Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
gotovo
Е јебему миша. И ја мислим да ће дође 2-1 !
primili smo dva užasno glupa gola i treba da ispadnemo
ал сам га прогнозирао јебо сам му кеву лоло
Dobri ste.
Sva sreća pa ispadamo u ligu evrope, odakle ćemo opet da ispadnemo, ali bar imamo još dve tekme.
Да дамо го' до полувремеТа биће добро.
Oće neko da javi baboviću da se odma oslobađa lopte!!!
sramota..
Јел Партизан игра квалификације за Лигу Европе ако сад пукне ? Тј. кад пукне ?
Игра.
kad bi ih sad pobedili, dobili bi smo jos minimum 2,5 miliona jurova..ali ima da nam daju jos jedan gol i ako imaju igraca manje..
samo polako, ima i drugo poluvrijeme da se igra
Ej, mi njima treba da damo TRI gola za 45 minuta, a za 135 smo im dali NULA golova, tako da budimo realni, šanse su nam 5 %.
tim koji nema sta da izgubi baca sve u napad tako da ocekujem ofanzivu u drugom poluvremenu, a imamo igraca vise, jos ako izadje babovic imamo sanse
Idi bre Magote sad video mravojeda opet i oplakao, jebo ga ćaćin ćaća :D
Ma od ovog nema ništa, voleo bi da grešim al 3 komada je mnogo za poluvreme. Jebo ga Babović i koj kurac više taj majmun igra nije mi jasno. Spor, metiljav u duelu, palamudi i ne oslobađa se lopte na vreme zbog toga je najmanje tri puta zasrao naše napade. Jedva čekam izjavu Đure frizure!
TO MORA!
Pošto su me mnogo iznervirali nisam gledao zadnjih desetak minuta, tako da nisam video karton, onda su nam šanse 6 %. Ako izađe babinjo onda 7 %.
A kako je sale poslao onaj pas scepovicu.. naci svaka mu cast.. sranje samo sto je ofsajd bio..
I da nije bio ofsajd misliš on bi dao go?
Oooooooooopa evo ga ninkovic..KONACNO!!!