FK Partizan

1. Ne bih se slozio da Vukic i Ilic pocnu utakmicu, previse je to sporo, narocito Ilic, on bi mi ulazio samo & iskljucivo kad se cuva rezultat (da ne kazem lopta). Dakle, triput godisnje.
    A ovi sto i dalje trabunjaju o Stanoju vidim prate fudbal cak od daleke 2009. Siguran sam i u njihove neslucene sposobnosti u Football Manager-u.

2. Таурунум хоће ли та ЈСЛ ускоро

Kad se Zemun vrati u superligu, Partizan će se boriti za prva tri. Ali nisam došao da serem ovde, već sam lepo pitao šta vam se desilo na terenu. Ne budi arogantna grobarčina.

3. Pa napisa da pored njega ide neko od ofanzivnih još Ninković ili Tomić ili Vukić. Mada bolje prva dvojica jer po potrebi mogu da se izvuku na krilo Tomiću je to prirodno a Ninković je mlad može da trči.
    Kontao sam nešto ovako od sredine:
    Marković Lola
    Sale Ninković(Tomić)
    Markec Šćepović(Zabija)
    I po potrebi Markec na krilo i Ninković(Tomić) isto a Sale u sredini. Prilagodljivo i napadački. Imamo ofanzivne bekove ovi nas neće sigurno da napadnu nisu blesavi tako da će bekovi da nam vise na njihovoj polovini.
    Markec je slab da bi sam bio u špicu mora još neko da ih ometa.
    EDIT:
    @Jericho
    Tebi je verovatno Avram Grant fudbalski stručnjak...

4. Погрешно си ме схватио. Мислим да би било добро да уђете, због навијача. Покушавам ти исказати поштовање, а не бити арогантан. Мојне да си нервозан.
    На терену је био распад система, ако се оно може назвати систем.

5. A onda izvini, ja sam osetio malo sarkazma u tvom komentaru. Zemun takođe slabo igra, i dosta prima golova, to mu je problem najveći. Znam neke igrače uživo, i to su ruku na srce - šminkeri. Previše forsiraju neke driblinge i onda useru celu stvar i padne kontra. Ne hajem toliko za plasmanom Zemuna u JSL, samo mi je čudno što srpski klubovi večito prave propuste u prvom susretu, pa onda jure ko budale kući da stignu rezultat. A Partizan je ipak profesionalnija ekipa od Zemuna i ovo nisam očekivao.....

6. Ne mogu da spavam od muke.Jebeno pleme crnaca s Kipra nas dobilo... Jebem ti klupski fudbal... Nema bre Grobara u timu. Ovi bez srca otaljavju fudbal i misle kako će se prodati...I da , UPRAVA NAPOLJE!
    Da je jebeni Đura ispunio obećanje i vratio Klea ili Tejga , sad bi već o narednoj rundi mislili...

7. Ovako treba

1. Golman - Stojke
    2. Desni bek - Aksentijević
    3. Levi bek - Lazevski (Stanković)
    4. Štoper 1 - Ivanov
    5. Štoper 2 - Ostojić
    6. DMC - Marković S.
    7. Desno krilo - Tomić
    8. Levo krilo - Volkov
    9. MC 1 - Ilić
    10. MC 2 - Vukić
    11. Špic - Marković L

8. Џони ово не би могло функционисати, али баш никако.
    Не знам шта је са Медом, он би нам добро дош'о.
    Вагилни кул је ;)

9. Kleo dao gol sugavom Stanojevom klubu i sad su u zoni ispadanja. Toliko o tom vrsnom strucnjaku.

10. Stavi Babuna umesto Vukića. :trolfejs:

11. И КАДА НЕ БУДЕШ ПРВИ ТИИИ ....

12. Je l' vidi sad neko šta je za Partizan bio onaj Kamara? Znaš kad bi nas ovi drkali ovoliko na sredini da je bio on? Kurac bi! On, jedan stranac, je u svim utakmicama koje sam gledao, pokazao više želje nego ovi govnarčići večeras.

I ti Džoni, toliki si optimista da si smešan. Nisu nas pretrčali, pregazili, ma bre posrali se na nas?! Kao kad klincu uzmeš loptu pa mu ne daš! Odbijali se ovi naši od njih. Pizdurine malene.

Rekoh gore, pre utakmice, bio bih zadovoljan da smo izgubili sa 2:1, jer bi onda morali da umuvamo 1 gol i da se čuvamo do kraja, pošto smo, jelte, Srbi. 'naš kad će i taj jedan da daju, a kamoli dva - NIKAD! Jebo me pas da me jebo pas kad i gledam fudbal, a reko sam da neću. AMANANANAA

BABOVIĆU NATAKNEM TE NA ŠĆEPOVIĆA NEOMAŠĆENOG!

13. I ti Džoni, toliki si optimista da si smešan. Nisu nas pretrčali, pregazili, ma bre posrali se na nas?! Kao kad klincu uzmeš loptu pa mu ne daš! Odbijali se ovi naši od njih. Pizdurine malene.

Ako tebi ovako izgleda kada neko uništi i nadigra nekog onda mi je jasno koliko se razumeš u fudbal. Vrlo malo. Ljudi ništa nisu radili na terenu specijalno. Čak i šanse su im bile neki šutevi van 16, a da u 16 nisu stvorili ništa ozbiljno, ponavljam, na svom terenu. Ako ti je to gaženje onda svaka čast.
    Ja mislim da prolazimo jer onoliko loše više nećemo odigrati. Podseća me na tekmu kada smo izgubili od Šveđana 3-0 i kada sam rekao da ćemo im u Švedskoj dati 5. Tako je i bilo. Jednostavno pobedićemo i to je to. Samo treba da bude na tribini što manje profesionalnih zviždača na istoku i zapadu.

14. Johnny Kurajber
    Mesto Šćepovića treba Lazar Marković u napad. Sale i Vukić zajedno da počnu, Ninković da menja Vukića na poluvremenu, a Saleta Babović oko 65. minuta, jer mi Babović ne bi jedno vreme počinjao. To je to. Ostalo isto. Jedan zadnji vezni samo. Markovića da promeni takođe oko 65. Lovre, jer je potreban svež zadnji vezni i zbogom kiprani.

Ааааааааааааааахахахахахах, Џони немо' се љутиш, али увек ми је било смешно кад неко на нету направи целу тактику, ти си отишао и лелев изнад са минутима за замене :)))

15. Džoni, tebra, onakvom igrom mi ne možemo dobiti ni BSK Borču. Samo što nam BSK ne bi dao gol. More motku u ruke i udarati po stolicama čitavu utakmicu u BG, okačiti transparent - ČEKA VAS MOTKA AKO NE PROĐETE, da vidiš kako će biti fini, ko bele lale, ima da trče ko DŽesi Ovens!

16. Samo treba da bude na tribini što manje profesionalnih zviždača na istoku i zapadu.

Sever će vrv biti pun i poprilično glasan kao i do sad, pa će samim tim i jug morati da da sve od sebe i da peva ko nikad da se ne bi obrukali. Ako dve navijačke tribine budu na visini zadatka istok i zapad neće moći da se čuju pa ne znam šta. Ti pljuvači kojih je i u Pioniru pun kurac su posebna priča i kreću već na poluvremenu da seru i pljuju mi posebno idu na kurac. Ako si jebeno otišao na utakmicu pevaj bre do kraja i bodri, ako ćeš da pljuješ i psuješ sedi kući.

17. onda mi je jasno koliko se razumeš u fudbal. Vrlo malo.

Istina, nisam trenirao ni deceniju. Da li se ti razumeš u fizičku spremu? U voljni momenat? Tačan pas?
    Nemoj Džoni da se zajebavamo, nisu mogli da se sastave ovi naši bolidi. M'oš ti naći nešto da ih braniš, oni ljudi su spremni, trče, HOĆE da igraju. Nebitno što su i oni neke vezare.
    Ja sam rekao da ne očekujem da ovi naši pobede, ali da igraju ko pičke, e to ne mogu da gledam.

18. Ааааааааааааааахахахахахах, Џони немо' се љутиш, али увек ми је било смешно кад неко на нету направи целу тактику, ти си отишао и лелев изнад са минутима за замене :)))

Da stvarno sam preterao, međutim treba me razumeti i oprostiti mi posle onoga juče :)))

Džoni, tebra, onakvom igrom mi ne možemo dobiti ni BSK Borču. Samo što nam BSK ne bi dao gol. More motku u ruke i udarati po stolicama čitavu utakmicu u BG, okačiti transparent - ČEKA VAS MOTKA AKO NE PROĐETE, da vidiš kako će biti fini, ko bele lale, ima da trče ko DŽesi Ovens!

Pa jebem li ga....ne znam više koji pristup da primenimo na njima. Možda da ih iskuliramo i da okrenuti leđima pevamo celu tekmu neke hitove ono....nemam pojma nešto što svi znaju. Napravimo plejslistu peama, okrenemo leđa i pevamo.

19. Ако ћемо реално, треба нам један физочки јак шпиц.
    Шта може Марковић да уради као централни шпиц? Ништа!
    Клео би синоћ решио утакмицу, оно су његове шансе.
    А, и Вермез се поставио тактички погрешно.

20. Nemoj Džoni da se zajebavamo, nisu mogli da se sastave ovi naši bolidi. M'oš ti naći nešto da ih braniš, oni ljudi su spremni, trče, HOĆE da igraju. Nebitno što su i oni neke vezare.

Dobro tu jesi u pravu, ali da su nas uništili nisu, jer nemaju pojma.....samo moramo to žustrije, koncentrisanije, agresivnije......

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.