Блам плејлисте

1. Imam folder težak jedan giga, remiksi domaćih dizel stvari, taj fazon. Za ovo nemam nikakvu ideju odakle mi.

2. Јел се Сергеј Ћетковић рачуна у блам, мегаблам, трансфер блама или инстант бан?

3. Гамби, желим то!

Управо пишнух на Фјучрил лајв од Блејза. Латиничару, немаш ти појма ллолол

4. Е да, имам и фолдер Техно.

5. (боље и то него Технићи, лолол)

6. Ијуууу, откад нисам слемовао овако лолололо. Човек ЦАР! Мејдени МРШТЕ у Босну да свирате свадбе!

7. Au, e ovo je sad blamčina i po, nađoh neku pesmu Soulja Boy sa Džastinom fegetom. AAA! Ne dam više nikom pristup kompu!

8. Ложим мало, добар је Блејз! Фјучрил покидао!

9. Мејдени МРШТЕ у Босну да свирате свадбе!

У БРОНЗАН МАЈДАН!

10. Сад погледах, Бехемот јебо те, шифтајаделетаја пала свему после Сторминг д Балтик. Имам први албум Булет Фор Мај Велнтајн и нећу да га бришем, макар био педер и позерчина по сто пута, знам да је педерски, али јбг.

Имам Дед Кенедис, али не могу да бришем због ћалета, иначе бих шикнуо те смарачке панкерштине све у курац. Имам још од блам ствари Нирвану целу, али јбг волим Нирвану, и соло албум Тарје Турунен, чуо три песме, сморио се и угасио, стоји још. Имам и блекпанк блекенрол ватева, албуме Дарктрона, жао ми да бришем због свега што је ДТ претходно снимио, нек стоји.

11. Zašto bi brisao Ded Kenedize decxko?

12. Е да, блам ме што нисам Металику обрисао од Блек Албума па надаље. Волим неке песме са Блек Албума! ЕТО, РЕКАО САМ

И имам цедеове од Магазина али волим Магазин, тачније Розгу, и то нећу бачити НИКАД

13. Ја волим и ЛОАД РЕЛОАД. Металика цела јебе, СТАНГЕР јесте срање, чак и ДМ може да прође.

14. ја у компу имам цео опус брата полументе! ХА!

15. Ја волим и ЛОАД РЕЛОАД. Металика цела јебе, СТАНГЕР јесте срање, чак и ДМ може да прође.

Море, ако мене питаш, и Ст.Енгер јебе. Јесте да је можда слабије од остатка Металикине дискографије, али већина метал бандова може да им се сагне и кад је Ст.Енгер у питању.

Ова ствар је брутално добра:

http://www.youtube.com/watch?v=2Kec3n_-pJU

16. Аннејмд филинг једна од јачих ствари које је Металика икада створила ја да ти кажем

17. Ја волим и ЛОАД РЕЛОАД. Металика цела јебе, СТАНГЕР јесте срање, чак и ДМ може да прође.

Знао сам да ће неко разумети! Ова јебе
    http://www.youtube.com/watch?v=u5rZmUPDHCk

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.