Prijava

inace su situacije u kojoj je trenutno Partizan dugorocno korisne, sad se kuca provetrava od sljama i neprijatelja

a inace, pare koje su u Partizanu pokradene poslednjih godinu ipo dana su nista spram pljacke koja se trenutno sprovodi u komsinici, radi se o nekoliko miliona evra samo letos

Što ti to lepo ne prijaviš policiji?

haha sta ti mislis glupsone da se danas krade tako st zavuces ruku u fioku i sef?

Pa ja ne znam. Nego vidim ti znaš sve do najsitnijeg detalja, pa ono, napiši sve te insajderske informacije i pravac u policiju.

pa vidim da ne znaš, ali na sve imaš komentar jebeno, ajde beži nemoj da me nerviraš prenapregnut sam

Pa baš zato. Koja je svrha da na šaljivom sajtu pišeš to što znaš, a ima nas ono 20ak.

Šalji mejlove novinama ili negde gde će tvoje insajderske informacije imati nekog efekta.

mejlove saljem iskljucivo fareu i uefi u kojima ih prozivam za proteziranje fasistickog kluba. Takodje ide i danas posle tvorzinih izjava o albancima i pederima, sa skrinovina i linkovima. Takodje sam slao Turkish airlinesu kad je bilo ono za Omica, kako Turci sponzorisu klub koji nece mooslemana u ekipi i napisao dam da Erdogan radi protiv muslimana. Nekoliko puta, nekolimo mojih prijatelja je slalo jos gore mejlove.

bombas
mejlove saljem iskljucivo fareu i uefi

Haha, pored svih prideva bonbas moze da doda i bot u svoj cv.

Назвати себе навијачем и написати реченицу "mejlove saljem iskljucivo fareu i uefi" је равно самоубиству. За мене више не постојиш а кришом сам био твој фан.

hah, pa to navijači rade, zakopavaju rivale šta drugo... ehehej koliko su slični meni koštali zvezdanu do sad, ne smem ni da pričam

Prpa za fana a? Postani moj:)

ubacili su nam zaostalu utakmicu tri dana pred derbi, jos jedan dokaz da im je kraj blizu... zivotinja postaje najagresivnija pred smrt

Partizan greje dusu, komsinica telo, tako je uvek bilo moji grobari. Uzivajte

Od početka je delovao kao "specijalac".

pusti ciganske medije

Nemam ja pojma koji su čiji mediji, ali pratim fudbal.
Znam da sam sinu, prvi put kad sam Sumu gledao na TV-u, rekao da ovaj ima u nogama ali nema u glavi, tako nešto... Pa sad naišo na ovaj članak.

I da, da ne ispadne da ja sad tu nešto protiv Partizana...

Isto sam pomislio i kad sam prvi put gledao Nemanju Radonjića (da ima u nogama ali ne u glavi). S tim što Suma baš deluje kao da je lud a Radonja ne kao da ima dijagnozu nego je više onako prirodno lišen fudbalske inteligencije.