Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
o mom kurcu kako je lep i veliki
podeli fotku ko maestro da pohvalimo, nemo se stidiš
ma zezam se nije veliki, prosecan je.13 santimetra i 4 milimetra
Hm ... Ispisala sam pa ... zapravo nakucala toliko štiva raznih žanrova koje nikad niko pročitati neće
i uglavnom su teme filozofske ili o nekom mom ličnom shvatanju kosmosa, nastanku nas, našoj svrsi i bla bla... psihološki romani, apsurd, neka retka stanja svesti pa i nesvesti, percepcija, sadejstvo sa prirodom, smrt, ma trista kurca. Samo ljubav mi je u deficitu, ali i ne volim da pišem ljubiće ... čak mi nešto i ljubavna poezija ne pije vodu. Valjda sam neupotrebljiva u tom smislu.
Sve to je otprilike ovako u štampanoj formi i naslagano veličine jedne kutije klasične TA peći ....I nikada ih neću objaviti.
I spremam se da ih spalim