FK Partizan

1. Momci samo treba da se potrude da ne popuste na njihovom terenu, bilo kakav pozitivan rezultat nam je dobar samo da ne izgubimo. Kod kuće smao treba da pokažu muda a ostalo nek prepuste nama navijačima.

2. I onaj zabija mi se posebno svidja.

Мени је симпатичан, ништа специјално није показао против Валете али купио ме је голом против Штурма. А и кул је што воли Гадафија, тиме ће да купи Гробаре.

3. I zvezda i mi na kiprane

4. I zvezda i mi na kiprane

На кога иде звезда?

5. Na omoniju

I jedni i drugi smo dobro prošli. Sada samo treba što reče Šerlok, izboriti dobar rezultat tamo i ovde pred nama, u našoj kući, hrabro izboriti prolaz dalje. Mislim da polako dolazi momenat kada Lazar Marković treba da pokaže ko je i da li je igrač.
    http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2011/10/26/lazar-markovic-celsi_1319623706_420x0.jpg
    JEBI MALI GLUPE KIPRANE!!!

6. Pašće tri il čet'ri gola
    Jebaćmo LIMASOLAAAA

7. Biće tuge, biće bola
    u domovima navijača Limasola OLEEEE!!!

8. Диви кипранћане што нас изриспектовали заставом

http://www.youtube.com/watch?v=DjR55IGS6wc&feature=player_embedded

9. Svaka čast za zastavu.

10. Ехо трела је ипак моја омиљена, и ова
    http://www.youtube.com/watch?v=616hfzlwjwk&feature=related

Да се организујемо овде сви који идемо на неку текму да идемо заједно? Јесте за?

11. Naravno "Crno Belo oko nas"...ova verzija je bolja od stare.

Јесте за?

Ja sam za. Eto protiv Limasola idealna prilika.

12. Може, ја ти рекох долазим за Лимасол. Ај нека се јави још неко да нас има да попијемо :)

ЕДИТ: Ако не одем тад на море а надам се да нећу

13. Uf u pičku materinu , a ja taman treba da idem u London.
    E bem ti termine letenja.

14. Ти си неки буржуј, елем видим ови Кипрани су нас вазда готивили, и кад смо играли против апоела окачили су српскзе застава и онај транс "Косово је србија". Свака им част.

15. Ja neću moći u BG za AEL, počinju mi pripreme 5. avgusta, pih.....

Sad sam baš izanalizirao Kiprane.... Kurčina. APOEL ih je jebao kad je stigao, a tek Omonia.... Imam neki osjećaj da je Omonia mnogo jači tim od ovih pacera userskih.

16. Ја прије недељу дана дошао из Београда, загубих тамо личну карту мајку јој јебем пластифицирану, морао сам да вадим потврду из амбасаде Црне Горе да бих се вратио кући. Још мало ће нам требат' пасош да идемо у своју рођену земљу матер им јебем политичку. Елем, ако не стигнем да извадим нову личну до Аела испушио сам га. Ал контам да ћу стићи, има вишка времена до тада.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.