Зашто бијеш жену?

1. фатал ерор
    треба то, ваља се с времена на време мало показати ко је главни јер жене, осим што то воле, умеју лако да пренебрегну чињеницу и да скрену с пута ...

ОБЈАСНИ ЈОЈ да си ти главни!

2. Па како другачије побратиме Џими ..?
    воле кад их бијеш ... ;) ... та ми је омиљена ...

3. Ovaj džimi je nemoguć.
    ne valja mu kad čovek lema ženu, ne valja kad je mazi i pazi. opredeli se dechko! oćeš tući, nećeš tući? :-)

4. Па ти осредњи су најгори ... у овом општем цунамију феминизма и дукатлизма не видим ништа лоше у томе да повратимо мало угледа којим квалитетним шамаром ...

5. Slap her with a dick, slap her with a dick!

6. ne valja mu kad čovek lema ženu, ne valja kad je mazi i pazi. opredeli se dechko! oćeš tući, nećeš tući? :-)

Ја на своју жену никад руку не дигох, нити ћу. Не рачунам кад спарингујемо и макљамо се из зајебањције. Е, ал' има тешку руку. Дакле, само пажење и мажење.

А ја то мало зајебавам Фатал Ерора за 'објасни јој', знам да неће да ми замери. :)

7. Објашњавам ја .. и наравно, шала шалу стиже ...

дал мислиш да би ми нека родила ову слатку дечицу да јој делим пљеске ко шиптар кифле ?? :)

8. E svaka čast onda. to poštujem. mene u 6. osnovne jedna udarila, to mi je bilo prvi put. evo prošlo je 5 dina i ja sam izvuko lekciju da je dobar i šamar, ako mi ga ona udeli (gej stop) pod uslovom da ima neku poruku.

9. Дајем ја шамаре, али по гузовима и то искључиво на захтев власнице гузова ..

10. Mene bi zanimalo šta mel gibson ima reć na ovu temu, il rijana. ili merlim monro. HAHAHAHA

11. Ili de nira iz filma Razjareni bik iz 1980. kad bolje razmislim, to je odlična pouka za nasilnike i te što se mudišu nad ženama bez razloga, zar ne?

12. KAd je tuca rijesila neki problem?

13. Sećam se da sam iz razvojne psihologije pročitala da u porodicama gde se fizičko nasilje ne osuđuje, odnosno gde roditelji tuku svoju decu ili muževi žene, gde se fizičko nasilje smatra jednim od efikasnih metoda vaspitanja, deca usvajaju takav model ponašanja kao normalan u određenim situacijama i kasnije taj model primenjuju.

Zavisi od deteta, neki misle da je ok, neki zamrze oce jer bije majku, a time i sve ostale takve tipove, pa onda oni sami ne biju.

14. Sećam se da sam iz razvojne psihologije pročitala da u porodicama gde se fizičko nasilje ne osuđuje, odnosno gde roditelji tuku svoju decu ili muževi žene, gde se fizičko nasilje smatra jednim od efikasnih metoda vaspitanja, deca usvajaju takav model ponašanja kao normalan u određenim situacijama i kasnije taj model primenjuju.

Ne mora da znači... ja sam kao mali jeo više batina nego leba, a sad sam poprilično miroljubiva osoba :)
    Ubili su nasilnika u meni lololo

15. Ne mora da znači... ja sam kao mali jeo više batina nego leba, a sad sam poprilično miroljubiva osoba :)
    Ubili su nasilnika u meni lololo

+1

16. Čače i Predraže, (kako ovo čudno zvuči :)) možda se nisam najbolje izrazila, nije to tako u 100% slučajeva, ali može da bude jedan od bitnijih faktora za porodično nasilje... Nije jedini... A ako ćemo tako, nema pravila i ništa ne mora da znači, uvek će se naći izuzeci i tako to :)

17. Forget me hot, ja i ne videh ko je ovo napisao, samo vidim Čak citirao, pa rekoh da se nadovežem :)

18. Ma znam da nije 100%, ali ako dete to prihvati kao normalno, onda nije nešto u redu sa detetom, majkom, sredinom itd. Nije samo otac uticaj.

19. Pa ja sam, Peđa :) I bolje što nisi video, zato si bio objektivniji u svom stavu ;)

20. Da, Čače, ali deca neke stvari usvajaju nesvesno dok su mala. Ako otac govori 'Mora da se zna ko je ovde gazda', pa udari majku, pa onda 'Nećeš ti mene da zajebavaš, ima da me slušaš', pa udari šamar, itd, dete koje tome prisutvuje skoro svaki dan, sluša to i nesvesno mu to ulazi u glavu. Hoću da kažem da takav ima veće šanše da bude sutra isti prema svojoj ženi, jer je naučen da mora da se zna ko je muško, dok onaj koji je odrastao u skladnoj porodici bez nasilja i maltretiranja, ima daleko manje šanse. Naravno da može kod ovog iz nestabilne porodice da se javi i kontra efekat, ali moj post nije bio o tome. Nadam se da je sad malo jasnije...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.