Prijava

Moj omiljeni klub: FK sandala

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=07&dd=11&nav_id=1565054

Hahaha, pa epidural se pre svega koristi da bi se olakšao vaginalni porođaj, kakav sad carski rez. Bombi, šta se još kaže, ne mogu ja ovo da čitam?

Nisam citao, pretpostavljam istina. Pripisujes sebi titulu drzave iako je u pitanju bilo kvalifikaciono takmicenje i odrices se Vojvodine zarad sitnih poena, prosto ne kapiram na kojoj frekvenciji mozak musavaca funkcionise. Svakako socioloski fenomen koji ce se podrobnije istrazivati u nekom buducem vremenu.

Pa ono, jeste manjak zdravog razuma cimati se da ti priznaju neku sumnjivu titulu od pre 70 godina.

Ali isto tako cimanje da se to poništi nije ništa manje kretensko. Što ne bi izašli i rekli "čestitamo na tituli, nadamo se da ćemo biti pozvani na proslavu, pozz". Nego sve debil do debila.

simpa su mi oni velsani.vidi se da su sljakeri koji su dosli da se fajtaju pa sta bude bude.
stojkovic pajsercina trebao da popije crveni u prvom,a sava krembil kukaka kako su ih ovi tukli.

БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ ХАХАХ

ma jebeš ti svoju mater što te rodila iskrivljenog degenerika

Uvau kako me inspiriste vi grobari, prihvatate misu tumbasa vi sigurno date i ciganima 20 dinara u podvoznjaku i onda se osecate posebno vi bre menjate svet. Gospoda

Can't spell Partizan without ART

jel moze neko od vas grobara da mi objasni crnu boju na dresovima partizana i taj crno-beli kolorit? mislim, kakve to veze ima sa srbijom?

Pa to nosimo obično kad spavamo sa ženskim članovima tvoje porodice

Robijasi odmetnici kriminalci to su prave boje srbije ovo je zemlja kriminala dok nije tako bilo u rsk odakle su gospoda i vredni ljudi dok je u srbijetini pametan onaj koji vise pojebe popije pokrade. Zato mislim da su boje skroz reprezentativne. Grobari pravi srbi.

Genrelani sekretar vlade postao clan zvezde bombas kasni malo sa linkom

Dobro je reko onaj, sad kad se ugasio sajt dosli idoti da se prave budale bombas kaci neke nebuloze i misli da je duhovit ili hoce da nekog isprovocira to mu je zabava. A mozda je i stvarno glup. Da je bitan mozda bi ga neko ignorisao ali posto nije nikome nije u interesu da ima posla s njim tako da on na tom temelju nastavlja svoje izvodjenje.

Има неки шмек овај тим.

Bergas... nije se snašao ovde.

Elem nisam gledao al imamo Japanca u timu i tog nekog Sadika turčin li je šta je, plus ludi suma gladan para bez motike i lakih žena, i još par klinaca od 16 godina... to je partizan jbg esencija partizana, dovoljno da ga voliš do imbecilnosti.

I nikad poseta da ne pređe 5k.... ODABRANI SOJ