FK Partizan

1. "На зиду графит од крви стоји, волим те курво продана, а испод њега у истој боји, твоја будала до смрти одана, опростио никад ти не бих све твоје продаје и поразе, од других кријем не могу од себе, крваве сузе лију низ образе."

Ај сад сами себе да почнемо да лажемо.

2. Ti to za Zvezdinu kažeš?

Ne, podrzavam vas.

A i za moju kazem, jebes im mater.

3. Sve to kolektino treba nataći na neomašćen kolac ispred ulaza na stadione za nauk narednim upravama, kako ne treba raditi!

4. E ovako pošto sam se smirio(jesam kurac al nema veze) saću da napišem detaljnu analizu i moje viđenje utakmice(i dvomeča):

Mi smo kerov kurac od ekipe jer su nas ovi dunsteri pobedili sa igračem manje a da se nisu ni pošteno oznojili.

I potpisujem ovo što je reko Laki!
    E ovaj čovek je objasnio:
    http://www.dodaj.rs/f/1i/Q0/2qs1wI0P/resenje1.jpg

5. Ne znam šta da kažem. Ne znam ni osećaj da opišem. Tuga, sramota i.....ne znam. Znam da mene ne bi trebala da bude sramota, ali opet jeste. Ovo su jedne obične malokrvne pičkice, kakve nisam video u svom životu u Crno-Belom dresu. Dno-dna. Nula do nule. Jajare. Sise jedne. Ne bih izdvojio niti jednog igrača po lošem. Kolektivno loš tim, koji kako je lepo Laki rekao ne ume bre.
    A taktika sa jednim špicem....ma tu ne treba trošiti reči. I još taj špic je Šćepović....ma idi bre. Nule smrdljive u pederskim roze kopačkicama. Indijanci, male slinice. A sutra će nešto da se pale na terenu kada budu pobeđivali Novi Pazar kao neki igrači su.....5 crnaca, tri Brazilca, dva Argentinca i jedan naš, ali da nije rođen ovde i da nije imao dodira sa našim fudbalom. Tako treba da izgleda ekipa. Ovi pederčići....sve ih treba prodati u Kazahstan dok još možemo.

6. Ovi pederčići....sve ih treba prodati u Kazahstan dok još možemo.

Istog trenutka, puštati i ispod cene.

A stvarno ne znam kako ovaj krš od ekipe vredi 33 MILIONA EVRA, alo bre ko koga tu zajebava?

7. Ђони неће их ни они, морамо да доплатимо Бабовића да им дамо...

8. E ljudi, vi mislite da su igrači koji nas brukaju sada utučeni, boli njih kara, već za koji dan ima da lade jaja po splavovima i da privode sponzorušice, a mi se ovde nerviramo ! MA NEKA IDU U KURAC !

9. Ja rek'o da su pičkice, Džoni prošli put brani. Ovo za LE neću ni da gledam, prošli - ne prošli, bole me kurac. Neka me neko zove kad se klub privatizuje.

10. Tužna je činjenica da ako prođu u Ligu Evrope, šta će da im rade ekipe poput Intera kad ih ovako malo poznate ekipe pobede.
    Jebeš igranje u Evropi ako ćeš opet imati 6 poraza.
    Što reče lik sa posla, trebali su ih poslati na pripreme u goleti Hercegovine, da se penju po planinama, a ne bazeni u Dubaiu i pičke materine.

11. Ео један геј статус са фејзбука али жива истина свега ми

Ставите прст на чело, погледајте оно што сте „играли“. Погледајте и послушајте трибине нашег стадиона. Схватите да на стотине људи штеди новац месецима да би из Хрватске, Македоније, Црне Горе, Републике Српске, дијаспоре дошли само да одгледају деведесет минута које ћете ви одиграти. А након што ви одете у својим Мерцедесима у хотеле, сплавове, станове, са ко зна ким, они спавају на станицама, стопирају, путују сатима и данима назад и нервирају се због вас. Иако су оставили глас и дланове на трибинама. Они знају шта је љубав према клубу. Они свом Партизану дају максимум. Само то тражимо од вас!!!!!!

12. Ej bre, još uvek ne mogu da verujem da nisu mogli da daju jedan jebeni gol na dve utakmice sa AEL-om ! AEL JEEE b o t e !

13. A šta ćeš kada imaš duo Babović-Šćepović Stefan.

14. A šta ćeš kada imaš duo Babović-Šćepović Stefan.

15. Da nam je igrao Marko Šćepović (za njega smatram da je glupi drvoseča, ali je prošle sezone u prvom delu lepo igrao, čak je i sam zvezdu pobedio, i za razliku od brata zna da da gol) možda bi i prošli dalje, mada čisto sumnjam.

16. Ми ћемо драмити и са оном јадном,несретном звездом која се благо речено распада ове сезоне. Ее мој Вермезе.

17. Nie što sam Zvezdaš, al ovo što je večeras Patlidžan odigrao je datebogsačuva. Da su doveli jebeni Srem mislim da bi bolje ljudi odigrali... Ma šta Srem!? Mene da su doveli i djecu oko zgrade sakupili... Stvarno nakaradno (sa čim su se složili i glodari oko mene)...

18. Ma i Zvezda ima da ga izduva, kao i Voša. Kompletna liga nam je očajna.

19. Ma i Zvezda ima da ga izduva, kao i Voša

Jedino ta Vojvodina zaslužuje da prođe, oni igrali protiv Rapida iz Beča i pobedili!
    A ovi se mrcvare sa Kipranima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.