Prijava

Sto vise budu ovi mocnici sistemski unistavali partizan i favorizovali zvezdu, sve vise ce biti ovakvih tipova kao pantic. i sam sam mnogo vise zamrzeo zvezdu sada nego pre 2,3 god kad je partizan jos bio ok kao, mnogo su se osislile ciganske glavice iskompleksirane i namerile se da sjebu pacu ali ne ide to tako. kontraefekat.
lepo bombas fura onaj citat ispod profila

Kako ide ono sa do smrti odanim grobarima?

jeste, bas mocnike boli kurac za fudbalske klubove i to ko ce biti sampion srbije, evo ceo dan samo gledaju na rezultati.com

jok ih i ne boli, bagra je to, mnogo je sjebano to i iskompleksirano od svega pa ajde sada kad imam poluge da potezem iste, da meni bude lepo kad zvezda dobija i igra do jaja i nema nikog ko moze da mi spreci taj plan hihi

kjerkegor, vitez beskonacne rezignacije ;)

jbg nema regine olsen vise, samo partizan ostao i ova marva sto bi i to da mi uzme plaky :'/

U toku je masovno slanje snimaka sa utakmica zvezde svim sponzorima Lige sampiona, sa svim namestaljkama. Ko zeli da se prikljuci, saljite mejlove na Master Kard, Unikredit, Soni, Adidas, Pepsi, Hajneken, Gasprom i Nisan, sa jednostavnim upitom zašto finansiraju mafiju i kriminalce iz Crvene zvezde, sa nekim youtube linkovima njihovih penala, golova, ofsajda i slicno.

Takodje mozete i na Macron
https://www.macron.com

Pitajte ih zasto kriminalci nose njihovu opremu.

Jesi li normalan jebote.

аџааџџааџаџааџаџаџаџџааџаџаџџааџаџаџаџаџаџаџаџаџаџаџаџаџаџаџаџаџаџ

AHAHAHAHHAH TO JE BI BOMBI

ovo je bukvalno vest dana, nema medija u svetu koji ne donosi ovu udarnu vest, na twiteru prsti kod svih novinara, sportskih portala i relevantnih ljudi i svi se slazu da je na pomolu veliki skandal i da je pokrenuta zvanicna istraga u Francuskoj

да на помолу исто као и распад севера бомби немој га пушити ово је вест да се припале људи као што си ти

Al zamislite koliko će upravni odbor Adidasa da se uznemiri kad im bombas pošalje mail sa sumnjivim penalom Zvezde protiv Surdulice. Ovi iz Master Carda su verujem već odustali pod ovolikim pritiskom grobara, čujem da LŠ traži novog sponzora..

Uništićemo ih, generale Bombi!!!

Ne verujte lažnom potcenjivanju musavaca, posle duge pripreme došao je trenutak da se ova mafijaška družina u potpunosti kriminalizuje za vjeki vjekov. Ćutali smo dugo godina, nema problema izgubiti titule, šta god, dugo smo se vodili mišlju da je srpski fudbal mrtav bez zvezde ili Partizana, ali odnos koji pokazuju prema nama kroz svoje medije u poslednje dve godine nije primeren, grupa sitnih lopova da potcenjuje krv i znoj utapanu u preko 70 godina istorije, e pa jbg, ajd de vidimo.

Nemajte nikakvu moralnu dilemu oko drukanja, ovo nije napad na sopstveni fudbal, već spasavanje istog dok se još ima šta spasiti. Samo rokajte i spamujte svaku relevantnu organizaciju i pojedinca sa dokazima o kriminalizovanom prvenstvu i klubu, musavi neka se podsmevaju, a mi ćemo raditi svoj posao.

ahahhahaaha jebote, pa jel ste realni

Ludi tvorzan ponovo jaše

Sevastokrator_95
ahahhahaaha jebote, pa jel ste realni

Realnost nije briga na koju se mi obaziremo.

Realnost nije briga na koju se mi obaziremo.

Jasno, zato i lupate kao Maksim po diviziji. Rugala se serpa loncu, to je tvoja logika. Zvezda krade, partizan je posten. Jeste, kurac. Vucic je izdajnik, Tadic je spas Srbije. Jeste, kurac. Terza je krimos, Vucelic je posten. Jeste, kurac. Ja samo ne mogu da shvatim kakav je tvoj mentalni sklop. Bukvalno me podsecas na Vendi. Imas fond reci, i gadjas se izrazima, ali nemas bas nekog preteranog smisla.

Bukvalno me podsecas na Vendi. 

Ijao sad kad neko opet napravi skriptu...