Prijava

sudeći po broju cigo-naprednih retosa koji pene na debelog po internetu, izgleda da dobro jebe, bez obzira što ne priznaju

Danilo Vučić se bavio prodajom fudbalera preko agencije International Sports Office.
Ta agencija je imala ugovore sa Zvezdinim i igračima drugih klubova, ali i sa celim generacijama Partizana.

kako je sklanjanje sljama sa stadiona uticalona igrace govori gol razlika 40:2 od tada

Njujork tajms:
https://www.nytimes.com/2021/03/20/world/europe/serbia-soccer-hooligans.html

For ordinary Partizan fans, Mr. Belivuk was never really a supporter but an impostor sent by Mr. Vucic to control and discredit his own team’s bitter rivals.

At a Partizan game in Belgrade last week, held before mostly empty stands because of the pandemic, Zoran Krivokapic was one of a handful of fans who managed to get into the stadium. He said that he had attended every home game for 47 years and blamed the rise and fall of Mr. Belivuk on what he said was a personal vendetta against Partizan by Mr. Vucic, the president.

“He wants to destroy Partizan and let Red Star rise,” he said.

svima koja je napredna udbaska gadura na srcu

Bomb o Predsedniku delimo mišljenje al ja debelom prascu ne verujem reč, gledao sam ga u Utiski Nedelje haha druže spavao je bukvalno sa Veljom ne prdi

Meni je napredna udbarska gadura u srcu ali verujem Vuleticu, nevezano za ovu pricu dal ga je Vucic zvao ili ne

Jednostvno on je jedini godinama serendao nesto po novinama protiv Zvezde ali i protiv vrha vlasti, te je takav postao nepodoban pa mu pakuju sve ovo. Ovi ostali Vazure, Vucelici i itd samo mudro cute i evo vidimo njih niko ne dira.

Cuo sam da je podigao optuznicu protiv Vucica, bilo bi dobro da cujemo kako sve ovo ponavlja na sudu

prvo nije kul zvati ga debeli prasac, ne znas zbog cega je takav... on ima niz oboljenja od rodjenja. Iz postene kuce, otac mu je stari SPO-ovac, orginalni, faca.

u ovom slucaju ne laze, znas i ti to dobro. E sad, sto je dzvedza okaljana, jbg... ja vam pricam od samog pocetka sta se radi. Takav tim (ne uvek, samo trenutno) ne bih ni na tv-u pogledao.

Ma važi ej
Šta je radio sa parama što je dobio od Velje nevolje i oružjem iz restorana
Shvati jebeno da nema ko nije umočio ruke u govna jebala te Zvezda kurac me baš boli ne budi glup

Baš čudne likove biraš za idolatriju bombasse

Ma bre situacija belodano jasna. Sve je to povezano i isprepletano. Posten covek s dva grama mozga posle mesec dana u Partizanu kad vidi Vazuru, Vucelica, Saleta Mutavog, Velju Nevolju, itd. bude mu jasno koliko je sati i povuce se odatle. Sta ima jedan univerzitetski profesor da radi u tom drustvu? Stavlja svoj zivot i integritet na crtu za Partizan? Daj nemoj da ste naivni, jbt. Nego pukla ljubav izmedju Vucica i Stefanovica i sad Vucic polako stiska za jaja sve koji su povezani s Nebojsom i njemu bliskim ljudima, a djembeli je, sto se iz onog audiosnimka da jasno videti, bio u vise nego dobrim odnosima s Veljom. Samo sto se ispostavilo da Vuletic ima malo veca muda od Kokeze, pa se ne libi izadje u javnost s prljavim vesom, ali dozirano, cisto da posalje poruku da ga nece pregaziti tako lako. Dobar je igrac Vuletic, nema sta. Gledo ga sad u ovoj emisiji Bez ustrucavanja ili kako vec, samo prica neke ekskluzive o tome kako je povezana drzava s ilegalnim radnjama u Partizanu, pa sto je dosad cutao? Cutao je jer mu je bilo udobno, sad je guzica na tvrdom.

Zašto je naprednima bila potrebna mafija na jna?

Pa zbog love i kontrole nad navijacima

Čuj....

zašto je poslao mafiju na jna?