Pomoć

1. jes da idem u jazas pa tamo da se blamiram pred svim onim ljudima... Bolje mi je da nažem neku apoteku u pizdi materini i prošapućem : jedne kundome...

2. kontam da brufen i ibuprofen nisu isti jer ako jesu što bi se prodavali pod različitim imenima?

aj opet da citiram ono, možda nisi video:

ibuprofen is available under a variety of popular trademarks, including Motrin, Nurofen, Advil, and Nuprin

npr. diazepam je takođe poznat kao valium, lorazepam kao ativan itd.

3. Beste bre, svi ste bolesni.

4. ok, hvala vam na savetim. Idem da kupim advil sada.

5. Zavisi upale kog inteziteta, ako su blaže uzmi deep releef gej sa 5 % ibuprofena, cepaj C vitamin u svim mogućim oblicima, san je najbitniji. Ako su zajebanije upale, nema ništa bolje od Sinedol gela sa heparinom. Da bi ubrzao oporavak posle treninga i skratiš mišićnu upalu za neko buduće vezbanje, onda uzmi glutamin. Aspirin jebe želudac, ne preporučuje se kontinuirano. Nimulid oralno je najbolji za bolove ali takođe se ne preporučuje kontinuirano, zbog naravno sporednih efekata.

EDIT : Ako imaš novčanih sredstava, masaža !

6. Патишпањ тема: ЈА ТРЕНИРАМ! :)

Сад озбиљно... Не разумем шта ће ти лекови за упалу. Па, свака упала прође за пар дана и после ћеш ретко да имаш упале ако не правиш паузе у тренирању.

7. Упала се лечи тренирањем.

8. Dečko, proćiće upala sama od sebe ako svakodenvno treniraš. Samo nemoj da se preforsiraš. Organizam je čudo, ako ga treniraš, skontaće da treba da se menja, prvo će se malo opirati u vidu upale a onda će funkcionisati tako da neće ni biti upale.

9. Упала се лечи тренирањем.

to ti je to. samo lagano ulazi u formu, ne forsiraj previse na pocetku. Na pocetku kondicionih priprema idi na duze distance, sa sporijim ritmom, kako napredujes, skracuj duzine, pojacavaj ritam. A upale ce da nestanu..

Pjer88

koji je ovo crnjak od covjeka, samo nesto kao troluje, zajebava, podjebava, zraci, mraci...

10. Kaze se coveka decxko!

11. Trebaju mi lekovi jer treniram 2 puta dnevno, i ometa me da prvi deo treninga izgubim u uzaludnom zagrevanju svakog mišića koji sam dobio upalu.

Hvala BeboP, mislim da ću uzeti taj Sinedol :)

12. ON TRENIRA 2 PUTA DNEVNO! Aaaaa, posalji mi neke slike!

13. malo čitao po netu... brufen u kombinaciji sa raptenK i ovom sinedol kremom bi trebao da uradi stvar :)

14. Aaaaa, posalji mi neke slike!

+1

Po mogućstvu, bez majice, decxko.

15. Brufen jebe jetru, izbegavaj hemiju koliko god možeš.

16. U naslovu naglasi u vezi čega ti treba pomoć.

S tim što ti je i odgovoreno, pa može i lock.

17. Lock je pre nego sto si je otvorio i postedi nas. Mogao si da izguglas lek ili prosto da pitas nekoga uzivo. Dosta je bilo.

18. Nema loka dok sylar ne aplouduje slike, decxko.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.