FK Partizan

1. msmojne
    Ma i Zvezda ima da ga izduva, kao i Voša. Kompletna liga nam je očajna.

Nisam ja rekla da će Zvezda proći, samo kažem da ovo večeras fudbala nije vidjelo...

2. Реално и овакви сакати за Звездану смо кобјасн! Лаганезе пишемо шесту титулу али јебига, битнија ми је та Јевропа. Да ми сад неко да избор, шеста титула или Лига Шампиона без размишљања бих одабрао ово друго... Доста је било успеха на домаћем плану, постало ми је стандардно, дај нешто нека буде и преко...

3. Када Џони изгуби вјеру то је онда дно дна. Ја само имам једно да кажем, ништа ново, УПРАВА НАПОЉЕ!
    И ово http://www.youtube.com/watch?v=ai8xtjohuBo

4. Доста је било успеха на домаћем плану, постало ми је стандардно, дај нешто нека буде и преко...

Jest, dobro vam ide...
    Što neko reče, Vojvodina treba dide u jevropu. Jebote Rapid dobili, a mi ne možemo ekipe sa jebenog Kipra...

5. Jebote Rapid dobili, a mi ne možemo ekipe sa jebenog Kipra...

Имам ја једну дефку на ту тему али нећу да рекламирам.
    Елем, сада нам треба неки Шамрок и кутија Бенседина од 1000мг.

6. Šta se bre ložite ko da je Rapid neki klub, realno gledano austrijski fudbal je golo govno. Ulažu više para a igraju očajno Evropu već godinama. APOEL i Anortozis su postigli mnogo više od svih austrijskih klubova u Evropi zadnjih godina. E sad što mi mislimo da svo što dođe sa zapada je automatski zajebano a sa istoka da je slabo pa se tako i postavimo i odigramo to je druga stvar. Da Zvezda i Partizan ne potcenjuju Kiprane možda bi i prošli(gani još imaju šansu) a dokle god se mi ložimo i pričamo "ma kakvi Kiprani, smehotres" i "ej bre Kiprani neki će nama da se kurče" mi će da ispadamo od takvih klubova. Jednostavno Kiprani su svetlosnu godinu ispred našeg fudbala.
    Voša je ipak daleko lošija od CZ i Partizana pa jeste uspeh njena pobeda i što se mene tiče voleo bi da prođu zbog borbenosti ali Rapid je kerov kurac od ekipe za evropske standarde i ne treba praviti od njih ne znam ti ja šta.

7. Елем, сада нам треба неки Шамрок и кутија Бенседина од 1000мг.

Ček', neko se stvarno nervira zbog našeg fudbala, posebice Zvezde i Partizana? Vi ste ludi, ljudi.

8. Voša je ipak daleko lošija od CZ i Partizana pa jeste uspeh njena pobeda

Па не бих реко да је Воша толико лошија. Сигурно јесте нешто мало, али мислим да њих јебу неке друге ствари у борби за титулу.

9. Na stranu sa nameštanjima u kojima i sama učestvuje pa vrv ništa manje od CZ i Partizana, Vojvodina od one generacije sa Kačarom nije imala tim dostojan titule. Koliko god CZ i Partizan prodavali igrače i menjali timove svake sezone Voša je tri puta gora po tom pitanju, oni svaki prelazni rok ali bukvalno svaki promene ceo tim. Priznaćeš previše neozbiljno čak i za našu ligu.

10. Нисам мислио на намештања, па чак ни на продају тима. Има ту доста играча који су већ пар година главни играчи тима, него на то да је управа неспособна да доведе праве момке који ће да направе разлику. Тачније, цео клуб као такав нема шампионску фелу, и то је оно што их јебе. Прошле сезоне добише Звезду оба пута, претпрошле Партизан... Добар је то тим, само им треба то нешто. Пре свега много добар тренер, а онда и још неке друге ствари.

11. него на то да је управа неспособна

Ovo jebe i Zvezdu i Partizan. Mada sposobne su uprave ovih klubova al da strpaju u svoj džep, dok se ne privatizuju nema leba. Tu krade ko stigne i koliko stigne. A igrače dovode Falji i družina. Sve poluproizvodi.

12. Nisam ni mislio da je Rapid preterano dobar klub, ali su oni odigrali borbeno za razliku od Partizana i Zvezde.

13. ali su oni odigrali borbeno za razliku od Partizana i Zvezde.

Partizan nisam gledao tako da ne mogu da donosim sud o tome, ali su se zvezdaši protiv Omonije borili ko lavovi, realno. To što nemaju kvalitet to je druga priča.

14. Ма Станоје је знао да их васпита, направио је дисциплинован тим ни из чега. А види сад ове пичке!

15. Ма Станоје је знао да их васпита, направио је дисциплинован тим ни из чега. А види сад ове пичке!

Ekipa koju je Stanoje imao je ipak jača od ove sada. Ipak su Cleo i Dijara igrali kod njega, a oni su znali da daju gol. Dok tandem Šćepakadabra ne može da da gol.

16. 1. Ovi Kiprani su lepo odigrali, prvu tekmu posebno, gradili se, trcali, stvarali visak.
    2. Partizan sve suprotno od tacke 1.
    3. Vermez mutavi i nema taktiku. Igra sa jednim spicem, sta radi, brani rezultat?
    4. Igrac vise koga smo imali se primecivao isto koliko i igrac vise Srbije protiv Francuske.
    5. Lazar Markovic da se vrati u spic, a ne da raspali Babovic bude ofanzivniji od njega.
    6. Jebe mi se za podelu navijaca na Juzne grobare i Istocne grobare, ali Djuric mora da ode, i da dodje onaj bogatun, ne znam kako se zove bese.

17. Ekipa koju je Stanoje imao je ipak jača od ove sada.

Делимично тачно али само по питању одбране, Крле је знао шта ради за разлику од она два идиота. Остали су или исти играчи или играчи истог калибра изузев Клеа али њега не вреди поредити са било којим нападачем и Звезде и Партизана у протеклих 10 година, једноставно, БОЉИ ЈЕ!

18. Da ali i Dijara raspali je uspevao da daje golove za razliku od sadašnjih špiceva.

19. Дијара је кратко играо код Станоја, само крај оне сезоне кад је Станоје преузео екипу после је отишао на позајмицу и вратио се са прележаним ломом ноге и није ни играо.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.