Зашто бијеш жену?

1. Ups, ne vidjeh da je tema otišla u drugačijem pravcu. :9
    Ako, ako, dobri mimovi. :)

2. Luli, verovatno se on nije tako ponašao na samom početku veze, mislim, čim se ona zaljubila u njega... On je to svoje agresivno ponašanje kontrolisao, ali pošto je očigledno imao neki dublji psihički poremećaj, to je vremenom kulminiralo. A i imao je primer nasilja u svojoj porodici... Učenje po modelu, u ovom slučaju, lošem modelu.

3. http://www4.slikomat.com/11/0807/n74-200906.jpg
    Od Sudomila dobijem ospe, naglasila sam da kupiš Fairy!

4. Hahah!!!

Ma vas će Džimi da bije kad vidi šta mu učiniste od teme. :))

5. Ma vas će Džimi da bije kad vidi šta mu učiniste od teme. :))

Nemoj, pa juče sam odbanovan. Gejm over za mene.

6. Luli, verovatno se on nije tako ponašao na samom početku veze, mislim, čim se ona zaljubila u njega...

Naravno da nije, naprotiv! Bio je najnajnajromantičniji i najposvećeniji i najzaljubljeniji. Ma, klasičan, ali klasičan primjer: prvo ju je odvojio od njenih prijateljica i prijatelja (ja hoću da mi budmo nonstop zajedno, ja se bojim da ti mene ne voliš, plašim se da me ne prevariš, ti i ja smo jedan svijet), onda su počele ove ucjene i psih. zlostavljanje, pa na kraju batine. I to kakve, bokte.

A ovako, kad ga upoznaš: duša od čovjeka! Sve hoće da ti ugodi, ljubazan, druželjubiv, šarmantan, ma divan!

A i imao je primer nasilja u svojoj porodici...

I to kakav. Znaš da niko ne bije ko što vojno lice bije. :)

7. neki dublji psihički poremećaj,

da se uozbiljim i ja...lika je tukao otac, samim tim je imao post-traumatski stres poremećaj, gde ne veruješ nikome i gde je agresija ventil, možeš da je ispoljiš prema sebi, a češće prema drugom.
    možda je imao i agresivni poremećaj ličnosti, mada je PTSP verovatniji. stres iz detinjstva.

dok je ona klasični primer sugestibilne, astenične osobe, zavisni poremećaj ličnosti, gde nemaš nikakvu nameru da se zauzmeš za sebe.

sve u svemu tragična priča koju moram razbiti sa
    http://www4.slikomat.com/11/0807/n74-200906.jpg
    Kore za pitu i baklavu nisu isto što i kore za lazanju!

8. sve u svemu tragična priča koju moram razbiti sa
    http://www4.slikomat.com/11/0807/n74-200906.jpg
    Kore za pitu i baklavu nisu isto što i kore za lazanju!

Ahaha! Dobro da ne mora jadan Zapata da pravi baklave. :))

9. ja umem da napravim baklave...sa makom ili orasima...

ja sam tuko jednog tipa što tuk'o ženu..tačnije više njih...jel se to računja?....

10. Naravno da nije, naprotiv! Bio je najnajnajromantičniji i najposvećeniji i najzaljubljeniji. Ma, klasičan, ali klasičan primjer: prvo ju je odvojio od njenih prijateljica i prijatelja (ja hoću da mi budmo nonstop zajedno, ja se bojim da ti mene ne voliš, plašim se da me ne prevariš, ti i ja smo jedan svijet), onda su počele ove ucjene i psih. zlostavljanje, pa na kraju batine. I to kakve, bokte.

Iz ovoga se vidi da se ponašao posesivno, hteo ju je samo za sebe, verovatno bio i bolesno ljubomoran, onda počeo da umišlja da ga vara ili ko zna šta još, što je svakako znak da je bio psihički bolestan. A opet, porodica je jako bitan faktor, ko zna čega se nagledao u detinjstvu i kakvim je scenama prisustvovao... Sad je pitanje: Da li će muško koje udari ženu jednom i ona pređe preko toga, odnosno, prećuti, uraditi to i drugi i treći put? Da li je njegovo agresivno ponašanje posledica trenutka i afekta ili je to samo početak kraja?

11. Код мене су батине загарантоване!

12. Урош
    Код мене су батине загарантоване!

Ako ce vec zena da te tuce, neka bude makar s razlogom.

13. Све по договору.

14. De si JAve, stogodina! :=

ja sam tuko jednog tipa što tuk'o ženu..tačnije više njih...jel se to računja?....

Aha! Ako ne neposredno, tuk'o si ženu posredno, znači!

Iz ovoga se vidi da se ponašao posesivno,

To ti kažem, školski primjer. Usput, ubio se na njen rođendan, tako da je i poslije smrti kontroliše - bar na taj način da nikad ne može da ga zaboravi, svake godine mora jebeno da ga se sjeti.

Da li je njegovo agresivno ponašanje posledica trenutka i afekta ili je to samo početak kraja?

Početak kraja, mislim.
    Mada ima i ona: što se dogodi jednom - ne mora značiti da će se dogoditi i drugi put, ali što se dogodi dvaput - dogodiće sse i treći. I četvrti, i peti...

Код мене су батине загарантоване!

Niko i ne sumnja. Ali ipak, evo, ja garantujem za istinitost ovih navoda.

15. Na njen rođendan? Strašno... Znači da je ipak želeo da ona, ni kriva ni dužna, pati... Takav čovek ne ume da voli.

Mada ima i ona: što se dogodi jednom - ne mora značiti da će se dogoditi i drugi put, ali što se dogodi dvaput - dogodiće sse i treći. I četvrti, i peti...

Ima tu istine... Meni nisu jasne devojke koje znaju da su im momci takvi i da im se omakne po koji šamar i koje se kasnije udaju za takve tipove. Takav nasilnički odnos prema njoj se neće promeniti, samo će se nastaviti. A da ne pominjem decu i to kako će se na njih odraziti... Stvarno ozbiljan problem, ne današnjice, već vekova unazad...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.