Зашто бијеш жену?

1. Ne bijem ženu, ali to po nekad radim muškim skotovima.
    Oni koji to rade ženama ili ih je mama zlostavljala kad su bili mali, ili imaju teške komplekse.
    Kako god, svako ko to radi zaslužuje otvorenu glavu palicom, pa invalidska kolica, da baš tako, i nikako drugačije!!

2. Neću biti budućeg muža, jer je teško izvodljivo, s obzirom da to da sam niska i nejaka, da ne kažem kilava... Jedino da ga gađam nečim :) Sad ozbiljno, protiv sam nasilja u bilo kom obliku, znači, ne samo fizičkom, jer ponekad psihičko može biti bolnije i dugotrajnije. Mnoge žene, naročito one u dugim brakovima, ćute i trpe dok ih muž bije kad god se napije, kad je nervozan ili mu jednostavno tako došlo... Strašno je to.
    Međutim, znam i za obrnut slučaj. Ima jedna žena koja je više muško nego žensko, k'o od brega odvaljena, a muž joj mali, sitan čovek... Ona njega lema svaki dan, a ponekad bije i njegovu majku. Dobro, ovo je ekstreman slučaj, oni žive na selu, tačnije, u nekoj zabiti i šumi, daleko od civilizacije. A znam i za još jedan slučaj, naime, devojka je živela sa dečkom 10 godina, bili su vereni i sve to, međutim, nije znala da on pored nje ima još 2 devojke. I jednog dana ispred vrata njihovog stana zatekne jednu koja pokušava da otključa vrata i ona tu nju pita ko je, šta radi tu, otkud joj ključ i ova kaže da joj je taj njen verenik dao i da su oni zajedno. Ova nije mogla da veruje, u šoku. Nijedna nije znala za postojanje ove druge i one se tu dogovore da ga zajedno sačekaju. Kad je on ušao na vrata, one su ga napale i zajedno pošteno istukle, nije znao šta ga snašlo. Ova ga je isterala iz stana, on se vratio kod svojih i izgleda da se sad oženio nekom trećom. Eto, ovde je razlog bila prevara i to dugogodišnja i dve žene su se udružile...

3. Zaboravila sam napomenuti da sam nosila martinke tada.

E ovo bi me ispizdilo samo tako. Ali imala si razlog, jebi ga, zaslužio čoek.
    Inače me nerviraju žene, odnosno djevojke, koje misle da neće dobiti šamarčinu jer su žene, pa se kurče i tuku likove bez razloga. Za svaki šamar fatam za sise.

4. Aman, nisam ga prebila, kako bih i mogla, 30 cm viši i 30 kila teži... Samo sam pobjesnila, što jes' jes'. Kratko, ali vrlo relaksirajuće zadovoljstvo. :)

Za svaki šamar fatam za sise.

Vidiš, nije loša taktika. :))

5. Жене, за вас иду иста питања, дакле, ако сте удате, је л' бијете мужа? И чиме га бијете? Или преферирате психичку тортуру над њим?

po ovom pitanju slažem se sa Dubom.

Dub

Samo malo preko dupeta, u krevetu.

staro dobro spenkovanje <3
    za više od toga kad bi se desilo ne bih se branila jer bih dobila još više što se pravim pametna, al' bi lepo uveče pošla sa sekirčetom u krevet, i što reče Bruce kad tad bih se vratila iz Mitrovice :)

6. Da li treba tuci zenu?Zavisi od zene.Ako je kurva kojoj ponavljas sto puta da se mane corava posla i brukanja familije treba je olesiti od batina i u gipsano korito je metnuti.Ako je razumna osoba, nasilje apsolutno ne dolazi u obzir.Moj komsija je imao falinku da ponekad kad mu padne mrak na oci zvizne samar svojoj zeni, makar to bilo i u drustvu.Naravno, ona i nije neka cvecka, svalerisala se sa nekim tipom pa ih je ovaj nesretnik sa nekom motkom jurio po ulici da ih pobije, uvatio ih na gomili.A ona se pravdala da su samo prijatelji.Prijatelji u 23h?U kolima?Iza baste?Prc.

7. Да крене жена с мартинкама да ми кења, само бих је одвалио крошеом. То је као да је наоружана, не?

Međutim, znam i za obrnut slučaj. Ima jedna žena koja je više muško nego žensko, k'o od brega odvaljena, a muž joj mali, sitan čovek... Ona njega lema svaki dan, a ponekad bije i njegovu majku. Dobro, ovo je ekstreman slučaj, oni žive na selu, tačnije, u nekoj zabiti i šumi

Какав је то ситан шуменко?

8. Pa jeste, ona seče drva i radi sve muške poslove... Zamenili uloge :)

9. ja imam neki osećaj da će žena da me leši od batina. ne samo zato što sam nizak i imam bodi-mas index o,oooo6, i zato što volim krupne, masne i sa lošom kontrolom afekta, već zato što ću garant da pravim sranja, i to ne sranja tipa prevare i spiskavanja para, već sitni prekršaji, upišana daska, kupljen vanilin šećer umesto praška za pecivo i to...
    zamisli da te bije žena zato što si stavio mleko u vrata frižidera a pobogu svi znaju da se tako brže kvari...tad znaš da treba nešto da menjaš.

10. i zato što volim krupne, masne i sa lošom kontrolom afekta

http://www.hindu.com/tss/tss3225/images/20090620504003102.jpg

11. Joj, Zapata, koja će zbog toga da te bije? :) Eventualno će da povisi ton, što je za žene normalan ton i to je to :)

12. zato što si stavio mleko u vrata frižidera a pobogu svi znaju da se tako brže kvari

Озбиљно!?

13. Учествујем у неком пројекту пружања правне помоћи жртвама породичног насиља и заступамо жену коју је бивши муж испребијао на гробљу када су давали годину дана њиховом покојном детету. Пре неки дан нам је дошао отац тог лика са причом да га та жена констнтно узнемирава телефоном, да вређа и њега и његову жену, да су људи већ на крају са живцима од ње. Шта је поента? Тај лик ју је испребијао зато што има проблема, нема ту говора, али би било још интересантније истражити зашто се она тако понаша, као да воли батине, стално изазива лика за кога зна да је нестабилан.
    А има и случаја из праксе где жене намерно изазивају батине да би тако лакше успоставиле контролу набијањем осећаја гриже савести, или се на неки болестан начин тако осећају пожељније или вољеније.

Далеко од тога да је свуда ситуација оваква, углавном су жене жртве нечијих фрустрација или немоћи, али су интересантни примери, и то из праксе, за то његово истраживање.

14. Može solidan meme da nastane od ovoga :)

15. А има и случаја из праксе где жене намерно изазивају батине да би тако лакше успоставиле контролу набијањем осећаја гриже савести, или се на неки болестан начин тако осећају пожељније или вољеније.

Ovo ne bih mogla da razumijem, ali da - radi se i o nekoj bolesnoj strani kod žene.

Može se reći da je ta moja drugarica što ju je momak prebijao 10 godina postala slomljena osoba, sjebana toliko da nije mogla ni pomisliti na drugačiji život i drugačiji tretman, jednostavno više nije znala ništa drugo, koliko ju je on ubio raznovrsnim maltretiranjem, i psihičkim i fizičkim.

Ali, lik joj je godinama prijetio i da će joj ubiti brata i roditelje (prvo joj je prijetio, dok su bili mlađi, da će reći ovom i onom da je spavala sa njim, pa da je duvala, pa onda sve tako dalje, sa ucjenama). Ona ga se jebeno bojala, to stoji, ali je imala i faze kad je vjerovala da se popravio i da će sad živjeti zajedno u ljubavi do kraja života. E to je to ispiranje mozga, to psihičko zlostavljanje koje je još gore, jer te valjda sprečava da pobjegneš od takvog manijaka glavom bez obzira.

Inače, njega je stari tukao, kao i njegovu staru, a i on je tukao svoju bivšu ribu.
    Na kraju se ubio.