Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pazi ja se ne razumem u to koliko bi koštalo tako nešto da se izvede, ali da to treba uraditi, stvarno treba.
http://i49.tinypic.com/6qhdv5.jpg
Mislim da vas realno jebe to što je stadion napravljen plitko, ako mogu tako da se izrazim.
To vam je, čini mi se, sjebalo kapacitet. Što se tiče stolica to je zaista posebna priča.
Nisu stolice uopšte nešto skupe.. Da se prefarbaju , eventualno 10 iljada evra.
Šeko brate pa ne ide to tako, treba valjda neko i da se ugradi u tom poslu. :)
Kapacitet je sasvim dovoljan, čak i odličan. Ne bih ja tu ništa dirao, osim što bih proširio Jug na uštrb istoka i zapada.
Onda treba staviti jasan ultimatum da se neće ići na tekme dok ne bude tako.
Kod Đure će stolice ispasti jedno 10 miliona eura.
Jug je zakinut onim semaforom, jbt, umjesto da su rušili onu kućerinu i stavili novi na čestite nosače oni su samo zamijenili tehnologiju. Aj kontam da je ono trebalo starom lampašu, al ovim lcd-ovima treba daleko manje prostora od one kuće.
Ja kontam da su stolice jeftinije od one adidasove fasade. Aj pišemo peticiju adidasu da nam kupi stolice!
Вечерас петарда?
I to laganezi petarda, daleko smo bolji. A i Limasolu se crno piše. Kiparske cepanice. Samo posle da uleti neki gotivan protivnik i eto opet LŠ u Humskoj, a onda pišemo Đuri da menja stolice il nek gleda kud će :)
Мора петарда вечерас! Синови ја живео у заблуди да сутра играмо, требао сам сутра да идем на зенба са неким пичкама и ја отказао због текме и сад "неш јебати ветте"
Ne sviđa mi se ideja sa crno-bijelim stolicama, bolje je da prošire kapacitete stadiona, a ne sa bijedom od trides iljada da idemo u Evropu, na kraju krajeva na jugu čmarakane izgledamo devedeset puta gotivnije nego u Hramu. I to samo zbog manjka stolica, a i kiša sjebava crne stolice, ko je bio na paokovom stadionu zna o čemu pričam.
U pravu si Serloce, treba nam jos 20000 hiljada mesta,pa da na prvenstvenoj utakmici moze 50 000 sedista da zvrji prazno. Ja da se pitam,stadion bih malo modernizovao,a kapacitet smanjio na 20 000. Ionako se napuni samo u kvalifikacijama za LS, a u njima dobro prodjemo svakih 10 godina.
Bio sam ja, kontam, ali opet su mi hiljadu puta bolje.
Naravno, da se ja pitam ne bi ni bilo stolica uopšte jer su sranje i samo smetaju, ali pravila-pravila.....
Дође лик са дететом и? Мора столице...
likovima sa decom nije mesto na stadionu, zar nisi čuo da se mi huligani koljemo tamo lololo
Na ladan beton....neka kupi stare novine ispred....
Па да га јебем Џони није то колосеум у пизду материну, мора мало да будемо и цивилизовани
Тај цивилизовани и модерни фудбал је управо усрао ову игру, као и цивилизовани модерни навијачи, цивилизовани и модерни Арапи са парама и цивилизовани модерни стадиони.
ФАК МОДЕРН ФУТБАЛ !!!!!!!!
Stoka do kraja!!!
Коментатор на РТС + игра Партизана + Бабовићева фризура = разлог више за самоубиство.
JEBEM TI BABOVIĆA SA TIKETA ME BACIO. Nemože da pogodi gol mamu mu jebem. Dve stative i skakanje po liniji.