Pomoć

1. Počinje period priprema, kondicioni treninzi ujutru, tehnički popodne... po sat i po do dva svaki...

Naravno to izaziva neopisivo jezivi bol u mišićima zbog upala. Dakle, treba mi pomoć nekog farmaceuta ili nekoga ko ima dosta iskustva sa ovime.

Koji je najbolji painkiller a da mi ne treba recept za njega? Ibuprofen? Diklofen? Ili tradicionalno andol i brufen? Ili nešto sasvim treće...

:)

2. Шта тренираш тачно, која група мишића ти највише најебе?

3. Alkohol.
    Mozes da padnes niz stepenice, nece da te boli.

4. Ацетисална киселина једно 200 или 400мг пред спавање, и наизменично топло хладно туширање (двадесетак секунди хладна па двадесетак топла и тако пар пута).

5. и наизменично топло хладно туширање

Za šta je ovo dobro? Za upalu pluća?

6. Ја могу и коњску маст да ти препоручим, има у свакој апотеци, a сасвим фино расхлади мишиће- http://img263.imageshack.us/img263/1488/7708lf2.th.jpg Мени помаже код кондиционих невиђено!

7. ХАхахаа, и мене је асоцирало на то први пут. Ал оно, сауна, из плус бесконачно у снег или нормалну воду па све буде ок. Али је трип што стварно помаже, мишићи се контрактују, после су опушетнији, и остале мамбо џамбо медицинске глупости. Не знам да објасним, али знам да помаже.

8. Decxko jel si otvorio temu samo da bi rekao JA TRENIRAM?

9. odbojka je u pitanju.

Pjer odjebi.

Hoće li mi neko predložiti neki LEK pošto tuširanja, saune pa sneg, kada puna leda posle treninga i ostala guru sranja ne vrede.

I nemojte da spemujete sa vikodin,morfijum,heroin itd...

10. @mićko

noge, trbuh i leđa... Kvadricepsi, lože, leđni mišići (ne pitaj koji-svi).

11. Iskreno, kojikuractitrebadaotvaraštemusamodapitašštadakoristišprotivbolova, jebote pa postoji tema RAZNORAZNAPITANJA. lejm.

12. Ја ти рекох шта помаже. Ал оно, кад видим шта све знаш, питам се који мој сам и хтео да ти помогнем. Или што тражиш помоћ уопште. Ти тражиш ЛЕК тј пилуле. Нешто контам да ти у ствари тражиш вијагру или цијалис ал немаш муда да питаш директно.

13. Ја ти рекох шта помаже. Ал оно, кад видим шта све знаш, питам се који мој сам и хтео да ти помогнем. Или што тражиш помоћ уопште. Ти тражиш ЛЕК тј пилуле. Нешто контам да ти у ствари тражиш вијагру или цијалис ал немаш муда да питаш директно.

DECXKO TRENIRA!

14. Ibuprofen? Diklofen? Ili tradicionalno andol i brufen?

zar nije ibuprofen isto što i brufen?

Originally marketed as Brufen, ibuprofen is available under a variety of popular trademarks, including Motrin, Nurofen, Advil, and Nuprin

15. DVA VINJAKA JEDAN DEPROZEPAN, NA SVAKA TRI SATA I POSLE 15 GODINA TI BUDE BOOLJE!!

16. borko, ako mi treba vijagra, cijalis ili španska muva tebi ću se obratiti prvom i uvek ću te imati u obziru :D

inače, te sve "tradicionalne načine" sam prošao pa zato pitam jel su moderna medicina ili nadrilekari smislili nešto novo.

17. kontam da brufen i ibuprofen nisu isti jer ako jesu što bi se prodavali pod različitim imenima?

18. Бих у праву а? Надам се само да имаш довољно петље да купиш барем кондоме. Деле их бесплатно у ЈАЗАСу.

Бол мора да постоји, питање је само у којој мери.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.