Prijava

dobro su iskopali zakarica i gomesa.jedino sto ne mogu dugo igrati.vrlo brzo po pocetku drugog im je trebao kiseonik.zakaric ne moze da nadise.

Ja stvarno ne znam kako mi već godinama nismo u stanju da odbranimo gol nekih 5,6 minuta posle postignutog gola (u evropi), raspadne nam se igra u odbrani načisto

Onaj miletić sa kosom je očajan, mada to je već dobro poznato, nek ode više živce mi iskida

Ja ne znam što se ne pokuša neka 3 5 2 formacija npr. miletić ćelavi, valijente, sveta zadnja linija, ne bi bilo loše da se pokuša

zato sto za 3-5-2 moras imati brza napadacka krila i brze i jake zadnje vezne koji pomazu odbrani... nesto najblize tome smo imali sa Leonardom i Evertonom, mislim to je bila neka polovicna, ali je davala reaultate... formaciju pravis po onome sta imas u timu, ne mozes igrati to sa Mileticem i Panticem po levoj strani...

Mi sad igramo 442 uz modifikaciju sa Zakaricem kao nesto 4-4-1-1 ili sta vec i fali tacno tri igraca da tim zalici na nesto, levi bek, desno krilo i stoper, dobar veznjak bi bio samo plus.

formaciju pravis po onome sta imas u timu, ne mozes igrati to sa Mileticem i Panticem po levoj strani...

Ili dovodiš igrače planski, u skladu sa igrom koju želiš da razviješ, ali u našoj zemlju planiranje tima dve, tri godine unapred je misaona imenica, jbg. A ako nemaš para, moraš to da radiš, jer ne možeš samo da prospeš pare na igrače koji ti trebaju.

u principu to je to.
jos je i problem sto se u evropi mora trcati.ovde je liga malo jaca od rekreativnog fudbala kada firme zakupe termin u nekoj skolskoj sali.da se igra 45 minsa,pa liga evrope bi bila redovna svake sezone za 3 kluba.
i jos onaj ne toliko primetan faktor ali bitan je kada se neko mlad vrati iz neke jace lige gde je bio kurac,pa ovde nesto dribla i ne zna loptu dodati.ja znam,vi kurac princip.a ustvari van forme i neretko ne zna.
u nasoj ligi to prolazi,a u evropi ni u najludjim snovima.

Lose veceras, bas lose. Sredina nije sposobna da poveze tri dodavanja jebeno, Kosovic jedino nesto, ali nema sa kim. Oni su definitivno najveci problem. Nek nam je Bog dragi u pomoci protiv Turaka. Jebena kisa pocne kad pocne utakmica, stane kad se zavrsi. Tacno ima da ispizdim i uvedem Arenu, aupickumaterinu. Za jedno 5 godina.

Namesteno 1-2 nisam ispratio jebem ti zivot

Budala glupa, mogao sam staviti 200 evra uzeti 5000

Jebena kisa pocne kad pocne utakmica, stane kad se zavrsi. 

Ovo je komotno u rangu (ne)sletanja na Mesec Isusove vanbračne dece.

tako je bilo sta koji kurac

Danas je cetvrtak i igra Partizan. Da jebemo Turcina i osvetimo Lazara.

Al ce da vas guze turci nije realno

Danas je cetvrtak i igra Partizan.

Pa logicno, ne moze biti utorak i da igra Partizan nikako

bilo je i toga koliko hoces

Kako ce vas turci nasaditi na lojav kurac to je nerealno

Ako ne prodju turke pojesce ih dug. Iskreno mi ih je i zao malo

Grobari

docek na aerodromu jebeno, ko da su osvojili nesto... ovakav stepen frustracije je nezabelezen, mozemo mi da se zajebavamo i podjebavamo, ali ovaj prolazak ce svakako smanjiti napetost kod dela stanovnistva i relaksirati situaciju bar neko vreme, to jest mesec dva kad ih banda nakanta u napredne guzove i kad se sete da ni protiv salcburga nisu presli pola

Takođe Grobari

https://www.youtube.com/watch?v=yoRXrp-Em8Y

Pa u pravu je sta xd