Надовезивање речи II

1. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    i baci je. Uvidevsi pravu stvar Reservoir dog otputova na odmor - џаба, лоша савест га и тамо гања и скаче у море. ЈТУ вади обоу из ђубрета da bi pobegao
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe

2. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    i baci je. Uvidevsi pravu stvar Reservoir dog otputova na odmor - џаба, лоша савест га и тамо гања и скаче у море. ЈТУ вади обоу из ђубрета da bi pobegao
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju

3. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa

4. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi

5. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa

6. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima

7. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i

8. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle

9. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci

10. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše

11. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu

12. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije

13. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije vaskolike

14. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije vaskolike, i naloženosti

15. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije vaskolike, i naloženosti u donjem

16. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije vaskolike, i naloženosti u donjem odlivu

17. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije vaskolike, i naloženosti u donjem odlivu belosvetske

18. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije vaskolike, i naloženosti u donjem odlivu belosvetske tragikomike

19. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije vaskolike, i naloženosti u donjem odlivu belosvetske tragikomike bez premca.

20. Najzad Резервоар Дог ode da rinta JTU najzad i RD konacno. Reservoir dog napravi pauzu, а ЈТУ музичку, спусти партитуру, врати обоу у кутију
    u Galiciju da navuče
    opanke koji krase dijamantske štikle sa žutom šnalom i platinastim dugmićima. Mirovne trupe odoše u kafanu da proslave imendan najkrezavijeg jebača ćurki, tu se zajebaše jer žirafe nisu došle sprečene velikom tragedijom jer im puče guma. Ispred traktora sam pojeo tudje sline sa prelivom od mojih dlaka iz usiju bez kostiju koje su ličile na buba švabe, gnojavih očiju i pocepanih čarapa. Od silne sluzi dođe crvenkapa sa novim halterima sa motivima trešanja i crne ribizle, koje napaljeni lovci pocepaše u naletu euforije vaskolike, i naloženosti u donjem odlivu belosvetske tragikomike bez premca. Zrelo je za novu.
    KRAJ