Блам плејлисте

1. Nemam pojma odakle mi kompletan opus Ramštajna plus dva koncerta. Dobra tema, naleteh na par stvari za brisanje.

2. Мени се захваљујући овој теми ослободио скоро читав гигабајт простора на харду.

3. O cemi mi pricamo, imam plejlistu Mlade zvezde granda prva sezona na celu sa pesmom Stevan Andjelkovic - Cvece za nju kupujem.
    'Bemiti sunce...
    Pa ne znam, Britni Spirs, muzika iz serije "Korak napred"...

...штавише понекад и пустим неку песму, ал' смањим скоро на минимум да ме не чују да слушам...

To, to...:)

4. Аннејмд филинг једна од јачих ствари које је Металика икада створила ја да ти кажем

Да. Рекло би се да ми је у топ 12 њихових ствари.

Јеботе, нашао сам Бони Тајлер - Ај нид а хироу. :))

5. DIskografija Sanije Tvejn.Jos kad krenem da pevam Man,i feel like a woman,tek krece blamcina :D

6. Јесам ли ја једини којег није блам од Металике, иако више волим Мегађед? :)

Е да, имам пар ЛП комада од Цукићеве прве групе ''Булевар'' а жао ми плоча да шутнем, јбг...

7. Bad Copy, Beogradski sindikat, Bob Sinclair, Duško Gojković, Edo Majka, David Guetta, Kiki Lesendrić, Neđo Kostić, folder Narodno, folder Muzikica (može li gore?), Struka, Tehno, THC. Imao sam i U2, ali sam to izbrisao i pre, za to mi nije trebala ova tema. Ovo sve bratovo, kad bih izbrisao otišlo bi 4.5 GB! Ej, bre!

8. Izvesnu Kasandru i MC Stojana.

9. Beogradski Sindikat, Marčelo, Đus i još pun kurac ljaljanske zike tipa Grand, i kompletna diskografija Dragane Mirković (dotadašnja, 21.8.2005, ne znam da l' je izdavala nešto posle lolo), Pekky nisi jedini, stiglo uz računar jer je ćale prebacio sve što je imao na poslu u ovaj, čisto da ne bude prazan, ono šta je dvaes jedan giga muzike koju niko u porodici ne sluša, a ne mogu da obrišem osim ako ne formatiram particiju jer je zaštićeno - jer mi je ćale genije, a mene mrzi da formatiram.
    I Van Gogh. I Oomph, original CD kupio kad sam krajem '09 bio kod brata u Švajcarskoj nekih par meseci na slepo, i grdno se razočarao.
    E, da, imam i onaj demo najnovijeg albuma Metalike, kupio ga od nekog lika na ulici, takođe u Švajcarskoj čim je procureo, i tu sam se grdno razočarao ali eto, bolje je od naprženih industrijalaca.

10. Zaboravio sam da kažem da u plejlisti za Winamp, pored metala, roka, bluza, džeza itd, imam i jednu jedinu narodnu pesmu, Zorica Marković - Vlaška svadba, i uopšte me nije blam! Pesma kida!

11. Beogradski Sindikat blam ŠKK ?

Tanki ste svi.

Folder narodno: Mira Škorić, Selma Bajrami, Udri Brus li i ostale ?, Garavi sokak...
    Folder zabavno: Vlado Georgijev, Apsolutno romantično, Romana, Grčke a naše ŠKK ?...
    Folder rep: Juice, Struka,
    Folder rok: Tu me ništa nije blam, možda malo Jagode i Bebek..
    Folder strano: Black eyed peas, J LO, Linkin Park, Madona, Panjabi MC lol otkud mi to, Pusikat dols...

12. Ubacio jutros svu muziku u iTunes. Umalo nisam bljunuo cedevitu kad sam video šta sve ima. Neka Kely Clarckson, kako već, pojma nemam otkud mi, ali je tako gej.. Nabasam na Insomniu Kurvelušinu, za milisekundu sam obrisao i pogledao oko sebe jel me video neko. Još neke žgadije sam našao, tipa Trik fx, Olja Karleuša, Fanki dži. Sve sam to fino obrisao.

13. Sad nemam ništa od čega me je blam, ali sam pre držao :
    Def Leppard
    Slayer
    Wu-Tang
    In Flames

14. ne stidim se onoga i nije me blam onoga što slušam

imam i EBM, treš metal, blek i det, domaći elektro, dab, neki hip-hop, manu čao, ravela i vagnera, narodnjake ali kafanske lolo,svašta nešto još

OD IPČETA DO EMPERORA!

15. Slayer

Pićko jedna, Sleja jebe!

16. Uplaših se kad pogledah šta sve imam. Sumnjam da imam podvojenu ličnost, neko je morao ovo sačuvati na moj hard. Imam neke autotune pjevače - Cvija, Rasta, Elitni odredi, Mawena, Ayllah i slične muzičare u pokušaju; RBD jebote, Acu Lukasa (!!!), Dadu ili Dada Polumentu, Sašu Matića :šok:
    Tetrablamčina!

17. Еклипс, шта фали Бритни Спирс???

ma nista BS je ekstra :)))

18. Psihomodo pop i Nightmare, ovaj, wish.

19. Al seru neki ovde.... jebote..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.