FK Partizan

1. ali ponavljam, znam dosadan sam: Presing na svojoj polovini i kretanje bez lopte.

Nisi dosadan brate, to je jebena suština modernog fudbala koju mi Srbi nećemo i ne možemo da shvatimo. Španci napraviše čudo sa kretnjom bez lopte i konstatnim presingom. To nam je boljka i klupskog i reprezentativnog fudbala.

Онај ваш Бабовић

Babun brate, babunčina obična nema potrebe da ga nazivaš imenom i prezimenom :D
    Tačno majmuna da staviš umesto njega bilo bi bolje, sve mi živce pojeo.

2. И сада ја требам да пређем 350км и да извалим још толико КМ-ова, које немам, да бих гледао како се они муче са кипранима. Да гледам како чика Милија гура сина кроз Светињу, јел' то!?
    http://www.youtube.com/watch?v=U1devqMw8sY&feature=related
    Ово нама треба!

3. Ali jebote kolko me je iznervirao onaj njihov golman kad pola sata zadrzava loptu, pojeo sam jastuk -.- -.- Babovic je kretencina samovoljna, pet puta je mogo da proturi loptu, on ju je gnjavio, a onaj scepovic igra tako da bi trebalo da greje klupu u teleoptiku!!! a i koj moj markovic i ninkovic sede kao izmene celog meca? stanoje je jedini trener kojeg priznajem, vermezovic me je razocarao, ocekivao sam vise od njega, nije imao sanse da protiv ove postave uradi nesto sa jednim napadacem koji je operisan od smisla za podizanje lopte u 1-1 situacijama..zao mi aksentijevica, decko ginuo na terenu da popravi ono sto se zajebo na pocetku..

4. Stanoje je taktički mag, kod njega su svi trčali pa i Sale Ilić koji je protiv Genka povraćao od napora! Mi stojimo i čekamo a ovi trče. A Babun me toliko iznervirao da sam morao defku da napišem o njemu.
    Samo ne znam kad će da skontaju da MORA da se TRČI bre!

5. Prestanite da lupate gluposti, razumeo bih da poredite sa nekim trenerom, a vi pominjete usranog Stanoja? Vermez je jebeni Arsen Venger za Stanoja. Misa Tumbas je Fabio Kapelo za usranog Stanoja!
    Realno, jos uvek teske noge od priprema + zacementirani Babovic i Scepovic u prvoj postavi = poraz i losa igra. Ocekujem prolaz dalje, uprkos gore pomenutom.

6. Šćepović glup ko kurac al to sam još i rekao kad sam ga video u reprezentaciji. Panj, mlađi je za njega Ibrahimović lično!

+1
    Јеб'о те, Илић га упослио само тако, сам пред гошом и он пуца по по' гола уместо да нациља. Па какав је то професионалац? 'Наш како би је брат Маре спаков'о у ћошу, мада ни њега не готивим нешто, ал' бар не промашује такве шансе.

7. Drugo poluvreme nisam gledao, izgleda da nisam pogrešio.

8. Prestanite da lupate gluposti, razumeo bih da poredite sa nekim trenerom, a vi pominjete usranog Stanoja? Vermez je jebeni Arsen Venger za Stanoja. Misa Tumbas je Fabio Kapelo za usranog Stanoja!

Navedi mi jedan tim koji nas je nadigrao, ne pobedio(gubili smo logično) nego nadigrao ne računajući grupnu fazu LŠ i Andrleht tamo! Ovi su nas nadigrali, nadtrčali pojeli bre. Stanoje je znao lepo da stegne sredinu i da kroz presing stvara lake šanse. Možeš da pričaš šta oćeš ja Stanoju ne zameram ništa, morao je da se krpi sa raspalim Rnićem koji je zasrao kod svih golova Genka. Da nije prodat Savić mi bi igrali LŠ, čovek derbi nije izgubio. Nego to nije tema tako da neću da ulazim u raspravu.

9. Били и ја да нисам такав какав јесам не бих гледао ону игру.
    По мени су требали да мало размишљају о том дубоком пресингу што су ови црнци радили на нашој половини. 2. ствар је да су били потпуно укопани без лопте, значи кретња нека, јеботе. 3. у другом полувремену требали смо бар покушати са неким пресингом а не да се њихов голман игра са лоптом по пола минуте сваки пут када је код њега. 4. што Туцаник рече Бабун је сметао, Лазар је морао добити раније шансу.
    Ипак надам се пролазу, мислим да смо бољи али мало озбиљније да се уђе у утакмицу.
    И да, Управа напоље...

10. И да заборавих... Џерико не сери ;)

11. I za kraj podseti me Riha: Uprava napolje, Đuro mutavi sve ti jebem!!!

12. Nemam pojma ja nisam video da su nas ovi pojeli. Mnogo su loši, ali napravljena je neka atmosfera koja je jako loša pre tekme kako su oni neka ekipa.
    Već dvadeset godina se ide iz krajnosti u krajnost. Nekada smo podcenjivali ekipe koje mogu da iznenade, a sada precenjujemo ispodprosečne ekipe od kojih smo duplo bolji. Ljudi kući, pred fantastičnom podrškom svojih navijača koji su sjajni, nisu uspeli čestitu šansu da stvore. Ispucavaju onu loptu kao na poljani da igraju. Treba ih napasti i demolirati već u prvih pola sata igre što će im se i desiti. Ništa posebno.
    Ovoj ekipi je utakmica sa AEL-om u BG-u bitna da shvate kako to nisu ekipe od kojih treba da gube, zato treba da ginu, da ih izbace i steknu malo jebenog samopouzdanja. Vermez je dobar trener i da nije bilo greške Aksentijevića na koju on ne bi mogao da utiče, ovi nam ne bi dali gol ni 180 minuta da se igralo. Imam osećaj da ćemo ih izbaciti u Beogradu lagano. Mesto Šćepovića treba Lazar Marković u napad. Sale i Vukić zajedno da počnu, Ninković da menja Vukića na poluvremenu, a Saleta Babović oko 65. minuta, jer mi Babović ne bi jedno vreme počinjao. To je to. Ostalo isto. Jedan zadnji vezni samo. Markovića da promeni takođe oko 65. Lovre, jer je potreban svež zadnji vezni i zbogom kiprani.

13. potpuna podrska dzonijevoj taktici

14. Ma prećero sam sa ovim da su nas pojeli al brate nadtrčali, presingom nas onesposobili skroz. Drugo imali su dve dobre šanse da ne bi Stojketa bilo bi veselo. Činjenica je da smo im poklonili gol. Nisam ni rekao da je Vermez loš trener već da je Stanoje bolji, po meni.
    Možemo dalje ali ako odigramo bolje i borbenije nego danas, navijači su nam plus. Al me strah da se ne ponovi APOEL, da odigraju taktički čvrsto i povučeno. Mi moramo rano da im damo gol i onda su naši. Po mom mišljenju treba da krenemo sa dva špica Markec i Šćepović(jer Zabija nije spreman).

15. Marković je dovoljan sam u špicu, ako se ovi povuku, treba da imamo višak u vezi kako bi ih razbili.

16. napasti i demolirati već u prvih pola sata igre što će im se i desiti. Ništa posebno.

Džoni, nisu ni oni šišarke, ako Bog da, pa ih otvorimo u prvih pola sata, kao što ti kažeš, biće mnogo lakše. Ali šta ako ne damo gol? Vidiš da koriste svaku najmanju grešku, svaku najmanju nesmotrenost da ugroze naš gol. I da, oni nisu Kiprani, njih nema u timu.

17. Grobari, šta bi ovo? Htedoh da stavim pare na iks, al' sreća pa nisam

18. Ma koja veza Bili, Sale je mag njegove lopte imaju oči. Dole bi stavio samo dva zadnja vezna (Marković i Lola) da anuliraju njegovo netrčanje i pored njega malog Ninkovića ili eventulano Tomića ili Vukića. Krila nam ne trebaju jer namamo koga da gađamo u glavu. a i Sale im je par puta poslao dobru kroz sredinu, pogotovo ona Šćepoviću raspalom.

19. Ako ćeš imati samo Saleta u vezi, lako će ga pokriti i biće beskoristan. Sa druge strane, ako bude i krila, to su tri puta veće šanse za kvalitetno ubačenu loptu, i tri puta teži posao za odbranu aela.

20. Таурунум хоће ли та ЈСЛ ускоро

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.