Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Бабовић је пролив од говнета.
ljudi ko vam je taj stefan marković? čovek se zove saša koliko ja znam
Stefan Marković je košarkaš. Dobar dečko.
http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/contest/thumbs/Eurobasket/stefan-markovic_500x0.jpg
Хаххахахаха, лапсус скриптум, немојте замерити, попило се мало гледала се текма :). Извињавам се, хтедох рећи Саша :). И Шерлоче, Бабовић одлично ради пос'о, ја мислим да написах то овде после утакмице на Малти. Аксентијевића су тад преоптеретили неким лоптама. Оно, кад нема куд даје се њему и он направи пиздарију. Зато велим да је дају Стефану, он бар зна да је задржи док се остали не врате у формацију. А и да не спомињем 3 асистенције од 4 гола на Малти. Има неки слепачки дриблинг али и тај слепачки дриблинг ради пос'о, бар задржи лопту у нашем поседу док се остали не прегрупишу а Аксентијевић је да НИКОМЕ, само набије у гол аут
Babović je jedna usamljena bijela dlačica na lijevom jajetu Bore Drljače.
Јебо вас Бабовић! Игра 100 позиција,не зна се на којој је гори.
U startu si se zajebao , on ne igra. Ono što on radi nije igra.
Babović bi bio dobar igrač samo da ne pravi taj jebeni potez-dva-tri-četiri-pet viška. Ovako je ispod prosjeka. Jebiga, zalaganje, trčanje, izgibija PA JEBEM TI MATER U USTA ZAR MORAMO DA TI MUDA TITRAMO DA SE TI ZALAŽEŠ ZA TAJ DRES KOJI NOSIŠ DETE TI USRANO NA PANJU JEBEM BRE VIŠE I MARVU I TATINE SINOVE I SRBIJU I KURAC KRASNI I BABOVIĆA dakle, to zalaganje je neka univerzalna stvar koja se podrazumijeva, ne znam što svi forsiraju to trčanje i borbenost kao nešto VAU........
Drugo, teren je bio OČAJAAAAAAN. Super je i odigrano u onakvom bazenu. Kontam i da je lopta teška, natopljena, ne kreće se kako treba plus što nisu nikako trenirali po kiši, ipak im je ovo prva kiša od početka priprema (mislim, ovog intenziteta i da se ovoliko igra lopte po njoj), dresovi natopljeni, kopačke natopljene, par kila viška neočekivano, blablabla....
Treće, klinci ojebali. Vidi se da jedva čekaju da igraju, nemaju mnogo respekta, taman im je trebala ova utakmica protiv ovakvih dilbera da skontaju par stvari i da još malo porastu mudašca.
Četvrto, SALE KAPITEN!
Peto, Volkov je jedna volina koja veze nema sa centaršutom. Ne znam koji kurac on radi na treningu.... Što kažu oni: ja da sam tolko treniro ja bih do sad četr noge imo....
Šesto, žao mi što Markec ne dade gol, jebem ti prečke i stative i sunca, leglo bi mu ko kec na kralja čisto za samopouzdanije.
Sedmo ali ne i posljednje, Saša Markec OJEBAO. Au, bre, kakav će to biti veznjak! UF!
Osmo, Neca me oduševio. OBJASNIJO! Skroz fino.
Deveto, skoro pa posljednje, ĐURO DOVEDI NAM ŠTOPERA, PANAIJU MU SVETU POLJUBIM! ODRIJEŠI TU KESU, JEBIGA! Zar mu nije žao da se opet brukamo, a brukaćemo se sa ovakvim štoperima, garant....
Deseto, LJUBAV PREMA KLUBU NE MOŽE DA PRESTANE, DOK ŽIVIM KLICAĆU NJEMU - VOLIM TE PARTIZANE!
Sreten
E tu si se zajebao. Njega treba u repku, dobro juče se nije nešto pokazao ali njemu se to ne događa često, uvijek mi je među tri najbolja fudbalera. I veliki je propust što su ga pustili da igra za crnogorsku reprezentaciju. Inače, Tomić mi je juče bio najbolji na terenu.
Burazeru, od kako je Volkov došao ja se oduševljavam njegovim prodorima ali se ubrzo razočaram centaršutem koji je ili po zemlji ili prebaci na suprotnu tribinu. Jebeš me ako je taj lik povezao 3 uzastopna dobra centriranja u svojoj karijeri. SLABO BRE! Takvih Miljkovića i Lazevskih mi je preko glave, dođe Aksentijević i spiči Necu u pola čela i završi stvar, KLINAC BRE!
Прво: Бабовић добар, некад су и тих пар потеза вишка употребљиви, нарочито кад причамо о оваквим утакмицама (читај: слабији противник) а и у јачим текмама, реално најбољи је дриблер од свих а треба дриблер свакој екипи.
Друго: Јебига, не јебе курац но ситуација. А и Неца (Томић) им га тури захваљујући терену понајвише.
Треће: Клинци добри али већ наведох у чему је поента, субјективно мишљење, старци треба да носе терет игре, једноставно боље је (бар по нашим стандардима, мојне неко да гледа Месија и да се позива на то)!
Четврто: Ебсолутли.
Пето: Није га хтело, ако није и најбољи појединац Партизана у овом тренутку.
Шесто: Јеби га, неће па неће дечка.
Седмо: ДА!
Осмо: Стандардно.
Девето: Морам да се сложим. Бугарин је добар али треба му пандан, Остојић је млад и неискусан што је лоше кад је штопер у питању нарочито у јачим утакмицама (ЛШ, ЛЕ (и квалификације за исте) и дерби).
Десето: Шта рећи кад је већ речено!
И додајем једанаесто: Аксентијевић није за бека, може да попуни ако је нужно и то је то. Више му лежи крило или везњак. Док се Кнежевић не опорави сисамо курац на десном беку (на Миљка нећу ни да помишљам).
ЕДИТ: Шерлоче знаш да поштујем твоје мишљење али Бабовић је изузетно битан играч за нас. То сам сконтао кад сам видео како играмо без њега. Један од оних који се не намећу, скоро и да се и не виде на терену, видиш само кад погреши а милион добрих потеза ни не приметиш (чињенице говоре саме за себ а већ споменух 3 асистенције на Малти а и данас је одличне пасове имао. Корнере изводи боље од било ког другог). Дечко је један од оних који вуку Партизан, надам се да ће да повуку и до ЛШ.
Сад сам стигао кући са стадиона, скроз покисо, али вредело је. Лепа атмосфера, игру баш и нисам испратио, али сам задовољан резулатом.
Боље што ниси. Идемо на АЕЛ?
Највероватније, договорићемо се већ.
Важи, важи. Јави се овде на теми, мош и Џонију или мени. Да се организујемо бар да идемо заједно. ГРОБАРИ ВУКАЈЛИЈА :)
Neka, neka sina Milijinog, samo vi njega hvalite, vratiće on vama nekim crvenim kartonom protiv AEL-a ili nekim super-ekstra-ronaldinjo-šekularac driblingom kojim će pružiti šansu njihovoj odbrani da se vrati, konsoliduje, popije kafu i pojede nešto.
ja gledam, i ti gazimudo napisaste stefan marković, ja reko da nema možda nešto što ja ne znam lolo
Изгледа да има нешто што Газимудо не зна :)
Al bi bilo fino da kroati i bate ispadnu
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/favoriti-k-o-kruske-partizan-moze-i-do-jaceg-sesira-88198.html
Auuuuu, ljudi, pa ovo i nije tako loše.