Вукајлија СТРИП

  1. Hoćeš da kažeš da ime Sulejman nije kul, a decxko?

  2. Лоше смо се ми разумели очигледно. Нисам мислио на такве ликове Вербални.
    мислио сам нешто овог типа где ће људи бити нормални људи а не суперхероји ил шта већ. И да буде црно бело, скицирано и једноставно. Не претерано фарбањае... шта каеш на то?

    http://www.radiosarajevo.ba/upload/images/elvis_strip_3.JPG

  3. Е, ако ћемо ону епизоду где Гамби и ја идемо у Братиславу на Моторхед, мора на путу до тамо да сретнемо неке цаве, Гамби да смува, а ја да издувам, јер је тако иначе. Једино тако продајем права, СЛобо, хоћу да буде што ближе реалности.

  4. Skener me zajebava ali evo nešto što sam radio u Paintu.
    http://i54.tinypic.com/14sfreq.jpg

  5. Тако сам и мислио лолол
    Немој да се бринеш брате, све кул

  6. Šta sad, jel nastavljamo sa super-herojima ili šta?

  7. Немам појма, мени то није била првобитна замисао. Ок је да нека од епизода има ту тематику ал нисам мислио да ће свака имати. Просто сам замишљао то некако друкчије. А ви ако вам се то свиђа фурајте то, свакако да неће проћи да се за безвезе трудите

  8. Ko ustvari sve glumi u tom stripu?
    Može nešto da se smisli na onu foru Europian Trip samo što će da polaze iz Srbije.

  9. Лоше смо се ми разумели очигледно. Нисам мислио на такве ликове Вербални.
    мислио сам нешто овог типа где ће људи бити нормални људи а не суперхероји ил шта већ. И да буде црно бело, скицирано и једноставно. Не претерано фарбањае... шта каеш на то?

    Немам појма, мени то није била првобитна замисао. Ок је да нека од епизода има ту тематику ал нисам мислио да ће свака имати. Просто сам замишљао то некако друкчије. А ви ако вам се то свиђа фурајте то, свакако да неће проћи да се за безвезе трудите

    Nemaš frke brate , ti si scenarista ja samo crtam onako kako vi kažete ;)

  10. ЕВО ОВАКО: Моја идеја је следећа. Да стрипови буду из делова који немају везе један са другим. Значи прича по броју. Да би обухватили већину ликова са сајта. Е тако.

    Да не буде претераног просеравања у причама и таких разних зајебанција. да ликови не буду превише шарени и превише суперхероји. И да приче не буду углавном СФ. Тако :)) Е сад ако може то да се ради, да се ради, ако не може рецте не може и готово

  11. Pa meni je bolje ovo tvoje.Ovo sa super-herojima je nekako lejm i štreberski.

  12. Е сад, требало би да се јаве људи мени на ПВТ до рецимо петка, са причама да видимо која ће да се претвори у стрип и да се да људима да нацртају. Рекох, прво идеја а потом и прича са дијалозима. Да видимо оће ли то моћи да се упакује у стрип ил не. Искрено није довољна само идеја ако то не може да се нацрта :)

    Ја ћу такођер до петка да изнесем своју која ће се бацити на гласање, нећу гурати моју причу ако је шитчина лололо

  13. Фејзе, подржавам те, значи да буду нормални ликови, али да буду препознатљиви по нечему. онај каизен нацртани са кајлом и беемвеом је супер... Дакле не суперхероји, него онако нешто нормалније.
    Може црнобијелно, тако је једноставније и љепше.
    Све у свему, битнија је прича која се збива.
    Дјелова може да буде милион, небитно, да буду неповезани један са другим, али није проблем ако се провуче из претходног дијела нешто.

  14. Е сад, требало би да се јаве људи мени на ПВТ до рецимо петка, са причама да видимо која ће да се претвори у стрип и да се да људима да нацртају. Рекох, прво идеја а потом и прича са дијалозима. Да видимо оће ли то моћи да се упакује у стрип ил не. Искрено није довољна само идеја ако то не може да се нацрта :)

    Odlično brate , vi kreativci se potrudite za scenarijo pa ga zatim pošaljite nama crtačima i ako imate neku ideju naglasite kako likovi treba da izgledaju , da treba da budu crni i beli smo shvatili kao i da ne treba da budu previše SF , neće biti super heroja ;)

  15. онај каизен нацртани са кајлом и беемвеом је супер...

    http://img844.imageshack.us/img844/9189/kaja2.png
    Mojih ruku delo :D

  16. vi kreativci se potrudite za scenarijo pa ga zatim pošaljite nama crtačima i

    Тако ће и бити :))) Е кул, најзад имамо дил оло

  17. Е тај, одличан је :)

  18. Mlogo dobri crteži Verbalnog.

    Ja imam metalne kandže k'o Vulverin. Hah!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.