Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Нисмо ни ми зајебани.
Mогло је боље али није ни ово лоше. Па матер му јебем ако ове не можемо да добијемо онда нисмо за европу!
ЕДИТ: Јебо их курац па они само странце у екипи имају...
Realno, i nismo za Evropu, najrealnije realno xD
Па одма мораш да баксузираш јебем те! Никад нисмо ни били за европу па смо играли пар пута...
To pričam. Da se bojimo AEL-a......pih....ako ćemo njih da se bojimo onda ne treba ni Ligu Evrope da igramo. Naše njive i neka ćute tu. Plate im smanjiti, prodati ih na kraju sezone i ćao.
Kakav AEL. Ima da ih isprašimo.
Морамо да заустављамо бразилце...
http://www.youtube.com/watch?v=ZGQlF2gShNY
По метар и по говна иали кову главом за медаљу а ми ту нисмо баш јаки... Игра им је говно, ко Звезда.
Како ови црнци туку главом.
Više se ja plašim naših štopera nego njihovih napadača.
Zajebani su iz prekida, i jebeni Kipar ima bolju ligu od nas. Ali ko što reče Dzoni, mi smo Partizan , da je sreće da se ne plašimo ni da nam Mančester dođe na ruke.
SISAJTE GA SVI !
Jebaćemo ih tako da neće znati gde se nalaze. To su sve neki polu-brazilci, polu-romi.
Ima Neca a im zavari jedan kroz uši sa dvaespet odma da znaju s kim imaju posla. Gde se igra prva?
Остојић... Ту смо јебени ако ови пришибају главама, а и знате какав је Стојке из прекида... Јебига не треба да се плашимо али кад размислиш хладне главе могло је ово и боље матер му јебем
Kod njih valjda, Dzoni.
Код њих први...
Kod njih prva....odlično.
Ovi momci sada treba da pokažu ko su i šta su. Ako izgube, onda neka oru po ovim njivama ovde, prodaju se u Kinu, Ukrajinu, Rumuniju, na isti taj Kipar ili u Bosnu, a ako vrede, k'o što su plaćeni i k'o što se kurobecaju onda nek pobede.
JEBAĆAMO LIMASOOOOOOL!!!!!!!
Хехехе
Klasična Kiparska "nemamo igru imamo kao neki ako nas usere prekid" ekipa. 1-1 tamo, 2-0 ovde.
Će da jebemo ael!
3-0 kod nas , 2-2 tamo.
Па тих 2:0 су и зајебани, АПОЕЛ нас научи :)
Ma kurac ovi nisu doma 3 uvalili amaterima. Nismo ni mi konobarima ali smo bili u rasulu.
Kakav gol dade Tomić leb mu jebem!
Ma prvo će tomić da zavuče jedan sa trispet metri , pa će laza da sukne jos jedan i to je to. I onaj zabija mi se posebno svidja.