Naročito kad predstavljaju opasnost po ljude oko sebe i društvo generalno, mnogo ti jadan ovaj pokušaj spusta, kapiram da bi Eriša uplatio neki dinar za bombaševo lečenje da se ne daj Bože ovako razboliš, dok bi ga ti u svojoj patološkoj mržnji i generalizaciji ljudi prema stereotipima ostavio da umre i verovatno likovao "jedan Cigan manje adžadža"
Haha mogu zamisliti malog Eluvatara, samohrana majka ga postavila na stolicu i dok doruckuju prica mu: Sine, ne treba da podrzavas opsesije i psihoze bolesnih ljudi.
Tih, ne bojim se ja tebe, pizdune, nemaš ti herca... Radije bih ti izveo ženu negde na večeru, jer ona je počela da umire onog dana kad se udala za tebe... Teško je njoj, ti si robija. Ali ne mogu, iz razloga što mi se povraća od pomisli da se posvetim iskreno nečemu što je moglo da raširi noge odvratnom bombašu... Sad, nosi svoje prokletstvo, nesretnice. Sve u životu ima svoju cenu, trebala si da budeš pametnija... Verovatno je i ona neki ološ tebi sličan. Nema šta, presudio si joj.
Partizan je samo bedna i propala imitacija večitog Juventusa... I zato ga treba svesti na neki Radnik Surdulica, pa neka se bore za titulu kvalitetom, umesto parama, za promenu
jeste, bas se cesto vidja na stadionu i oko njega, dosta grobara je reklo istu stvar, cak ima i svoju navijacku grupu hahahah
https://i.imgur.com/cmfeAiK.jpg
ali kako samo ima custom dres sa razrezom sa sisice, dragocena fotgrafija, jedna od najskupljih i odlsikava sve ono sta zvezda jeste
Цигањи, опростите му његову ружну прошлост :)
molim vas ne razgovarajte s njim o zvezdi ima dijagnozu f22
a tebe su tako vaspitali, da izopstavas bolesne ljude?
ne nego da ne podrzavam njihove opsesije i psihoze
Naročito kad predstavljaju opasnost po ljude oko sebe i društvo generalno, mnogo ti jadan ovaj pokušaj spusta, kapiram da bi Eriša uplatio neki dinar za bombaševo lečenje da se ne daj Bože ovako razboliš, dok bi ga ti u svojoj patološkoj mržnji i generalizaciji ljudi prema stereotipima ostavio da umre i verovatno likovao "jedan Cigan manje adžadža"
Daleko te bilo
Haha mogu zamisliti malog Eluvatara, samohrana majka ga postavila na stolicu i dok doruckuju prica mu: Sine, ne treba da podrzavas opsesije i psihoze bolesnih ljudi.
Sasvim uobicajena jutarnja rutina.
Eriša je sjajan momak i duhovit, tako da možeš samo da mu prihvatiš da mu popušiš kurac
Ako ti dozvoli
Beži bre budalo... a za onu pretnju ćemo još razgovarati. Jebaću ti mater ja. Čekam samo ovog govnarka kazana.
Što čekaš, možemo kad se vratiš iz Pakistana na ferku. Sad ionako idu praznici, svejedno nisam u fazonu da se bijem
Bolje uzmi i treniraj, jer ću gledati da ti polomim koske
daću ti ja ferku džukelo
Samo budi muškarac jednom u životu i dođi sam
Nadam se da neko posvećuje malo ljubavi i pažnje "tvojoj" ženi dok ti trošiš platu na prostitutke, mizerijo ljudska egoistična
predlazem vukajlijasko okupljanje negde tipa kod usca one sume da posedimo malo i u kontrolisanim uslovima pravimo opklade
izgleda da se ova dvojica stvarno poznaju, cim znaju ove detalje
bombas nikad kurvu nije platio, bombasu kurve donose slatko od ruže
a ti ćeš videti za pretnje
Tih, ne bojim se ja tebe, pizdune, nemaš ti herca... Radije bih ti izveo ženu negde na večeru, jer ona je počela da umire onog dana kad se udala za tebe... Teško je njoj, ti si robija. Ali ne mogu, iz razloga što mi se povraća od pomisli da se posvetim iskreno nečemu što je moglo da raširi noge odvratnom bombašu... Sad, nosi svoje prokletstvo, nesretnice. Sve u životu ima svoju cenu, trebala si da budeš pametnija... Verovatno je i ona neki ološ tebi sličan. Nema šta, presudio si joj.
Partizan je samo bedna i propala imitacija večitog Juventusa... I zato ga treba svesti na neki Radnik Surdulica, pa neka se bore za titulu kvalitetom, umesto parama, za promenu