo neke pare a mislim da je 3x lošiji igrač od Laze.
Drugo je Lazović. Deluje kao fin momak, normalan solidno i definitivno bi ranije i otišao da nije bilo one povrede.
Ninković je nepopravljivi idiot. Pre 3 godine recimo nismo znali da je toliki kreten, pa bi recimo možda i bilo tako, ali već dve godine sigurno, nas bi boleo kurac da su ga uvaljali jer ne postoji Grobar koji ga gotivi. Možda neko u porodici njegovoj eventualno.
Ne može se u svakoj situaciji pogoditi sa 100% tačnošću kada je najbolje vreme za nečiju prodaju, tj. kada se mogu izvući najveće pare. Ali u pitanju je princip, pravilo. Ako je pravilo da ne prodaješ svakog igrača na prvu ponudu onda ćeš imati par promašaja, ali jedan ozbiljan transfer je dovoljan da se svi ostali promašaji isplate.
Ma uporedio sam ga sa Lazovicem samo zbog toga sto i za jednog i za drugog navijaci kukaju sto nije ranije prodat, ovo da je LAzo fin i normalan momak stoji. Ne kapiram ljude kao Ninkovic koji su se opredelili da budu fudbaleri, postali profesionalci i onda prave onakve ispade, ne razumem zasto..Ko zna, ima tu svega po malo, nedostatak inteligencije, obrazovanja, vaspitanja..valjda ti je cilj da se malo potrudis pa da sto pre pobegnes odavde i zaradis neku kintu za zivota a ne da budes sa 22 god kralj splavova i da te sa 25 vise nece ni sopstveni klub.
Ode Drina, ode i Škuleta, ode i bodovna razlika....
Jebem li ga, ni ja to ne razumem baš najbolje, al jednostavno valjda neki ljudi su takvi i to je to. Glupander je Ninković i to veliki. I Mitar je bio krenuo slično, mada je Mitar mnogo gotivniji lik i koliko znam Mitar nije baš bio u fazonu splav i kocka, nego je više pravio ispade na terenu, ali čim se malo trgao eto ga u Anderlehtu, pa ga traže neki klubovi. Jebiga, ima Ninković primere da sledi, al odabrao je izgleda pogrešne.
Pa ono odlazak njih dvojice baš bi udario dobro. Al šta znam, sva sreća ni Zvezda ne deluje nešto najbolje pa se nadam sve da ćemo se provući nekako.
Mi smo bez njih dvojice Goku Rac. I Fofana otišao u Kinu. Ko će da daje golove, Danko? xD