Такмичење у писању ЛОШИХ дефиниција

1. EDIT: prvu mi obrisase, evo da probam opet

E bre, pišite po jednu defku, a ako vam bude obrisana - svaka čast, vodite. :)

2. А ја мислио Лули дошла да им руши снешка :)))

3. E bre, pišite po jednu defku, a ako vam bude obrisana - svaka čast, vodite. :)

Па која је сврха ако се бришу? Ја имао једну победничку, кидала са скором, онда ми неко обрисао, и сад ми на ову другу пајсери стављају више плусева него минуса, а екстремно је глупа.

4. Svrha je da: kome prođe - prođe, jebiga. Rekao vam Celt još ranije da će vjerovatno biti obrisane, i da ako već spemujete s lošim defkama, taj spem ostane u nekim granicama. Ne ponavljajte pisanje defke, dakle.

5. ja sam onda vec pobijedio obje obrisali u roku od 10 min lolol

6. Нема понављања, него напишемо другу да не бисмо спамовали. А ако та друга остане, не брише се, без обзира на скор. Може тако?

7. Нема понављања, него напишемо другу да не бисмо спамовали. А ако та друга остане, не брише се, без обзира на скор. Може тако?

Ne. Ne bre. Napišete jednu. Tačka. Ako se obriše - obriše. Tačka. Da nacrtamo? :)
    Bokte, ko da nije dovoljno spema i loših definicija već.

A dobre su vam defke, svima dajem pluseve! :P

8. Bokte, ko da nije dovoljno spema i loših definicija već.

Вас плаћа Каизен да их чистите :П

А и ако имамо једну, и то обрисану, на пример, одмах, није поштено према другим учесницима. Капираш?

А и колико видим, нисмо се нешто прославили, клинци су ипак ненадјебиви.

9. Aleks, mani se rasprave, i iskoristite vrijeme dok nam ovo ne dossadi. Što manje bude takvih defki, kasnije će nam dosaditi. Prosto. :)

10. http://vukajlija.com/zdravstvena-zastita/427485

Ja ovde učestvujem ne zbog pobede, već zbog lične satisfakcije u pisanju loših defki. Inače, loša je realizacija. Ispade fora da napišeš što bolju defku i onda da se nadaš da će ljudi znati da se radi o ovom takmičenju i da ti daju minus. Ove zaista glupe se brišu. Mada, razumem modove, ko želi još više glupih defki na ovom sajtu? Ja ću nastaviti da pišem, bile obrisane ili ne, zato što volim da pišem gluposti. lolololo

11. Сад ћу и ја да метнем... дефку.

12. Курчина, обрисана... Добар скор имала, бог да јој душу прости.

13. Ova tema je klasičan upitnik za mene.
    Nemojte da pišete dok sam tu.

14. pa moja i nije bila loša, bog da joj dušu prosti, (što reče frenki)...
    imala je 5:20 (po poslednjem popisu)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.