FK Partizan

1. Ja kapiram da vi prlazite ovo ako ruknete na JNA kako treba

2. ma crveni je cist, kasnio je 2 minuta na start jebeni lopta je bila bliza zivkovicu no njemu

3. andrija ja ti jebem majku

4. da je ovo dao rijesio bi dvomec vise manje

5. а овима се навијање своди на скандирање светине ''БАТЕ БАТЕ'' кек

6. стварно греота, бранимо се до јаја, и онда из курчевог корнера.

7. сам осто човек за овај гол. јебемуматер

8. pobego ovom u roze kopackama i dao gola.

9. Znaci igracete LE

10. Ajde boga ti. Ko ce za 90 minuta da da gol?

11. Sobzirom da smo celo poluvreme zbog morona igrali sa igračem manje ovo je dojaja

12. бомбона, требало би да их раскантамо на јна.

13. Nadam se da su u 2. poluvremenu sa igračem manje skontali kako lako mogu da izbace ove. Lošiji od Steaue za klasu.

14. ето ти га БАТЕ.... а добро, уздамо се у силину напада у београду

15. U poslednjih X godina nismo imali losijeg protivnika za ulazak u LS.
    I bas tad smo morali da odigramo najgoru tekmu.

govnar zalizani drzi Saleta na klupi do 87, a babovic mu drugo poluvreme ne moze da doda loptu prvom do sebe.
    A onda izvadi bilde zivkovica koji jedini zna da trci sa loptom.

16. jbt zile zajebo one 2 sanse, ovo ostalo je ok bilo, primili smo uzas gol, al ono kapiram 20k navijaca u bgu i 11 igraca na terenu prolazimo lagano

17. Лоше изгледа овај Бате, не делује толико нереално да Партизан добије чак и са 3:0 у реваншу. Видећемо.

18. kapiram da je mali na prvom jebanju svrsio sam sebi u gace.

bate realno bolja ekipa. crveni je cist kao suza. oni isto zasluzili jos jedno 2.3 kartona...

babovic je decko pglu, glupo je to i ponavljati vise. isto kao za bozinova. tuga je da ti 2 najmladja igraca budu najbolji na terenu, ovo ostalo gola govna.

ne znam zasto se nerviram kada je ovo toliko antipaticna skupina ljudi. babovic, zivko, jevtic, bozinov, ninkovic ko ih sastavi jebeno

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.