Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
video sam.satara kao kijeza u najjacim danima.a i kod prvog su jebali kevu.ajde da se svi razbezimo i da ostavimo samog coveka.
да да први гол је провиднији још од тог аутогола
иде центаршут 30 метара макар и екипа која игра фудбал професионално (а жао ми је због овога али јбг морам да кажем) дозвољава да јој фазон три једина играча противника блеје сами у 16м ма важи, и још голманова реакција је циркус, хах
него ово није пљување по партизану, да се разумемо, него по нашем фудбалу усраном, још ће веселије да буде сад у овим наредним колима, ту нема сумње.
Nema sta da bude zanimljivije, namestili i jedni i drugi sve, resava se u dva derbija, a tu Zvezda dobija
Kapiram da nisi ironican a da nisi bio ni u onom proslom postu kada su te neki tako skapirali. A to kapiram jer je istina sve sto si rekao. Bilo je i obrnuto...
ovaj put nisam ironican
s tim sto kad kazem Zvezda dobija, igra joj i remi, bice joj dovoljno
Valjda jedan još ligaški derbi ostao je
zar nije dva?
Ako ništa nije promenjeno u sezoni ima dva derbija u regularnom delu i jedan u plej ofu. Oba iz regularnog dela su odigrana onaj na Rajku između dve utakmice kvalifikacija za le nula nula bilo i onaj na jna u decembru kad vam svirali penal.
EDIT: Ipak mislim da je prvi bio posle poslednjeg dvomeča a ne između dve tekme ali nebitno.
Hahaha dokle grobari odoše, pokušavaju da iz kolektivnog sećanja izbace poslednji derbi kad im sviran penal da bi i dalje mogli da kukaju kako nisu dobili penal od devedeset neke.
da, jeste jos jedan ostao
Sutra lepo da potovarimo plzenj u gostima kao one madjare sto smo, i osvetimo srpski fudbal
svetis nekog ko je junacki pao, ne ove naprednomusave pickice sa dva gola u 18 utakmica.. jebe mi se za Srbiju, samo Partizan
Па то каква Србија, само хрвацка туђман ово оно хаха
https://youtu.be/trNwGidZQHw
ponosni smo sto nas ovakva Srbija smatra strancima, mada vi ste poznati po uzasnim uvredama, kao kad Ciboninim igracima skandirate ustase, hahahahaha
bombi jel prolazimo?
naravno
kojoj frakciji pripadas da se pridruzim?
na istoku sam