Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Дошао си са намјером да покажеш на овој теми како сте ви главни у граду. Добро све супер али шта нас то брига. Није тема о томе. А и нешто нисам сигуран да сте ви тако орагнизовани и да нешто котирате на сјеверу, из РС-а што нешто вриједе и да су цијењени на том истом сјеверу су Копре Недри, Делије Требиње и још пар мањих групица.
Цијеним те као аутора, немој да се деградираш у мојим очима :)
Заобиђи тему чисто из куртоазије.
Не заобилазим тему, не планирам да се доказујем преко интернета, ни моју групу ни мене, али мени је ово брукање. Чисто да подијелим са вама :) ко има муда на интернету нема овако.
Брате, Вишеград је мало мјесто, 300 километара од Београда, 5000 људи уврх главе. Успијех је да 50 људи оде на сваку утакмицу у Београд, барем за нас :)
Углавном немам се шта расправљати, и ово је превише од мене. Само да подјелим са вама онако брат брату :)
Брате Рихо не видим разлог да се толико жештиш, јбг ако су главни, главни су... Не можемо ми Гробари свуда да будемо главни, ето њима Вишеград да имају бар нечим да се курче :Д
Деветаре
Па зато и кажем не иде у истој реченици озбиљна група и Алкатраз, своју "озбиљност" су показали много пута. Нисам члан ниједне групе ал имам очи.
Ма нека су главни шта сада да радим а искрено ми и не смета. Све кул.
Али безвезе је да се овдје на овој теми прави дискусија о Гробарима из Вишеграда и расправа о тој њиховом ''бламу''. Ни ја не идем на циганске теме да паметујем.
Све супер, нећемо се овако расправљати, надам се да смо толико паметни :) И успут доби идеју за дефку.
http://www.youtube.com/watch?v=616hfzlwjwk
http://www.youtube.com/watch?v=xoNNeiIvoLw
ДАНАС ЈЕ ДАН ЗА ПОБЕДУ!
Не знам, све се плашим да ће да се заврши 0:0 ....
Pobednici: 20 milki za naseg Kamaru.
Само да им га увалимо одмах на почетку утакмице.
Па за 20 милиона могу две нове прве поставе да се купе лоло
Што момак у коментару написа, Ђурић би за 20 милки дао да га јебе цео стадион. Који курчеви 20 милки, алоо.
Ево им Медо за џ ако ће Бабовића прихватити приде :)
AJMO CRNO BELI!
Nismo nešto mnogo jaki, ali nisu ni ovi Kiprani. Prognoziram 2:0 konačan rezultat.
3:0. Prolazimo.
Džoni ajd kreći ovamo da gledamo tekmu. Pivce i soci olađeni, grickalice na stolu!
Naravno 2:0 za nas! Marković i Saša Ilić!
Eve me za 15 minuta. Turgenjev ne može, ima neke obaveze gajbares, ali ako bude dolazio, javiće se.
JEBAĆEMO KIPRANE!!!!!!!
Ништа од мене. МА ја сам ти го курац!
Јебомепас!
Turgenjev pičko papučarska, zabranila žena a?:-)
Спашавај Пензијо, само ти и Брус знате како ми је :)))
није да хоћу да вам мрачим али имам осећај да ће партизан добро отворити, дати два гола онда се смирити и пред сам крај примити гол. 2-1 крај и ћао
то је тај зонфић готово је мисли су ми на блејвочу
Контам 1-0 па на продужетке. Има Неца да убаци један.