FK Partizan

1. brate, nije vam vucic za sve u srbiji kriv! jeste za neke stvari, ali za dosta treba da se pogleda prvo licna odgovornost, a ne odmah drzavaduradinesto.

bukvalno to sad radis bombas, to radi i savo.

po trenutnom misljenju u srbiji jedni misle da kad bi odjednom vucic otisao, da bi zemlja pala odmah u lopovluk, da ne bi imalo zakona, mafija jurnula... drugi misle da bi odjednom sve doslo u red i institucije proradile i statiznam.
    BILO BI ISTO DOKLE GOD SE NE PROMENE NAVIKE DRUSTVA!

2. jebote bog "prvo, da se silom skloni vucic pa ce onda lako". koje razmisljanje malog perice da ne verujes...
    ajde da kazu SNS, bili bi malo blize istini, al ni to nije to. samo se napravi vakuum da uleti neko drugi.

krenite jebeno od stvari na koje mozete da delujete. otpusti tu budalu iz logistike za pocetak, pa ako opet isto kad stvari naopake a ti radis sve kako treba onda pocni da se pitas.

3. Ne znam tvoju zivotnu pricu, ali ocigledno je da nemas blagu ideju sta je Srbija trenutno i sta su ljudi u njoj. Ja ne mogu sad da pisem referate, ali mentalno stanje srpske nacije se ne moze tek tako objasniti. Posmatras stvari iz nekog logicnog ugla, dzaba ja tebi pricam.

4. Posmatras stvari iz nekog logicnog ugla, dzaba ja tebi pricam.

pa jebote...

5. usput, sa ovim delis neke zajednicke zivotne vrednosti
    https://i.imgur.com/lbsFgbZ.jpg

6. kakve bre vrednosti delim sa ovim, jesi li normalan???

i ti delis sa ovim:
    https://cdn.britannica.com/58/129958-050-C3FE2DD2/Adolf-Hitler-1933.jpg

obojica imate usi i jedete

7. btw ko je ovaj sa linka (ne hitler)?

8. ustvari idi bre u kurac, ocigledno si budaletina, odustajem

9. imanje usiju i fizioloske potrebe nisu izbor...

10. Da ima živaca u rl ko Celt za Bombija vladao bih državom

11. Savo oće da opere loš rezultat time što su manekeni neispavani zbog kasnog sletanja, nismo mi loše igrali i ja nisam loš trener nego danas svako igra fudbal a i sat vremena nismo mogli da sletimo mani me toga. I Zvezda je izgubila a sletala na vreme druže opusti se

12. Jebote, ovo Bombaševo guilt by association je tako debilno.
    Znaš, eto Miša Vacić navija za Zvezdu, znači svi su zvezdaši takvi. Msm, kako možeš jebote da navijaš za isit klub kao Miša Vacić?!
    Msm, OMG, punk, avangarde etc, etc
    Debilno :D

13. Pa znaci ako igraju prvenstvo za vikend. Jel si imao nekad let ujutro pa proveo noc na aerodromu. Nije isto kad dodjes u beograd u 3 4 ujutro pa legnes i u 7 kad si vec izgubio noc. Treba samo sacekati medije da se vidi preciznije, mada pretpostavljam da vec postoje referati na partizanovom sajtu, sa konkretnim informacijama kad su stigli na aerodrom kad poleteli i sleteli i ciji je propust.

14. Jebote, ovo Bombaševo guilt by association je tako debilno.
    Znaš, eto Miša Vacić navija za Zvezdu, znači svi su zvezdaši takvi. Msm, kako možeš jebote da navijaš za isit klub kao Miša Vacić?!
    Msm, OMG, punk, avangarde etc, etc
    Debilno :D

ono ima istine, ja sam takođe protivnik generalizacija, ali malo je previše jbg... prosto postoji matrica, nekom se to možda ne sviđa. Nije samo Miša Vacić razumeš, šta je sa djv, đuka bizon, vučić, pa onda ceca i arkan... lukas... da ne govorim o čitavom nizu nižerangiranih budala. u grobara nema tog idiotluka jbg. ne kažem ja da ste svi isti sa poznatim navijačima, ali mora da postoji neka predispozicija, nekom na primer nije frka da krade frižidere, neko bi se jebao s muslimanom kapiraš... dakle postoji neka veza, nešto zajedničko

15. A jeeeste, a Praslin (Dačić)? Grobar.
    Sad su ovi degeni izbili u prve redove i kao eto.
    Ima i kod vas gowana na pretek sig, samo se niko nije cimao da ih broji.

16. Pezos izvalio fotomontazu posle tri godine aplauz

17. debilko, mali veljko je vatreni navijac partizana, cak su mu delije lupale cuske ispred kuce zbog toga...tj jedan delija sam od 11 godina mu lupao cuske dok je bio sa grupom navijaca partizana

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.