Беж шупичкуматерину каки црни Динамо? Па одма да добијемо нови Зрински а? Дај најјаче противнике, бар да одиграмо утакмице, а не Динамо да их ни не почнемо! Јебо те Динамо не баксузирај... Јес да би изгазили као говна али нема шансе да би тај меч трајао 90 минута.
Чекај репрезентацију! Ту нам не могу ништа, могу да нам поблајве. Овде Платини једва чека да нам звизне шут карту. Пусти их у пичку материну, који ће нам то курац?
Ево гледај на то овако:
Црно-бели ће гледати резултате боље пласираних тимова у наредној, трећој рунди. И навијати за Либерец (ривал Клуж), Хелсинки (ривал Селтик), Молде (ривал Базел) и наравно против Динамо Загреба и БАТЕ Борисова.
Nešto mi miriše da Bate ispada još od Vardara, a ostalo mislim da je neozbiljno, najveća šansa mislim da nam je da Ludogorec zvizne Dinama večeras ili eventualno da Molde očuka Bazel, u suprotnom gledamo Seltik na JNA, ja vam kažem :D
Какав црни базел, који Селтик јесте ли ви свјесни шта причате ? Селтик није ни десети дио онога што су некад били. Има да газимо те индијанце , да им тресемо мрежу. Није ми јасно како се код нас изгубила та чар. Па ми смо јебени Партизан, они треба да се плаше нас а не ми њих, нека дође ко год оће.
Срето мени се па то ич не свиђа. Више волим кад је тежиште на искуснијима, некако се боље сналазе. Треба дати шансу младима, срцем играју, али рецимо Звоне је изнео игру баш како треба а човек има 32. Шта још рећи за Салета? Можда не трче као клинци али знају шта им је чинити а то се рачуна.
Слажем се с тобом. Нисам ја за то да млади играчи воде главну реч, али ме радује кад видим да има неке будућности. Због Партизана ми није драго, него због репрезентације. А због Партизана ми се плаче, јер знам да ће ти клинци бити распродати чим одиграју пар поштених текми и то за неке ситне паре. Можда за једног добијемо неке веће паре, али није ни битно кад све покрадоше. Аксентијевић, Марковић, Нинковић и Митровић - бар један од тих играча би треб'о постати врхунски и то ме радује. С друге стране, ови што остану у неком просеку ће брзо да се врате у Партизан, па ни то није тако лоше.
Не рачунајте озбиљније на пар првотимаца ! :)
Долазе пичкице у Вишеград на отварање стадиона а 2-3 који су главни у ВГЦЗ играју у Дрини прву поставу.
ЛОМИ КОСТИИИИИИИИИИ! :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
MA KAKVI NOSIOCI, OĆEMO DINAMO!
Беж шупичкуматерину каки црни Динамо? Па одма да добијемо нови Зрински а? Дај најјаче противнике, бар да одиграмо утакмице, а не Динамо да их ни не почнемо! Јебо те Динамо не баксузирај... Јес да би изгазили као говна али нема шансе да би тај меч трајао 90 минута.
Mnogo je vremena prošlo od zadnje utakmice, red je da se pobijemo muški :D
Чекај репрезентацију! Ту нам не могу ништа, могу да нам поблајве. Овде Платини једва чека да нам звизне шут карту. Пусти их у пичку материну, који ће нам то курац?
Ево гледај на то овако:
Jooooooooooj, sve ja to znam, al Dinamo je Dinamo, jebem li ga :D
Не би ваљало то децхко. Ако мене питаш дај да упишемо још који бод по Јевропи... Јебеш Загрепчане, оборише све рекорде у ЛШ, у контра смеру :Д
Nešto mi miriše da Bate ispada još od Vardara, a ostalo mislim da je neozbiljno, najveća šansa mislim da nam je da Ludogorec zvizne Dinama večeras ili eventualno da Molde očuka Bazel, u suprotnom gledamo Seltik na JNA, ja vam kažem :D
Па и да буде, није Селтик сад много јак и неефикасни су у пичку материну
Nema veze, olupa nas taj Seltik onako usput :D
Олупа јес, али бар можемо да одиграмо. Базел ће да нас убије реално...
Какав црни базел, који Селтик јесте ли ви свјесни шта причате ? Селтик није ни десети дио онога што су некад били. Има да газимо те индијанце , да им тресемо мрежу. Није ми јасно како се код нас изгубила та чар. Па ми смо јебени Партизан, они треба да се плаше нас а не ми њих, нека дође ко год оће.
http://www.smedia.rs/sport/vest/64696/fk-partizan-liga-sampiona-fk-barselona-Partizan-kao-Barselona.html
Слажем се с тобом. Нисам ја за то да млади играчи воде главну реч, али ме радује кад видим да има неке будућности. Због Партизана ми није драго, него због репрезентације. А због Партизана ми се плаче, јер знам да ће ти клинци бити распродати чим одиграју пар поштених текми и то за неке ситне паре. Можда за једног добијемо неке веће паре, али није ни битно кад све покрадоше. Аксентијевић, Марковић, Нинковић и Митровић - бар један од тих играча би треб'о постати врхунски и то ме радује. С друге стране, ови што остану у неком просеку ће брзо да се врате у Партизан, па ни то није тако лоше.
A jebo ga ja,pise mu na dresu S. Markovic pa sam projektovao prvo ime na S koje mi je palo na pamet.
Ma vraća se kod nas. Imam neki osećaj da će Limasol da bude ozbiljno unakažen i ovde i tamo.
A Seltik bi voleo da dođe.
Селтик би јебали госпотски.
Не рачунајте озбиљније на пар првотимаца ! :)
Долазе пичкице у Вишеград на отварање стадиона а 2-3 који су главни у ВГЦЗ играју у Дрини прву поставу.
ЛОМИ КОСТИИИИИИИИИИ! :)
Devetare, jeste li se dotle spustili da nam bijete igrače ?
Ко смо то ми ? :)
АЈМО ДРИНААААААААААА!