FK Partizan

1. http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:531492-Sport-Cesi-nude-Partizanu-200000-evra-za-Marinkovica

Пази Воју као "капитена" продали нисмо а за овог стигла понуда...Ја би дао и њега и Воју и Брашанца и Остојића за те паре...

2. Ljudi sa čime bre da osvojimo titulu kad štopera i bekove nemamo? Cigani doveli Lukovića ojačali odbranu ovi rade sve da nas razjebu. Nerešeni statusi 4 prvotimca(dobro sad je 3 Danko otišao) nemamo zadnju liniju znači možemo da se jebemo. Ko će Danka da menja? Da neće možda Kojić? Oće kurca malo.
    Inače kakvo biranje kakvi bakrači, SNS je ušao u klub postavio svoje govno (inače ciganšturu) na mesto predsednika i gomilu poludebila u upravu.
    Evo sad čitam da ona kurva iz marketinga renovira kancelariju a članovi uprave seru po tviteru i medijima kako se nema para za Danka i ostale, još iste pljuju i pričaju da ne zaslužuju i tih mrtvih 150k po sezoni. Mater im bre jebem.
    Uzećemo mi titulu kurac malo.

3. Da i vas i nas izbace u beogradsku zonu i da se tamo igra najposećeniji niželigaški derbi, da postanemo svetske senzacije i da nas posle toga kupe neki biznismeni iz azije.
    to je lek verujte mi

4. Realno Kapun, odavno nisam cuo realniju pricu.

Nekadasnji velikani, sada u nizim ligama, prodati za 100 evra, ulozeno 100 miliona i kurcobecaju se Ronaldu i druzini

5. pametno razmišljanje.

6. Jebote, kakav bi to tek onda Derbi bio.

7. Ima onaj neki naš mudonja što je po engleskoj vadio klubove iz govana, kupovo ih za 10 prodavao za 100 miliona.
    Klubovi treba toliko da se skenjaju, da političare ne vide nikakvu korist od njih. Tada će krenuti stvari da dolaze na svoje mesto.

8. Misliš na onog čini m ise Mandarića?

9. http://www.alo.rs/sport/fudbal/zvezdu-i-partizan-ne-bih-uzeo-ni-da-mi-ih-poklone/32529

on je rekao svoje....

- U više navrata ste istakli da ne biste kupili Zvezdu i Partizan. Ali, da vam ih neko ponudi na poklon, da li biste prihvatili?
    - Ne bih prihvatio ni kao poklon jer ne znam kakva je situacija. Da biste se prihvatili nečega, morate da znate tačno o čemu se radi i šta vas čeka. Velika je to odgovornost. Bilo bi smešno da kao ozbiljan čovek prihvatim nešto, a da ne znam šta mogu da obezbedim u budućnosti.

Kad bi video kakva je situacija, pobegao bi odmah.

Edit: jedini problem u svemu tome je što uz ''večite'' uvek ide i hiljadu kojekakvih lopova koji ne služe ničemu i samo čine štetu, a niko neće da se zajebava sa njima.

10. Pa pazi, potpuno razumem čoveka.

11. I prokockaće +6. I to vrlo brzo. Ganci se ojačali. I ako nisu bar će se uigrati na vreme. Ovi naši par dana pred kraj prelaznog roka prodaju igrače a ništa nisu kupili (Babinja ne računam. ) a na sve strane škripi. Žalosno. I lepo mi rekoše neki Grobari na aerodromu pre par meseci-nema nama mnogo radovanja dok je SNS na vlasti. Ja sam mislio nije to baš tako ali kolko vidim sve ide u tom prvacu. Ganci su sjebali klub zbog glupih predsednika koji su želeli mnogo a nisu umeli. JSD se planski uništava ... Dule je na vreme video neke stvari.

12. deluje k'o neka pedeofilcina

13. deluje ko da ne izlazi iz kafane

+ u cv za srpsku ligu

14. Sta mi dovodimo jebote...pa ljudi moji skupljamo samo neki skart...aukurac

15. Da je dobar ne bi dolazio kod nas.

16. Pa dovoljno mu je pogledati ''pedigre'' i sve je jasno...kada je on u najboljim godinama (29) bio 6 mjeseci bez kluba, ne treba biti ekspert da vidis da nesto ne valja opasno...

17. Ako ovi izgube titulu , ja bih to odmah u maju terao iz kluba. (Ne igrače, oni će i onako da odu, nego upravu.)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.