Вукајлија СТРИП

1. Mojih ruku delo :D

Вербални, тури неки копирајт, помислиће људи да си га ти нацртао лолололо

2. Butt attack ! :D

Kako je kul nacrtao Vulverina ovaj Verbalni, strašno.

3. Moze, ako sam ja glavni lik.
    zajebavam se, super ideja.

4. A mogli bi da stavite sliku avatara umesto lica. Tako bi bilo lakše ali i lakše bi znali ko je ko?

5. Вербални, тури неки копирајт, помислиће људи да си га ти нацртао лолололо

Decxko , kol'ko se sećam oni su hvalili kajlu , odelce , bembaru ... Ne sećam se ko je odgovoran za to ?

6. Kako je kul nacrtao Vulverina ovaj Verbalni, strašno.

Drago mi je da ti se sviđa ta sličica uradio sam na brzinu..

7. A vidi se. Realno, mlogo bi ti to bolje uradijo da si polako;)

8. Da upravu si , sledeći put sednem pa polako , na tenane.. Al' nema veze ni ovaj nije loš

9. Ако је веровати осталима, ова друга те боље представља :)

10. Na onoj drugoj sam divlja xD

11. Na onoj drugoj sam divlja xD

Дададада, када Допија поједе банану (ненамерна фалусна конотација) постаје Леонеса лолололо

12. Ljudi , umrtvila nam se tema , kad će više scenarijo ?

13. Ja sam već dao jedan od mogućih scenarija, na nekoj prethodnoj strani.

14. Јел планирате да буде ручно цртано, или вако' компјутерски ?

15. рекох ја до петка да ми се пошаљу приче, и ја смишљам једну до петка
    после дајемо цртачима да одраде

16. Ево ја се сад нешто зезам са једним стрипом, па ако успе, стављам овде за пола сата - сат.

17. Manijakov lik mi je najsimpatičniji.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.