Зашто бијеш жену?

1. У, кинки. :)

2. Ви који сте ожењени, а не бијете жену - да ли постоји ситуација у којој бисте је ипак ошинули онако мушки преко уста, само да завеже већ једном? Је л' планирате да лемате жену у скоријој будућности? Ако не, зашто? Да ли мислите да то једноставно није океј радити особи коју волите? Да ли се плашите последица? Или нешто сасвим десето?

Devet godina sam u braku. Ne postoji apsolutno ni jedan razlog da se žena udari, nikad. Ni mazohizam to ne bi opravdao jer ne bih mogao da živim sa mazohistom. Gde je tu čojstvo u udaranju slabijeg od sebe? Muškarac koji može da udari žensko je niže biće od kužnog pacova i tako ga treba i tretirati. Uostalom, ako već postoji situacija koju ne možete da podnesete - razvod nije komplikovan. Nadalje, imam dve ćerke. Ne znam šta će mi dovesti u kuću, ali ako ikad dobiju batina od muževa ti muževi će ići u posetu memorijalnom parku Ivana Stambolića na Fruškoj Gori. Ja ću se iz Mitrovice kad tad vratiti...

3. Francky Delevra

Nikad neću tući ženu. Nema potrebe, ako bude potrebe mogu da je povredim na 100 drugih načina koji će je i više boleti.

Ау, Френки колико те сад више волем због ове реченице, ако си наравно бијо озбиљан ♥♥

У супротном не важи лоло :)

4. У, кинки. :)

Па добро, капираш углавном шта хоћу да кажем :)

5. Ja jos nisam imao zenu, ali imao sam devojke.. (Imam jos 16 godina)
    A moje misljenje o bijenju zena. Realno covek koji to radi je cista ( d' izvinete ) picka od coveka...Ko sto rece bruce gore gde je tu ljudstvo u udaranju osobe slabije od sebe, plus osobe koja te voli, postuje itd itd... Ne znam da li ima razlog da se udari zena..I ako Vas prevari ili slicno sto bi je udarili? Jebes joj sve po spisku recima i oteras je u kurac..Nikakvo nasilje..
    Ja realno nikada nisam, niti cu udariti bilo koju zensku osobu, zato sto bih se posle toga osetio kao govno, ne znam nemam snage za takvo nesto (ne fizicki, nego psihicki) I veoma me pogodi kada zena place, bilo da me iznervirala ili ne..I imao sam devojke koje me iznerviraju bas bas..Ali ne padne mi na pamet da je udarim..

Respect za drugara o ovakvom istrazivanju.

6. ŽENU TREBA BITI SAMO AKO TRAŽI TO OD TEBE. TAČKA. TO RECI TVOM DRUGARU DECXKU ISTRAŽIVAČU .

7. Tučem ženu penisom po vulvi, stalno vrišti. Izgleda da je baš boli...

8. I PODHITNO preimenovati temu u 'Zašto biješ ženu DECXK0????'

9. Ruke sjeći do ramena, na ni nos ne može počešati onim patrljcima.

10. Samo malo preko dupeta, u krevetu.

11. Ne treba tuć' ženu jer može da ti slomi kurac.

12. Mislim da ne postoji RAZLOG da se žena tuče, nego jedino i isključivo je to osobina muškarca, to mu je neki umfal u mozgiću, da tako jedno može da ostvari potpunu dominaciju i osjeća se velikim i jakim. Kažem zato što sam ja iksipsilon puta iznervirala nekog muškarca, što svog momka, što nekog kretena u nekoj kretenskoj situaciji, i bašbašbaš sam pretjerala, a nikad mi nije bilo uzvraćeno nikakvim vidom fizičkog nasilja. Pa čak ni galamom/vikom/uvredom dostojnom one kojom sam ja njega počastila.

Dakle, psihički problem, koji vodi, naravno, porijeklo iz djetinjstva. Fizičko nasilje je, može se reći, nasljedna bolest.

Moju drugaricu je lik tukao 10 godina, znam podosta o tome, nažalost, ali na sreću - ne iz ličnog iskustva.

I vrlo je zanimljivo kako takvi muškarci polije plaču, izvinjavaju se, obećavaju da neće više nikad, vole najviše na svijetu, ovo-ono.

Жене, за вас иду иста питања, дакле, ако сте удате, је л' бијете мужа? И чиме га бијете? Или преферирате психичку тортуру над њим?

Jednom sam jednog izudarala rukama i nogama jer se žvaljio sa drugom. Imala sam 17, nije se ponovilo. I neće, obećavam. :)

13. Jednom sam jednog izudarala rukama i nogama jer se žvaljio sa drugom.

I treba, te što te varaju sa drugovima treba mlaviti. Sramota!

14. i bašbašbaš sam pretjerala, a nikad mi nije bilo uzvraćeno nikakvim vidom fizičkog nasilja. Pa čak ni galamom/vikom/uvredom dostojnom one kojom sam ja njega počastila.

Е, јеси га претерала ономад са злурадим и безазленим.

Jednom sam jednog izudarala rukama i nogama jer se žvaljio sa drugom. Imala sam 17, nije se ponovilo. I neće, obećavam. :)

Бгат Лули БИЈЕ!

15. Lullaby Ја не плачем ни пре ни после, а ни моја жена. Она није пи#ка, већ жена. Мушки подноси батине, као и ја. Прошли пут ми избила умњак и нисам сузу пустио. После сваке туче идемо на пиво. Части губитник. Ми имамо равноправан, ултра модеран брак. Све је дозвољено у тучи, осим оштрих предмета. И нико се не жали. Нема лепшег доживљаја него рвање са сопственом женом. Не подржавам беднике који туку слабије од себе. Нађите жену која вам је равна, па се онда хвалите!

16. Нађите жену која вам је равна, па се онда хвалите!

Da nađem ženu koja ima 125 kilograma ?

17. @Bebop, 150, da su vam šanse izjednačene :)

18. I treba, te što te varaju sa drugovima treba mlaviti. Sramota!

Jašta, dukatlije neopjevane. :)))

Бгат Лули БИЈЕ!

Zaboravila sam napomenuti da sam nosila martinke tada. AL i on je, pa smo eto, kao, bili na istom. :)

...

Ko pretjer'o? Ja? Ja sam baš umjerena, uvijek, tim se (ne) dičim. :p

19. To to kako lucky kaže, ali ja volim anoreksičnu manekensku građu, ne mogu ja tako.

20. Da nađem ženu koja ima 125 kilograma ?

Жарково.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.