FK Partizan

1. Хитлер је навијао за Херту колико ја знам.

2. Svaka cast naprednjacima, kokeza lepo odmenio toleta za sada, a ostoja legenda dovodi samjuelsa, zagorca, vrh sponzore, sace dodje i jedna dobra cetvorka. Jos kad bi nam dosudili jedan penal na derbiju, bilo bi exsra

3. Ja sam cuo da je navijo za salke od milorada milinkovica kad su prenosili jednom salke na evrosportu

4. Cor7ez
    Ovaj penal danas za paću je komedija.

Igrač Mačve leži na zemlji i baca se da udari loptu glavom, iza leđa mu natrčava igrač partizana, sudaraju se i penal.

Veze svezom rođaci. Al dobro su igrači mačve iztamburali sudiju ko klošara poslednjeg, upao tavamba da ga brani.

https://media1.tenor.com/images/591321038e298d97e3836d3883c8abf9/tenor.gif

5. Pa cekajte sad jel bio penal ili nije?

6. ja se ozbiljno brinem za osobe kojima ono nije penal ali posto su u pitanju cigani jako mi je drago sto je bolest uznapredovala

7. Ja se ozbiljno brinem za osobe koje raspravljaju o penalu u jelen super ligi srbije al ono gledam da budem po strani

E gazimudo, aj kad si tu da te pitam, pricalo se i o prosloj vasoj pobedi nesto mnogo produzeno isto neki penal bio...jel to regularno bilo sve? Ja nisam gledao ni tu jbg obaveze neke stisle a tebi verujem za objektivnost

8. Penal ko suza samo što su neki nervozni pa je sporan minut :D

Ne tako davno, čuo sam izgovor za penale oko 90-og minuta i otprilike je bio STALNA TERENSKA INICIJATIVA KOJA JE REZULTOVALA ČESTIM ULASKOM U ŠESNAESTERAC PROTIVNIKA TE JE SAMIM TIM I VEĆA ŠANSA ZA PENALTIK NAJSTROŽU KAZNU

9. EDIT: Ovo je protiv borca bilo, al nije penal nego slobodnjak.

Ja koliko sam gledao, produzeno 5 minuta (bilo prekida pun kurac).

Faul svirnut u 94:59 (faul jos i da se diskutuje da li je sporan) , onda su hteli da biju sudiju i neki iz borca se valjao jos 2 minuta i onda Bambi elegantno napunio patku i to je to.
    tako da cisto sve kao cokijev biznis plan i prihodi od karata.

10. Aha, aha, jasno sve.

11. Ako mogu jos samo malo poredjenje da bacim na ovu terensku inicijativu i cokijev biznis plan: tako i naprednjaci kad ih pitas za nesto oni kenjaju o "zutima" eto pametni ste shvaticete

12. Naprednjake ne treba trpati u isti koš sa ljudima. Imaš sreću što nemaš dodira sa njima, boktejebo dragi

13. Pa zbog vas imam osecaj kao da imam jbg, evo da niste grobari zakleo bih se da ste naprednjaci. Srecom pa ne moze i napredno i grobarsko prosto ne ide... Xd

14. Vidiš, jedina naprednjačka priča na ovoj temi je tilmo, pa ti vidi.

15. A rizikujem sad da se uvucem u neku debatu al nije on jedini. Npr ono "faul je mozda diskutabilan" je bas naprednjacki, faul ne da nije bio nego je tosic faulirao onog lika. Nego me boli kurac najiskrenije za nesto sto ne bi trebalo da postoji odavno

16. pa pazi, da vodim diskusiju oko toga ciji je faul me zabole.. kad bih sad poceo da kacim neke faulove koji su lomili ciganske utakmice, otvorio bih pandorinu kutiju

ono sto se digla hajka je gol u 97 iako je produzeno 5 mintua, a dva minuta se valjao ljaljan po livadi cekali ga da se izvede slobodnjak

17. Pa bio bi lud da vodis tu diskusiju jer i imbecil ne bi mogao da tvrdi da je tosic bio fauliran ali ajde sroci kako hoces. Nisam cak ni gol video ako mi verujes, faul neko okacio pa sam pustio. A za diskusiju sacekaj tilma ili evo vucicpeder je tu verujem da je on raspolozen i ima dosta dokaznog materijala

18. Haha ok brt. Mozda i jesam ostrascen ko sto mi skocimis rece neki dan...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.