FK Partizan

1. Jebem ti nema grobara sa primorja da idu na limasol , a ne mogu da se vučem do nikšića

2. Jebem ti nema grobara sa primorja da idu na limasol , a ne mogu da se vučem do nikšića

Koliko je zajebano ljudima van BG-a da se docimaju, posebno iz CG.
    Koliko je nama iz BG-a to olakšano. Ja idem sa ortacima iz Zemuna na tekme, a ja sam sa Kose i uglavnom se ni ne nalazim sa njima, nego zapucam sam pa se nađemo oko stadiona.

3. Ma znam brate , dok sam u zemunu kod ujaka ja redovno idem na tekmu sa nekim ortacima. Al ne mogu da se cimam sad , a još sam slobodne potrošio odavno.
    Za Partizan sam sa vratio iz italije na anderleht da bih išao.
    ali jebeno je , nema kinte , burazi otišli van zemlje , a i teško stić gore.

4. Koliko je zajebano ljudima van BG-a da se docimaju

Па јебига то је увек проблем, ја из ЛЕ долазим. Није зајебано да се дође него је зајебано да људи нађу преноћиште итд. Зато и мање људи долази из унутрашњости, нарочито они који долазе самоиницијативно, тј. они који нису у навијачким групама.

5. Zato ja poštujem sve one koji se iscimaju kada god mogu. Ipak je meni lakše. Za 20 minuta sam na stadionu busolom, a za 10 kolima.....osim ako nije baš neka gužva na Gazelači.

6. Koliko je zajebano ljudima van BG-a da se docimaju, posebno iz CG.
    Koliko je nama iz BG-a to olakšano. Ja idem sa ortacima iz Zemuna na tekme, a ja sam sa Kose i uglavnom se ni ne nalazim sa njima, nego zapucam sam pa se nađemo oko stadiona.

Џони , ај скапирај сад како је нама из Берана или Никшића кад пичимо на текме, ајде фудбал је друга ствар али кад је била Евролига, и још оне фазе кад се игра два пута недељно, пичимо уторком ујутро осам сати заврши се текма па се осам сати враћамо до куће, сриједу одморимо, четвртак ујутру се будимо, поново осам сати до текме па после изморених грла и шака поново осам сати кући. 32 сата путујеш у три дана. Да не помињем да нам је карта до Београда петнаест евра, јебига и навијање има цијену, ал кад толико волиш неки клуб, исплати се свака пара.

Фокусе, капирам да нећу стићи на Аел, причао сам на некој од претходних страна како сам изгубио личну карту сад кад сам био у Београду. А знаш како си ригорозни сад на границама, па ми смо срби у пичку материну, који ће ми курац лична карта и пасош да уђем у своју рођену земљу ?

7. Мени је 3-4 сата бусом до БГ-а зависно од тога колико често стаје мада идем оним директна линија ЛЕ-БГ тако да је око 3 сата. Возом 6-7 сати, јес пријатније кад путујеш возом, не гураш се на седишту, устанеш, прошеташ али је много дуже у пичку материну. Трошкови су огромни храна, пиће, пут па и карта за текму. Није проблем да се дође али ни пара се нема увек.

8. A kako je meni ? Meni je 3 sata do nikšića. Kad smo igrali protiiv zvezde tri večita sam pičio gore dole , ono 2 kup i liga.
    To ti je 66 sati sve ukupno u kolko 20 dana...
    Ja ako budem išao za bg javljam da drmnemo koju , i da ispratimo tekmu , pa makar i u pljuvanju u dalj sa preponama. :)

9. Možemo da se nadjemo ako već planirate, dolazim i ja svakako.

10. Planiramo za Limasol okupljanje.
    Jedno podsećanje na jedno dobro zezanje. Jeste kasnila tekma, jeste da smo i oposle tekme morali da blejimo zaključani na Jugu i malo izvalimo ciganima onu staru mazgu od semafora, ali stvarno je bilo vrh.
    http://youtu.be/GD94QjN37HY

11. Bio sam na ovoj tekmi , ali negde gore pri vrhu .
    Jebali smo im kevu! Kakve su ono pičke ono nije moguće.
    Al jebiga , Tole namestio.

12. Koliko je Marakana akustičnija od JNA samo zbog ovog krova....

13. Koliko je Marakana akustičnija od JNA samo zbog ovog krova....

Ja više volim JNA ipak. Nekako mi kao moja kuća. Znam masu ljudi koji neće da idu na Marakanu, pa ni na Jug. Kažu neće u svinjac da ulaze. A jeste svinjac stvarno težak. Koliko im je prilaz stadionu sranje.
    Ja večeras ne idem na tekmu, na žalost, jer moram da u to vreme budem na drugom mestu, a samo na drugo poluvreme, na koje bih stigao neću da idem. Tako je ispalo, a planirao sam da se ove godine opet aktiviram pošto od kada je izbilo ovo, razočaran sam i nisam išao. Od Limasola dakle krećem :)

14. Nemoj mi o Marakni tako..bićeš među prvih 11 lolo

15. Malko si se iskenjao Kure, realno oba stadiona se raspadaju.

16. Malko si se iskenjao Kure, realno oba stadiona se raspadaju

Mislim na prilaz Jugu uglavnom koji je blatnjav i nema betona, samo neka nedovršena građevina čuči tamo, doduše pogodna za pišanje pre tekme. Ali taj prilaz je kod nas ipak bolje urađen i po meni, JNA je u nešto boljem stanju, mada nas sve boli tukidid za stanje. Kuća je kuća :)

17. Jašta more, doduše prostor oko JNA je bolje uređen jer kod nas je teško sranje kod južne tribine.

18. Jašta more, doduše prostor oko JNA je bolje uređen jer kod nas je teško sranje kod južne tribine.

Na to najviše mislim, naravno kod nas prvo šta treba zameniti su klovnovske stolice. To odmah, a ostalo lagano.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.