Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nisu ovi nista puno jaci.
па ови белоруси немају појма, они ко да се и не познају не могу три течна паса да саставе...а хвале их по медијима као тимски играју, уиграни па лол
да га је мали живковић метнуо скоро па би сте прошли, овако можда нешто на о-рук али је зајебано кад губиш 1:0. а опет су сви у клубу и око клуба криви више од живковића нисам видео изјаву а да у њој није било "жиле га даје" па добро пичка му материна не дижи притисак на клинца кажи саша илић бог фудбала или овог бабовића прозови а не најмлађег. да није био под притиском сто посто би га мали дао, одличан је
Nzm što ali nekako nisam kivan na Paću što je dogurao ovako daleko.
Ne znam kako vi to posmatrate al odrigrali su ko pičke.
haha ladno buđavi rts danas prenosi valensiju haha
Ne znam kako ćete me protumačiti, al sinoćna utakmica je bila baš kako sam očekivao. Jbg, primili ste gol, ja sam kontao da će biti 0:0, a nadao se 1:1.
U svakom slučaju uzdajte se da ga munete na početku na JNA, inače su ovi dosta tvrđa ekipa od Steaue.
dusane kapiraš li da može biti polufinale LŠ da igra paćo, ako su potpisali samo sredom, neće dobiti prenos da gori zemlja. Osim ako ne doplate eventualno.
ma kapiram al ono baš je blamčina jbg
Jeste blamčuga, al šta ćeš. Pljuvasmo pokojnog Tijanića, čovek bre bio likčina. Od kad je preuzeo LŠ na RTS uvek bilo i utorak i sreda.
Dyo, a sta mislis o ovome?
https://pbs.twimg.com/media/CMtMytJWsAAFs6E.jpg
Kao i o tome da je Telekom Srbija A.D. kupio prava ove godine,a kao sponzor FKP-a daje ovakvu utakmicu na TVA3???
Jebe Vučić ne vadi. Krivo mi što moram da se cimam po kafićima da gledam tekmu ali s druge starne mi toplo oko srca kad vidim kako se koprcate u nemoći i besu svojem. Jbg kacam cigan.
Ne znam, slabo ja baratam sa isečcima nekih članaka, to je vaš fah... lol
Nisam to znao, tačnije nisam se toliko interesovao za to, po tom pravilu je moralo biti prenošeno još negde, ne nužno na RTS, ali ako pogledaš objektivno, šta, treba arena tek tako da da nekoj random televiziji prenos, kao Robin Hud?
Mislim da je to deo neke veće suštine, tj. da ima tu još nešto, tipa da hoće da izbegnu mogućnost da 0.1% gleda utakmicu, arenu nemaju svi (ja prvi imam kablovsku) ali je dostupna, pa eto možda zato kuliraju. Al šta ja znam, o tv pravima prenosa znam samo za PL kolike milijarde daju i to preletim samo reda radi.
Ne razumem ovo? TVA3, ako mislimo na arenu tri, je kao i ceo arena paket u vlasništvu telekoma, to je valjda poznato, kao i to da je SK u vlasništvu sbb-a (i ova n1 televizija), pa kome će dati prenos, neće ponovo paliti avalu pa tamo da puštaju? Ako te izjeda to što je A3 a ne A1, znaš koliko njih boli uvo da l je 1, 3 ili ona ljubičasta petica, i nju imaju.
Hteo sam da kazem da je Telekom vlasnik Arena i sponzor FKPa i odlucio je da tekmu ne pusti na javnom servisu iako je za to sigurno bilo interesovanja.
Jebenom telekomu nije u interesu da se tim koji sponzorise gledaju na nacionalnoj frekfenciji
Iam i ja kablovsku ali ne arenu lolo
Ja otkako je sk uzeo aba ligu sam ubeđen da je samo pitanje dana kad će arena da pukne. Realno ništa im nije ostalo osim lš i naše prelaz lige.
I uopšte telekomova kablovska je jedno veliko skrnavo govno jebem ti kablovsku sa sto usranih jebenih pinkova mrš.Jes da nema neke velike razlike u programima al bar znaš da ne daješ pare onom ružičastom govnetu
zato kad ja budem osnovao novog kablovskog operatera ima da pevate.
ZAPAMTITE OVAJ POST PICKE!
Da sam ja direktor i vlasnik Telekoma, ni ja ne bih pustio na RTS. Tačnije, pustio bih ako bi mi platili debelo.
Pošto moram da ti crtam, npr. Šomi kajgana gaji jagode, i ima tezgu na pijaci gde može da ih prodaje, i umesto da ih tu prodaje, on ode preko puta kod tete što prodaje, pokloni joj jagode, samo da bi posle pričali Šomi nije kajgana, Šomi dobra duša? Ma daaaj.
Da ne ulazim u to da je telekom sponzor Paći (kao i Zvezdi, ja prvi kažem) po političkoj osnovi, tj. da im ne bi palo na pamet da budu sponzori da neko ne naredi. Kao što je EPS bio sponzor FKP "zato što ste igrali LE", a EPS ne da ne izvozi struju, nego je uvozi itekako, i nema nikakvu korist da se reklamira uopšte. Em ovde ima monopol, em je u inostranstvu nebitan.
Cimaš se bez potrebe, bio je prenos, da nije bio uopšte, to bi bio problem.
C4 POTOP!!!
dusane, nije telekomov paket baš toliko sranje. Jeste arena gubitaš, jeste popušila kad je jadranska prešla na sk, ali npr. naša liga se gleda koliko i premijer, možda i više, ne sećam se tačno, al mi bilo škk kad sam čuo, imaju i italijane, francuze, prenose i ex ju u fudbalu, onako, nakupi se udeo u gledanju.
брате узмеш провајдера који има и арену и ск и ћао
Ti isecci su ugovor a bas cudno je da slabo baratas time za nekog ko se pali na rec transparentno. :)
брате узмеш провајдера који има и арену и ск и ћао
To ima samo Posta.Net a em je nema u svim gradovima em je net zesce spor u odnosu na druge provajdere